2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selamlar hanımlar,
Doktordan geldim.. Miniğimi gördüm 11 mm olmuş.. Kalbini de duydum Son adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyor ama arayı kapatacak dedi doktorum. Protein ağırlıklı beslen ve ekmek yeme dedi 20 günde 2 kilo almışım. Haftada en fazla 250 gr. Almalıymışım. Mutluyum.. Darısı bekleyenlerin başına
Canım benimde kese 11 mm di bugün ama kalp atışı duyulmadı sen karından mı duydun. Doktor normal dedi bana ama içim rahat etmedi

Canım benimde kese 11 mm di bugün ama kalp atışı duyulmadı sen karından mı duydun. Doktor normal dedi bana ama içim rahat etmedi
Bebek ve kese boyu ölçümü farkli oluyor. Senin kesen 11mm onun bebek 11 mm imis. Benim kesem bebekten baya büyük çıkıyor hep. Yani bebek daha senin ancak 4mm falandır. Ki o kadarkende duyulmaz:KK66:

Gittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Canım bende bilmiyorum haftaya göre kaç mm olması lazım.

Ben 5 hafta gittiğimde 4 mm yada 5 mm demişti doktor

merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza 2 bebegımın heycanını yasıyorum suan ılk cocugum kız 2011 dogumlu bu bebıste sanırım hazıranda salıklı olursa dogucak kızımdan önce bı gelişmemiş bebeğimden dolayı düşük oldu 6 haftalıktı ozaman onun uzuntusunu yasadım ılk bebek ve ılk heycan duşunun artık sonra kızım oldu hemen gitmedım doktora aynı seyı yascam korkusuyla ama sükürler olsun yaşamadım sağlık lı oldu şimdide onun etkisiyele yine gitmedim tedirginim yine kısmet benim suan otamatık hesaplamada 6+2 gözüküyo biraz zaman geçiricem sanırım yine dr gidenler varmı hemen arkadaşlar

Bilmiyorum ki sormadım.
Sadece son adet tarihim 3 eylül şimdi duyulması lazım değilmi Dedim.
Oda 3 eylül de hamile kalmadın ki dedi
Yani yumurtlama dönemlerin ne zaman adetin düzenli mi canım. Ovulasyon testi falan uyguladın mı oradan erken geç çıkarabilirsin.
3 eylülde hamile kalmadın ama yumurta o zamandan itibaren gelişmeye başladı. Doktoruna güveniyorsan bekle ya da başka bir dr gidebilirsin cnm.

Bebek ve kese boyu ölçümü farkli oluyor. Senin kesen 11mm onun bebek 11 mm imis. Benim kesem bebekten baya büyük çıkıyor hep. Yani bebek daha senin ancak 4mm falandır. Ki o kadarkende duyulmaz:KK66:
Aaa öylemi
İlk hamilelik ya nasıl acemiyim ya.

O zaman tahmini bebek 4 mm ise. Bebek kaç mm iken kalp atışı duyulur canım

Aaa öylemi
İlk hamilelik ya nasıl acemiyim ya.

O zaman tahmini bebek 4 mm ise. Bebek kaç mm iken kalp atışı duyulur canım
Daha vardir bence. doktoruma güveniyorum dersen gerek yok ama ben senin yerinde olsam baska bir doktora daha giderdim. Çünku 3 eylulde yumurtan gekismeye başladi sonra döllensede. Yaklasık 8 haftaya gireceksin ve hala gorülmemis. Ama doktordan yana içim rahat dersen bekle tabiki:)

Yani yumurtlama dönemlerin ne zaman adetin düzenli mi canım. Ovulasyon testi falan uyguladın mı oradan erken geç çıkarabilirsin.
3 eylülde hamile kalmadın ama yumurta o zamandan itibaren gelişmeye başladı. Doktoruna güveniyorsan bekle ya da başka bir dr gidebilirsin cnm.
Canım benim hesabıma göre 14 Eylül de yumurtladım. Çünkü ateş ölçme yöntemi kullandım ve 14 Eylül den sonra ateşim yükseldi.
Sence normal mi
Doktor devlet hastanesinde bi doktor du kalabalıktı odası çok soruda soramadım

Canım benim hesabıma göre 14 Eylül de yumurtladım. Çünkü ateş ölçme yöntemi kullandım ve 14 Eylül den sonra ateşim yükseldi.
Sence normal mi

merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza 2 bebegımın heycanını yasıyorum suan ılk cocugum kız 2011 dogumlu bu bebıste sanırım hazıranda salıklı olursa dogucak kızımdan önce bı gelişmemiş bebeğimden dolayı düşük oldu 6 haftalıktı ozaman onun uzuntusunu yasadım ılk bebek ve ılk heycan duşunun artık sonra kızım oldu hemen gitmedım doktora aynı seyı yascam korkusuyla ama sükürler olsun yaşamadım sağlık lı oldu şimdide onun etkisiyele yine gitmedim tedirginim yine kısmet benim suan otamatık hesaplamada 6+2 gözüküyo biraz zaman geçiricem sanırım yine dr gidenler varmı hemen arkadaşlar
canm hg kk'ya sorunsuz bir gebelik olck inş. bekliyoruz miniğimizi iyi bakcz ona hep beraber:))

Daha vardir bence. doktoruma güveniyorum dersen gerek yok ama ben senin yerinde olsam baska bir doktora daha giderdim. Çünku 3 eylulde yumurtan gekismeye başladi sonra döllensede. Yaklasık 8 haftaya gireceksin ve hala gorülmemis. Ama doktordan yana içim rahat dersen bekle tabiki:)
O zaman ben 2 hafta sonra değilde haftaya başka bi doktordan randevu alayım

Sence normal mi
Ben 16 eylülde çatlatma iğnesi yaptırdım doktor bana 6 buçuk haftalıkta idrara sıkışık değilken baktı bir nokta gördük içinden.. Ama daha 17-18 inde olmuştur yumurtlaman dedi. Yumurtlamadan 5 hafta sonrasına görülüyo bebek dedi kendi doktoruma gittim. 7+1 de kalp atışı görüldü canlanmış dedi bir şey söylemedi mm. Bugünde 14 mm olarak gördük canım valla ben çok anlamıyorum çünkü her an her şey olabiliyor bu konularda olumlu manada diyorum.
Ama şunu deyim hemşire olmama rağmen 5 buçuk haftada gittiğim devlet hastanesinde ki doktor beni sinir etti tartıştık hatta bence doktorunu değiştir güvenebileceğin açıklama yapacak birisini bul. Umarım yardımcı olmuşumdur biraz :KK66:

Kesinlikle al simdi gördümde 14 eylülde yumurtlama oldu demissin. Benim mesela sat 26 ağustos 10 eylülde yumurtladim. Kalp atısını alalı iki hafta oldu.
Tamam canım haftaya gideyim tekrar.
Acaba devlet hastanesi ultrasonları farklımıdır özel hastaneye göre.
Haftaya özel e mi gitsem

X