- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.781
ikinci doğum için kimi kolay diyor kimi zor maşallah pozitifliğinle güzel atlatmışsın en güzel anını allah analı babalı büyüttürsünCok tesekkur ederim canim :) sil bastan basladik uykusuz gecelere, saat basi emmelere ama deger valla, mis gibi sut kokuyor :)
Dogumum gercekten kolay oldu. 1 hafta kadar duzensiz sancilarim oldu, ama dogumu baslatmaya yeterli olmadi bi turlu. En son cumartesi aksami aksam 9dan sabah 5e kadar 15dk.da bir sancim oldu ama sabah 5te kesildi. Yataktan kalktigim zaman hafif kanama baslamisti. Oglen 1de hastaneye gittik, 4cm aciklik ve %50 silinme var dedi ebe. Yatisim yapildi hemen, sancilari duzenlemek icin suni sanci baslandi. 2de sanci baglandi, 1 saat sonra 7cm oldu aciklik. Epidural istedim daha uzun surer diye dusunerek ama ne epidural ne de agri kesici bisey alamadan tam aciklik oldu bi kac dk icinde. Ben de anlamadim noldugunu. Ikinmak istiyorum dedim apar topar dogumhaneye gittik. Pazar gunu doktor trafikte kalmis, ben catalda onu bekliyorum :) adamcagiz arabayi birakmis bir yere kosa kosa gelmis. Ebenin yardimiyla 3 tane ikinma hissi atlattim ikinmadan. Doktor gelince ikinabilirsin dediler, ilk ikinmada dogdu zaten. Kesi falan atilmadi, sadece 1 cm kadar yirtigim var ona da iki dikis filan atti.
Kisaca serum baglanmasi ve dogum arasinda 2 saat vardi. Gercekten kolay bir dogum oldu.