- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.841
benim oğlum da konuşamıyor henüz ama kaka yaptığı zaman poposunu çok kötü kaşıyor bir haftadır. işaret parmağıyla kapıyı gösteriyo kalk kıçımı yıka diyor. çiş yapınca da ııh deyip pipisini avuçluyor, biz de aferin oğluma çiş yapmış diyoruz alkış yapıyo :) konuşsa keşke. Allah artık ne zaman izin verirse. bir aydır oğlum kendi odasında oyun oynuyor tek başına. yeni mobilyalar aldığımızdan beri, tek başına uyumaya başladığından beri yani. özgüven geldi sanki. şu günlerde demir para ile oynamaya dadandı. kaydırağından sürekli para kaydırıyor. yarım saate yakın oynuyo böyle. anlam veremedik.Kizlar tuvalet egitimini konusmussunuz ama benim sut danam hala konusmadigi icin ne yazik ki hala beklemedeyiz. Konusmayi gectim, popisi konusunda herhangi bir rahatsizlik belirtisi de vermiyor. Dolayisiyla daha detayli arastirma geregi duymadim bu konuyu. Zamani gelince sizlerden fikir alirim artik :)
Yalniz 15 gun icinde oglumda baya degisiklikler farkettim. Esyalari saga sola atmayi birakti. Oyuncaklariyla oynamaya, oyun kurmaya ve bu oyunlara bizi dahil etmeye basladi. Kendi kendini oyalama ve dikkat suresi uzadi. Sanki buyudu bir anda.
Sizinkilerde de oldu mu boyle aniden buyuduklerini farkettiginiz donemler merak ettim :)
Bu arada kizimi usur diye fazla giydirmisim, cok fena isilik oldu.. sanki ilk cocuk da acemiymisim gibi. Her gun ilik dus haricinde 1 aylik kizceme ne yapabilirim, oneriniz var mi??