- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.761
Canım öncelikle Allah yardımcınız olsun. Daha zor bir dönemi atlattınız bunuda atlatacaksınız inşallah.Fikirlerinize ihtiyacım var
Oğlumun ameliyatına tam 1 ay kaldı 6buçuk aylık olacak
Ameliyattan önce kızımı memeden kesip yatağını ayırayım diyorum, ameliyattan sonra artık oğlumla uyumaya başlayayım kızımla yaşadık bu duyguyu oğlumla da yaşayayım diyorum
Ameliyattan sonra biberon emzirme yasağı vs bitene kadar sütüm kesilirse Korkum var o nedenle kararsızım
Ama kızım da memeye çok düşkün onu emziriyorken oğlumla ilgilenemem oğlumun çok ilgiye ihtiyacı olacak
Sütüm kesilmezse belki ameliyat yarası iyileştikten sonra oğlum emer diye halenndaha umutluyum biliyorsunuz. Biberon emzik emzirme yasağı kaç gün sürer o bebeğin durumuna bağlı. İlk günler ağızdan beslenme olmuyor.
Ne yapsam ben? Kızımı memeden ayırıp rahatlayıp hastanede de Biberon yasağı olsa da sütümü sağıp sağıp döksem mi kesilmemesi için? (Hastanede iken buzluğa atıp saklama imkanım olmaz)
Kızımı mecbur kesmem gerek gibi geliyor gece ben hastanede oğlumla kalırken o babasıyla otelde kalacak emmeye devam ederse uyuyamaz ki
Tarih yaklaştıkça strese giriyorum
Memeden kesmek oğlun emmeye başlamadan daha iyi olur kızın içinde senin içinde. Babasıda çok zorlanır ameliyat olduğunuz dönemde kızında
Zaten birkaç günde alışıyorlar başlasan iyi olur bence
Yataktan ayırmayı da deneyebilirsin tabi amaa oğlunla uyuduğunuzu görürse etkilenebilir bence. Tabi sende haklısın oğlunda tatsın aynı duyguları istiyorsun ama kızın dışlanmış gibi hissetmesin yatak konusunda emin olamadım. İkisinide kendi yataklarında yatırsan daha doğru olur sanki