2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Canım en kısa sürede iyileşecektir inşallah. Durumdan bizi haberdar edebilirseniz fırsat bulup çok seviniriz. Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun
 
Cok geçmiş olsun. Sen bin değil milyona bolunsen dayanır yetersin. Neler neler atlattin inşallah bunlar da geçecek... Bol bol dua ediyorum sizin için. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
 

Gizencim aklım sendeydi hatta instagramdaki p aylasimindan sonra cep no dan aradım seni . Çok çok geçmiş olsun herşey yoluna girecek buna ınan. Sen çok güçlü ve harika bir a nnesin ki gulsimanin en hareketli zamanlarını karnında bebeginle tek başına atlattin.seni çok takdir ediyorum.bundan sonrası çok güzel ol ucak ınan oğluna kavuşup kizinla harika fotiler yukliceksin.dualarimiz sizinle
 
Canım inşallah en kısa sürede iyileşip evinize gideceksiniz. Geçen sene yaşadığımız hastane süreci hiç geçmeyecek gibi geliyordu hepimize ama geçti. Şimdi de aynısı olacak Allah'ın izniyle.
 
Kızlar galiba iki yaş sendromu kapımızı çalıyor yavaş yavaş

Çorap giydireceğim: ı-ıh! Kendi el atıyor..

Yemek yedireceğim: ı-ıh! Ona da bir kaşık verilmeden o yemek yenmiyor.

Su içireceğim: ı-ıh! Kendi içecek.

Odadan çıkaracağım: Çığlık kıyamet.. Kendi isterse çıkacak..

Bir de birinci azılardan 3 tanesi patladı, bir tane kaldı geriye. Ateş ve huysuzluk da var.

Evde resmen küçük bir ergenle yaşıyoruz..
 
Biz uzun zamandır böyleyiz cnm :) ona görev veriyorum sürekli. Bayilarak yapıyor tatlis kizim. Benlik gelişiyor o yüzden boyleler. Gelişimleri de önde maşallah bunlar hep göstergesi :))
 
Biz uzun zamandır böyleyiz cnm :) ona görev veriyorum sürekli. Bayilarak yapıyor tatlis kizim. Benlik gelişiyor o yüzden boyleler. Gelişimleri de önde maşallah bunlar hep göstergesi :))
Evet canım öyleymiş, ben de hiç üstüne gitmiyorum hırçınlaştırmamak için. İnatlaşmıyorum.

Uğraşıyor çorabıyla, yemeğini suyunu üstüne döküyor. Hiç ses etmiyorum. Eğer illa odadan çıkaracaksam dikkatini çekip kendi isteğiyle çıkartıyorum.. Arsız, huysuz bir çocuk değil, huyunu ben bozarsam diye ödüm kopuyor.
 
geçmiş olsun Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin bebeğine inşallah size de dayanma gücü ve sabır versin.
 
bizde bir süredir böyleyiz 2 yaş sendromu için erken değil mi biz diş konusunda problemliyiz çıkmıyor bir türlü azıda solda bi tane patladı önde altların yanında iki tane patlamaya hazır sağda var patlamaya hazır neredeyse 1 aydır böyle çıkmadı
 
Bizde bir de alt değiştirmeme var. Resmen oda oda kovalamaca oynuyoruz. Sizde de var mı canım?
 
Geçenlerde evi çırılçıplak tavaf ettik kahkahalar eşliğinde :))) Bazen ses çıkarmıyor bazen kesinlikle rahat durmuyor :)
Aynı aynı :) Artık tuvalet ihtiyacini ifade ediyor. Farkında yani. Ama henüz baslamiyorum. Kış çıksın inşallah her yönden uygun olur. Hem 2 yaşına da yaklasmis olur.
 
Aynı aynı :) Artık tuvalet ihtiyacini ifade ediyor. Farkında yani. Ama henüz baslamiyorum. Kış çıksın inşallah her yönden uygun olur. Hem 2 yaşına da yaklasmis olur.
Valla aşağıda olan bitenler bizimkinin pek umru değil. Tuvalet eğitimini hiç araştırmadım daha, yazdan önce başlamayacağım zaten diye. Ama galiba ufak ufak araştırmak lazım..

Bitmiyordu, uğraşacak konular araştırılacak gelişmeler hiç bitmiyordu.. Anne çaresiz, anne yorgun.. :))
 
Canım şu aşamada farkında olsunlar yeter. İlk aşama bu zaten. Fark edince zaten onlar kasları güçlendirmek için kendileri çabalamaya başlar. İnsanlar büyütüyor, tuvalet alışkanlığı kolay öğretilebilir bir mevzu bence.
 
Selamlar tek tek alıntı yapamıyorum beni çok duygulandırdınız öncelikle teşekkür ederim

Oğlum maalesef daha iyileşememiş daha yoğunbakımda kalacak solunum desteğinden ayıramıyorlarmış tek başına nefes alamıyormuş ve ağzındaki hortumu da çıkaramıyorlarmış ordan besleniyor..

Emzirme olayı olmadığı için oğlumu göremiyorum emziren anneler hiç değilse günde bir kere görüyor kucağına alıyor

Benim görme iznim haftada iki gün sadece

Ya ne deyim ben bilemiyorum İnan’ın ki dayanamıyorum ne kollayabildim ne kucaklayabildim o kadar çok ağrım vardı ki kendimden geçmiştim.. oğlumu bir götürdüler gidiş o gidiş biz öyle bakacaklar geri getirecekler sandık şimdi eşimle içimiz yanıyor anlatamam göremiyoruz da
 
Canım gebeliginde her şey yolunda idi diye biliyorum. Neyi varmış? Rabbim şifa ve dayanma gücü versin. Allah'ım tez zamanda kavuştursun. Cok zor yaşadığın, benim bile gözlerim doldu... İnşallah sarıp kokladigin o güzel günler de gelecek...
 
İnşallah dediğin gibi olur canım. Ne yalan söyleyeyim benim de gözümde büyüyor.

Şimdilik farkında değil gibi, yani yapmadan ya da yaparken ya da yaptıktan sonra herhangi gibi tepki vermiyor (kaka yaparken ıkınmak dışında). Bakalım, hiç beklemediğim şeyleri bir anda yaparak şaşırtıyor beni, belki bunda da öyle olur :)
 
Canım zor, çok zor Allah sabır versin şifa versin güç kuvvet versin size de bebişe de.. Geçecek ama hepsi içini ferah tut, güçlü dur. Anne olmak bunu gerektirir sen de çok iyi biliyorsun ki..
 
Sen ona ikinirken çiş mi geldi oğlum dersen bu kaç defa, onun geldiğinde haber verdiğini göreceksin. Haber verince de öpücük alırsa her zaman haber eder...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…