2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Söylemeden yazmışsın bence beni tanıyorsun :) estağfurullah canim. Bunları yazdıgim an sana bu hakkı vermiş oluyorum zaten :) senin gibi düşünüyorum ama eşim ertelersen daha istemem. Eşime biraktim :)
 
Söylemeden yazmışsın bence beni tanıyorsun :) estağfurullah canim. Bunları yazdıgim an sana bu hakkı vermiş oluyorum zaten :) senin gibi düşünüyorum ama eşim ertelersen daha istemem. Eşime biraktim :)
35'ten sonrası için ben de senin gibi düşünüyorum. Yani insan doğursa bile büyütebilecek sabır da lazım. Ben bu konuda kendime güvenmiyorum. Vücut toparlama konusunda da haklısın. Oğlumu doğurduğumda daha çabuk toparlanmıştım, şimdi daha uzun sürüyor.

Ben de istiyorum ki çocuklarım büyüsünler, beraber şehirler, ülkeler gezelim. Tekrar keyifli şeyler yapabilelim.

Bana sen istiyorsun ama kızın için kaygılanıyorsun gibi geliyor - ki haklısın. Ben de aynı kaygıları yaşadım. Ama yaşarken gördüm ki su akıp yolunu buluyor. Eğer istiyorsan gerçekten, yeri zamanı geldiğinde eşinle net olarak konuşmalısın. İçinde bu anlamda bir keşke bir pişmanlık kalmasın.
 
aynı bizi anlatmışsın. ne eksik ne fazla. 10'a kdr biz parmaklarımını na na na naaaa diye sayıyoruz :) dün yerde çorabı vardı. çoraplar burada mı duruyor oğlum neden yerde bu dedim git dolaba koy demedim. aldı koşa koşa çekmeceye çorapların yanına koydu. ıh dedi ( tamam mı) demek bizde. leb demeden leblebi misali. kucağımızdan yere inmek istediğinde işaret parmağı ile aşağı aşağı diye yeri gösteriyo mesela. anne beni bırak desene dediğimde konuşmaya zorladığımızda herşeye T harfini söylüyor.
 

Ah canım nasip
O cesaret gelmez ya bir de mantıklı düşünüp bir karar vereyim olmuyor sen bir çılgınlık yapacaksın Allah nasip ederse olacak yoksa düşün düşün işin içinden çıkamazsın :)


Benim oğlan da tokadı basıyor vallahi sinirlenince hayret bir şey bizde anlası bile şiddet uygulamaz hiçbir şekilde nerden öğreniyorsa :)


Dediğin gibi 6 Aydan sonrası çok rahat olacak canım onların oynaması ya da oynamayıp didişmesi bile güzel :)

Şikayet olsun diye demiyorum ama gerçekten emzirme konusu beni de çok zorluyor oğlum ameliyat olana kadar kızımı sütten kesmeyeyim dedim sütüm kesilir diye de korktum kızıma da hiç kıyamadım 2 yaşına gelmeden sütten kesmeye şimdi ne oldu sürekli ikisini birden emziriyorum öyle sırayla değil hep aynı anda ya zaten oğlum emerken kızımın hiç aklında yoksa bile hemen gelir

Sıra bendeee sıra bendeee
Ben de emeyim ben de
Ben de emmek istiyorum anne

Böyle deyince dayanamıyorum ben de hayır diyemiyorum öğlenleri ve akşamları iki çocuğu aynı anda emzirerek uyutuyorum Allah seni inandırsın bu sıcakta halimi düşün

İkinciler daha mı fena ne? İlk çocukta pimpirikli oluyorsu ondan herhalde kuzum bir türlü yürüme cesareti gösteremedi babası da ben de çok evhamlıydIk oğlum ise uçacak az kaldı hiç evham Yok ay oğlum düştün mü sen kıyamam modundayız
 
vorones senin iki numara da 7 aylık mı oldu maşallah benim oğlan da 8.5 oldu şaka maka büyüttük vallahi

