Ah canım nasip
O cesaret gelmez ya bir de mantıklı düşünüp bir karar vereyim olmuyor sen bir çılgınlık yapacaksın Allah nasip ederse olacak yoksa düşün düşün işin içinden çıkamazsın :)
Benim oğlan da tokadı basıyor vallahi sinirlenince hayret bir şey bizde anlası bile şiddet uygulamaz hiçbir şekilde nerden öğreniyorsa :)
Dediğin gibi 6 Aydan sonrası çok rahat olacak canım onların oynaması ya da oynamayıp didişmesi bile güzel :)
Şikayet olsun diye demiyorum ama gerçekten emzirme konusu beni de çok zorluyor oğlum ameliyat olana kadar kızımı sütten kesmeyeyim dedim sütüm kesilir diye de korktum kızıma da hiç kıyamadım 2 yaşına gelmeden sütten kesmeye şimdi ne oldu sürekli ikisini birden emziriyorum öyle sırayla değil hep aynı anda ya zaten oğlum emerken kızımın hiç aklında yoksa bile hemen gelir
Sıra bendeee sıra bendeee
Ben de emeyim ben de
Ben de emmek istiyorum anne
Böyle deyince dayanamıyorum ben de hayır diyemiyorum
öğlenleri ve akşamları iki çocuğu aynı anda emzirerek uyutuyorum Allah seni inandırsın bu sıcakta halimi düşün
İkinciler daha mı fena ne? İlk çocukta pimpirikli oluyorsu ondan herhalde kuzum bir türlü yürüme cesareti gösteremedi babası da ben de çok evhamlıydIk oğlum ise uçacak az kaldı hiç evham Yok ay oğlum düştün mü sen kıyamam modundayız