- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #53.961
işte emen bebeğin ek gıda serüveni biraz zorlu olabiliyor. bizimki 60 günlük kesildi sütten hep mama emdi. o yüzden ek gıdaya çok çabuk alışmış oldu. ama muhakkak vermelisin ek gıda. büyüdükçe hiç yemicek aklı erdikçe memik diye tutturcak. eltimden biliyorum. çok zor alıştı ek gıdaya. artık 1 yaşındaydı nerdeyse hala bir kaç kaşık ile doyuruyodu karnını. sütü çok olmasına rağmen hemen memeden kes demişti doktoru. koca kız 3 yaşındaydı hala memikleri elleyip süt var mı diyodu. yemek kavgası yapıyodu kızıyla. yemeğini yemezsen memik yok diyodu. neyse anlatmim daha fazla. :). ama ek gıdaya zorla cnm. nasılsa 7 ayını bitiriyolar. ya da seninki bitirmiştir bile. seni de emsin ama ek gıda saatinde mesela yemezse emzirme, 1 saat sonra yine o yemediği ek gıdada ısrar et. sonra emzir bence cnm. Yani yine de sen bilirsin gerçi çocuğunu tanıyosun. sütünü de heba etme, sadece ek gıda saati geldiğinde ek gıdaya ısrar etki ciddi olduğunu anlasın. Bilemiyorum ki. cnm.
Tabi canım haklısın ben ek gıda vereceğim saatte artık ısrar etse de emzirmiyorum ve gerçekten faydasını gördüm ek gıdayı kabul ediyor bu sefer yarın çay bardağı çorba içiyor ve sonra da emiyor
Ben kızım bağırsak düğümlemesi geçirene kdr her gün usanmadan blw yaptım bir sürü farklı şey tattırdım bu hastalıktan 1 hafta önce başladı ağzını açmama sonra da katı gıda veremedim fln derken umarım geri düzene girer