-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.141
Bence özele gitsen daha iyi olur devlette gösterilen ilgi de bilgi de malum.Tamam canım haftaya gideyim tekrar.
Acaba devlet hastanesi ultrasonları farklımıdır özel hastaneye göre.
Haftaya özel e mi gitsem
Imkanın varsa en azından bu durumda özele git. Sonrasında devam edersin devlete yine.Tamam canım haftaya gideyim tekrar.
Acaba devlet hastanesi ultrasonları farklımıdır özel hastaneye göre.
Haftaya özel e mi gitsem
Çok sağol canım bende bi özel hastaneye gideyimBen 16 eylülde çatlatma iğnesi yaptırdım doktor bana 6 buçuk haftalıkta idrara sıkışık değilken baktı bir nokta gördük içinden.. Ama daha 17-18 inde olmuştur yumurtlaman dedi. Yumurtlamadan 5 hafta sonrasına görülüyo bebek dedi kendi doktoruma gittim. 7+1 de kalp atışı görüldü canlanmış dedi bir şey söylemedi mm. Bugünde 14 mm olarak gördük canım valla ben çok anlamıyorum çünkü her an her şey olabiliyor bu konularda olumlu manada diyorum.
Ama şunu deyim hemşire olmama rağmen 5 buçuk haftada gittiğim devlet hastanesinde ki doktor beni sinir etti tartıştık hatta bence doktorunu değiştir güvenebileceğin açıklama yapacak birisini bul. Umarım yardımcı olmuşumdur biraz
Çok sağol canım bende bi özel hastaneye gideyimBen 16 eylülde çatlatma iğnesi yaptırdım doktor bana 6 buçuk haftalıkta idrara sıkışık değilken baktı bir nokta gördük içinden.. Ama daha 17-18 inde olmuştur yumurtlaman dedi. Yumurtlamadan 5 hafta sonrasına görülüyo bebek dedi kendi doktoruma gittim. 7+1 de kalp atışı görüldü canlanmış dedi bir şey söylemedi mm. Bugünde 14 mm olarak gördük canım valla ben çok anlamıyorum çünkü her an her şey olabiliyor bu konularda olumlu manada diyorum.
Ama şunu deyim hemşire olmama rağmen 5 buçuk haftada gittiğim devlet hastanesinde ki doktor beni sinir etti tartıştık hatta bence doktorunu değiştir güvenebileceğin açıklama yapacak birisini bul. Umarım yardımcı olmuşumdur biraz
Canim tam olarak kaç haftalık gittin? Bebek görünüyor mu? İçini ferah tut bu haftalarda duyulmaya biliyormuş bazen..Kızlar doktora gittim
Kese 11 mm olmuş kalp atışı duyulmadı
Doktor henüz duyulmaz normal daha küçük dedi..
2 hafta önce 4 mm di kese.
Endişe etmeye gerek yok dedi doktor.
Kızlar sizce normal mi bu durum
Doktor normaş dedi ama içime sinmedi size sorayım dedim aramızda tecrübeli olanlar var.
2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi
Canım eğer belirtilerinden bir değişiklik yoksa korkma. Benim başından beri iştahım çok açık gogus hassasiyeti var Benim aklıma bazen geliyor kalbi atıyor ki diye sonra diyorum ki belirtiler hala aynı çok şükür bişey olsa belirtilerde değişiklik olurdu diye düşünüyorum. Sen yine de ozel e git tabikiÇok sağol canım bende bi özel hastaneye gideyim
Senin tutanaklarında Ne hosmusGittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Eki Görüntüle 1669404 kizlar benim bebis top gibi neresi basi belli degil:)))
kızlar merhaba nasılsınız bakalım?
yazılarınızı takip ediyorum sürekli ama fırsat bulup da bi türlü yazamıyorum.neyseki kimsede sorun yok güzel güzel geçiyor hamileliğimiz sadece o hastneye giden arkadaşı merak ettim ne oldu acaba sonucu umarım bi sorun yoktur.
meloşum takma sakın kafaya hiçbirşeyi bebeği etkiler senin üzülmen hormonlarımızdan kaynaklı etki oluyor onlarda lütfen sıkma canını sadece bebeğini düşün boşver kim ne derse dedin hiçbirşey senin ve bebeğcainin mutluluğundan önemli değil.
benim kusmalar yok oldu diyebilirim midem bulanıyor hala ara ara ama kusmuyorum
hala tatlı bişeyler yemek istemiyorum hatta yemek yemek istemiyorum hep böyle soğuk şeyler içesim soğuk şeyler yiyesim geliyor
yanlız kafama takılan bişey var çok nadir de olsa hatta genelde büyük tuvaletimi yaptıktan sonra hafif yeşilimsi akıntım oluyor bunun sebebini anlayamadım?bu durumu yaşayan var mı?
Evet canım benin de önce hiç akı tım yoktu. Bu aralar böyle dediğin gibi yeşil yeşil geliyor. Progestron fln kullanöış mıydın. Ben jel olarak kullanmıştım ondan olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Yaaa dmi et parcasi gbi olur derler kiz icin benim icime kiz doguyo belkide istedgm icindir ama saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degill bebis kivrilmis top gbi baksna:)canım bence kız bebişin :)
aynen öle erkek bebekler sıvrı kız bebekler daha yuvarlak oluyormuş, hadı hayırlısı bakalım arkdasım...Yaaa et parcasi gbi olur derler kiz icin benim icime kiz doguyo belkide istedgm icindir ama saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degill bebis kivrilmis top gbi baksna:)
Canım doktor kese 11 mm dedi bebek demedi. Kaç haftalık olduğumuda demedi. İçime sinmeyen bişeyler var. Ben cuma günü özel hastaneye gideyim inşallahCanim tam olarak kaç haftalık gittin? Bebek görünüyor mu? İçini ferah tut bu haftalarda duyulmaya biliyormuş bazen..
Canım gitcem özele.Canım eğer belirtilerinden bir değişiklik yoksa korkma. Benim başından beri iştahım çok açık gogus hassasiyeti var Benim aklıma bazen geliyor kalbi atıyor ki diye sonra diyorum ki belirtiler hala aynı çok şükür bişey olsa belirtilerde değişiklik olurdu diye düşünüyorum. Sen yine de ozel e git tabiki
Kesinlikle al simdi gördümde 14 eylülde yumurtlama oldu demissin. Benim mesela sat 26 ağustos 10 eylülde yumurtladim. Kalp atısını alalı iki hafta oldu.
Cnm benim sat 28agustos 30gunde 1 regl olurum suan bebis 8hafta 3gunluuk ulturasondada normaldedemerhaba benimde sat 26 ağustos döngülerim genelde 30-35 gün arası oluyor 6 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 2 hafta önce keseyi gördük 22 mm di. en son 24 ekim cumartesi kalp atımını duyduk ancak çok net değildi. ama çizelgede attığını ve yeni oluştuğunu söyledi. doktor bu hafta gel daha net duyarız ondan dsonra artık 1 ay sonra çağırıcam seni dedi. :) sizinle satımız aynı olduğu için yazmak istedim. Şuan kaç haftalık görünüyor ultrasona göre ?fbtl
Aminn butun hepimizin evlatlarini bagislasin Allahim saglikli dogumlar nasip etsinaynen öle erkek bebekler sıvrı kız bebekler daha yuvarlak oluyormuş, hadı hayırlısı bakalım arkdasım...
Cnm benim sat 28agustos 30gunde 1 regl olurum suan bebis 8hafta 3gunluuk ulturasondada normaldede