- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.701
Çok yoğun çalışıyorum. her gün takip edemiyorum ben de eskisi gibi. akşamları hiç giremiyorum oğlumla hasret gideriyoruz falan. yazılanları sayfa sayfa takip edemiyorum eskisi kadar. Bu topikle ne zaman tanıştım inan ki hiç hatırlamıyorum acaba doğumdan sonra mıydı :) 27 yaşındayım, yaşımı hiç göstermem daha ufak sanıyorlar beni gördüklerinde aa çocuğunda mı var diyorlar :) minyon tipliyim. 57 kiloyum 1,67 boyum. 4 yıllık evliyim ben de. eşim ile 8 yıldır tanışıyoruz ama. bir yıl çocuk istemedik. sonra da karar verdiğimizde 4 ay olmadı. 4 ay sonrasında adetim 21 gün gecikti. ben de ısrarla bekleyelim belki olurum dedi. eşim çok ısrar edince test yaptım evde ve 8 haftalık hamileydim. :) iri bir bebek dünyaya getirdim. 4,320 kilo. ilk aylar çok şey öğrendim bu topikte. oğlumun yaptığı şeyleri, gelişimi vs. ile ilgili aynı şeyleri burada diğer anneler de yazınca için rahatlıyordu. demekki sadece bizde olmuyormuş diyordum. :) ikinci çocuğu çok istiyorum ama eşim taraftar değil. bu büyümeden istemiyorum. 4 yaşını bekleyelim diyor. dışarda birine söyleyince yalan söyleme sen vücudun bozulmasın diye istemiyorsundur diye tepki veriyorlar. ama tam tersi@falling_water L llally OMRUMMMM pcfl M miumao @vorones @Ebrulii1111 seda222008 B biyologmerve Bu arada yaklaşık 3 yıldır bu topik açık ve en son şeklini aldı sanırım adımız kalanlar olsun 2016 haziran annelerinden kalanlar önce face grubu kuruldu ona girmedim buradaki sayı yarıya indi sonra whatsapp kuruldu orada takılmaya devam ediyorum ama buraya da giriyorum sayı daha da azaldı o grup ile
Ee kalanlar birbirimizi tekrardan bir tanıyalım mı valla unuttum kim neciydi?
Bu topikle ne zaman tanıştınız benim düşğkten sonraki hamileliğim olduğu için ya buna da bir şey olur diye korktuğumdan 4 aylıkken filan geldim yanlış hatırlamıyorsam.
Yaş 25, iki bebeğim var bildiğiniz üzere eşimle de evliliğimiz Mayıs’ta 3 yıl oluyor. 2015 yılı 2 Mayıs’ta evlendik :) evlenir evlenmez hamile kaldım isteyerek 2016 şubat annesi olacaktım nasip olmadı 2016 haziran ve 2017 ekim annesi oldum Allah’a şükür