Üçüncüyü düşünüyor musunben şu çocukları sütten keseyim düşünüyorum oğlumun iki yaşına gelmesi lazım bu sefer emzirirken hamile kalmayı düşünmüyorum aman aman
 
Ya benim amacim da sikayet degil ama bu sicakta gercekten cekilmez oluyor.. ikisi ayni anda emerken bazen ikisini de birakip kacasim geliyor ne yalan soyleyeyim :)

2 hafta oncesine kadar ogluma tamam oglum birak artik dedigimde birakirdi. Simdi bunu soyledigimde i-ih diyor ve memeyi almayayim diye isiriyor. Iste o an kendimi resmen kaybediyorum.

Her gece bir daha asla emzirmeyecegim bu essolessegi diye yatip, kendimi sabah koynumda oglumu emzirirken buluyorum :)
 

Vallah ben de yalvarıyorum ay nolur yeter bırakın biriniz diyorum ya sütü bitiriyorlar boş boş emiyorlar gına geliyor Yani :)

Ne yapacağız canım iki yaşını da doldurdular nasıl ayıracağız bu şekilde memeden büyükleri wc Eğitimi ve meme ayırma meseleleri büyük problem oldu şu an
 
Valla canim arastirdim filan ama bulamadim bir yolunu. Sut bitti vs falan bizim durumumuzda hikaye :)

Gunduz ayri oldugumuz icin haftaici idare ediyorum aksamlari ama haftasonlari devamli ustumde.. inan ben de bilmiyorum ne yapacagimi.

Wc egitimini bi sure askiya aldim. Zorlasam da olmayacak daha daha kotu olacak..

Saldim valla iki konuyu da..
 
yok yahu bana yeter iki oğlan. Belki 40 yaşımda yada 38 de falan düşünürm o da zor ihtimal ya. Ben su an hamileleere flan çok aciyorm. Oncesinde nasil imrenirdim.
Beni hem vücut hem beyin olarak cok yoruyor annelik hamilelık. Muhtacliklari yavaş yavaş biteeken sil bastan zor olur ya.
Senin oglus nasıl damagi falan iyidir inşallah. Zaman geçiyor. Ya. Benim minnak à bakıp bakıp Diyrm sen ne ara geldin ne çabuk adam oldun da .tripler sinirler kahkahalr. Gözü hep abide . Oyuncak için simdiden agliolar :)
 
Ay sana hayranim ben . Minnosa bile dayanamiom neyseki bu abisi gibi memeci değil. Öyle uyuyp kalmaz.. ona rağmen ek gıdaya geçtik Die bayram ediom. Galiba emzirmkten bile skldm
 
35 ten sonra istemiyorum ya vücudun toparlanması yaşla çok ilgili. Hani kimi insan takmaz ama ben fiziğimi onemsiyorum o yüzden...
Ay sorma. ben de .öyle. düşündüm de yapmam ya. Yani allah verirse basim üstüne de. . vücut zor toparlanir doğru .. şu an evlendgm kilodayim şkur . Ama gel gör ki gogsler ve göbek o zamankı gibi değil. Olamaz da ...
 
vorones PembeLokum M miumao iki çocuklu anneler size çok imreniyorum valla.
Yaşım 32 bende bazen olsun birtane daha diyorum ama oğlum beni çok yorduğunda vazgeçiyorum sonra tekrar yaş 35 olmadan oğlumun kardeşi olsun diyorum aradayım. Eşim şimdilik istemiyor onun etkisi var tabi karar vermemekte.
Nasip bakalım Allah yavrularımıza sağlık versin
 
İkinci de daha fazla deformasyon oluyor değil mi? Ne yapmalı bilmiyorum ki... Ben şuan halimden halimden memnunum da genellikle ikincide herkes fena oluyor!
 
