Merhaba arkadaşlar bebeğimin hem dudak hem damak yarığı olduğunu öğrendim içimde hep bir korku vardı zaten korktuğum başıma geldi
Büyük oğlumda dudağında yoktu ve damağın yarısı yarıktı bu oğlumda hem dudak hem damak komple yarık ne kadar üzgün olduğumu tarif edemem
Böyle bebeklere bakmak ve beslemek çok zor iken, acil ameliyatlar olması gerekiyorken üstüne üstün bir de coronavirüs var ve ben bu ortamda oğlumu nasıl yoğunbakıma yatıracağım.. bulunduğumuz şehir küçük şehir burada zaten bu hastalığın tedavisi yapılmıyor Konya’da doğum yapacağım orada kalacak çocuğum ilk aşamayı orada geçireceğiz abisinde olduğu gibi.. abisinin de ameliyatı ertelendi malum bu çocuğumuN ameliyatlarını ne zaman Yaptıracağım..
İstanbul’da yaptırıyorduk ameliyatları.. Dudakta da olduğu için bu sefer işin içine estetik de giriyor.. burnunda yok gibi gördük bir de burnunda da var ise eyvah ki ne eyvah ömür boyu ameliyat olacak demek çocuğum
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Bu arada 27 nisanda doğum yapıyorum inşallah. Kendime o kadar çok kızgınım ki kazara hamile kalmadım çünkü istedim bir çocuğum daha olsun, ben hep zaten 4-5 çocuğum olsun istemiştim
bir çocuğun öyle yarık damak doğmuşken tekrar çocuk yaparsan böyle olur işte bu sefer daha beter oldu
Kendim ettim kendim buldum olan çocuklarıma oldu çok üzgünüm çok