2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hamilelikte melisa ve papatya çayı içilşr mi acaba var mı böyle bildiğiniz faydalı bitki çaylrı kızlarrr

Çok sağol canım bende bi özel hastaneye gideyim

Canim tam olarak kaç haftalık gittin? Bebek görünüyor mu? İçini ferah tut bu haftalarda duyulmaya biliyormuş bazen..

Canım eğer belirtilerinden bir değişiklik yoksa korkma. Benim başından beri iştahım çok açık gogus hassasiyeti var Benim aklıma bazen geliyor kalbi atıyor ki diye sonra diyorum ki belirtiler hala aynı çok şükür bişey olsa belirtilerde değişiklik olurdu diye düşünüyorum. Sen yine de ozel e git tabiki

Senin tutanaklarında Ne hosmus cnm ben icinde birseyler gordum kesenin hayalmi acaba bebis gibi bence gayet nrmal benim kesemde bu kadardi canini sikma hamilekikte en yaramayan sey strestir unutma

kızlar benım dr'um akıntın yeşil olmazsa sorun yok demişti, yeşil akıntı enfeksıyon başlangıcıymış, DRunaza bır danısın derım

Canim tam olarak kaç haftalık gittin? Bebek görünüyor mu? İçini ferah tut bu haftalarda duyulmaya biliyormuş bazen..
Canım doktor kese 11 mm dedi bebek demedi. Kaç haftalık olduğumuda demedi. İçime sinmeyen bişeyler var. Ben cuma günü özel hastaneye gideyim inşallah

Canım gitcem özele.
Yok benim hiç hamilelik belirtim olmadı halada yok ne bulantı ne ne kusma ne gögüs hassasiyet bi tek kasık ağrım oluyo ara sıra o kadar

Kesinlikle al simdi gördümde 14 eylülde yumurtlama oldu demissin. Benim mesela sat 26 ağustos 10 eylülde yumurtladim. Kalp atısını alalı iki hafta oldu.

merhaba benimde sat 26 ağustos döngülerim genelde 30-35 gün arası oluyor 6 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 2 hafta önce keseyi gördük 22 mm di. en son 24 ekim cumartesi kalp atımını duyduk ancak çok net değildi. ama çizelgede attığını ve yeni oluştuğunu söyledi. doktor bu hafta gel daha net duyarız ondan dsonra artık 1 ay sonra çağırıcam seni dedi. :) sizinle satımız aynı olduğu için yazmak istedim. Şuan kaç haftalık görünüyor ultrasona göre ? fbtl

Cnm benim sat 28agustos 30gunde 1 regl olurum suan bebis 8hafta 3gunluuk ulturasondada normaldede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…