Ben sonraya kalirsam yapamam biliyordum. Esimle anlaşıp isteyerek yaptık. Simdi zor ama ikisine yipranayrz ama 2 si aradan cikio.
 

Aynen ben de araştırdım hani bir şeyler sürüp soğutarak bıraktırmışlar genelde büyük olanları, hayırlısı bilemiyorum ne yapsam

Benim komşum çocukları da öyle ben ikisine aynı anda wc Eğitimi verdim diyor bu gidişle ben de öyle olacağım



Aman hamilelik harbiden çok meşakkatli hele benim her gün iğneler oy bazen diyorum nasıl dayanmışım

İyi canım sağolasın atlattı kurtulduk şükür yemek de yiyor ablası gibi blw bebeği o da :)

Benim kız oyuncaklarını hiç vermiyor oğlan eline aldığı gibi elinden alıyor ya

Ay sana hayranim ben . Minnosa bile dayanamiom neyseki bu abisi gibi memeci değil. Öyle uyuyp kalmaz.. ona rağmen ek gıdaya geçtik Die bayram ediom. Galiba emzirmkten bile skldm

Valla canım kendim istedim diye katlanıyorum artık bir de oğlanla ilgili öyle maceralar hayati tehlikeler filan yaşayınca ne deyim şikayet etme lokum şükret deyip duruyorum


Eheh muhakkak iki çocuk düşüncen varsa çok düşünmeden çok incelemeden işe koyul yoksa canın mantıkla karar verilecek gibi değil bu kararlar çocuk 2 Yaşında olsa da zor 3 Yaşında olsa da 4 Yaşında olsa da
Her türlü zor bence

İkinci de daha fazla deformasyon oluyor değil mi? Ne yapmalı bilmiyorum ki... Ben şuan halimden halimden memnunum da genellikle ikincide herkes fena oluyor!

Ben ikincide deforme olmadım canım hatta üçüncü hamilelikti benim hamile kaldığım kilodan daha zayıfım ben şimdi
 
PembeLokum canım sadece kg değil. Cilt, ten, sıkılık, izler vs hepsini demek istedim. Yoksa tek kilo olsa bence çok kolay olurdu. Mesela ben de gebelikten önceki kilomdayim ama aynı kıyafet önceki gibi durmuyor. Aynı kilodayim hatta bı kilo dusuk ama aynı ben değilim iste...yüzümdeki ifade bile detaylı bakınca değişti...
 
Canım çok normal. Yorgun oluyoruz artık :) Ben eski fotoğraflarıma baktığım zaman çökmüşüm diye kendimle dalga geçiyorum. Biliyorum bugünler geçecek ve ben de sağlıklı görüntüme döneceğim..

Ben ilk hamilelikte 25 kilo almıştım. İlk 20kg iki ayda gitmişti, oğlum 6 aylık olduğu zaman toplamda 28 kilo vermiştim..

Kızım da 22 kilo aldım. 2 buçuk aylık oldu 17 kilo verebildim henüz :) Hala 5 kg fazlam var. Karnımı toparlamak için haftanın 2 günü pilatese gidiyorum. Memelere girmeyeceğim bile, anlatılmaz yaşanır diyorum.

Ama bilsem ki vücudum şimdiki gibi olacak, yine de yapardım ikinciyi :) Bunlar geri dönüşü olmayan şeyler değiller, çok şükür toparlamak için imkanım da var. Elimden geleni yapıyorum. Artık olduğu kadar.
 
Ay iki buçuk aylık dedin ya, nasıl mis o şimdi... Bebek ayrı bir şey ya...

Canım eşim benim bakmami istiyor. Ücretsiz izin alıp tabii. Bunun içinde eşimin işleri düzene girmesi gerekiyor. Eşim kamu da ama kendi hukuk bürosu için uğraşiyor. Yani maddi nedenler ile erteliyor. Kısmet artık.

Kız ile erkek çocuk farklı oluyor mu? Ben de bir oğlum olsun isterim ya :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…