2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım doktor kese 11 mm dedi bebek demedi. Kaç haftalık olduğumuda demedi. İçime sinmeyen bişeyler var. Ben cuma günü özel hastaneye gideyim inşallah

cnm heyecan yapma ben 19,1 mm de keseyi gördüm 1 hafta sonra kesem 22,2 mmdi kalp atışını daha doğrusu ritmini gösterrdi doktor.daha yeni oluşuyor 1 hafta sonra gümbür gümbür duyulacak sesi demişti.Bu hafta kısmetse duymaya gideceğiz..oyüzden kesenin büyük olmasından korkma küçükse şayet bekle büyüyecektir.

MRB Cnm benimde bugün 8+0 oldu ama doktor 1 haftaya yakın geriden geliyor dedi.araya kapatıca ilerleyen zamanlarda dedi ama bende bi panikledim.bir sorun olmaz umarım ilerleyen zamanlarda
Benimde 4gun fark cikmisti ama kapandi smdi muhtemelen senin biraz gec dollenme gibi bu hafta sonu netlesir bebisin

Merhaba herkese. Herkes iyidir umarım bir süredir bu sayfayı okumadım. Bebişler iyidir inşallah. Size güzel haberler vereyim. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah 2.14 cm olmuş harekette etti çok güzeldi :emir_bebek: Doktor 8+5 haftalık uyumlu gidiyor çok güzel dedi. herşey yolunda çok şükür. 11. haftada gidicez tekrar ben bi erkenden ense kalınlığına bakayım dedim. 12-13. haftada 2 li yani zeka testi yaptıracaksın iyi çıkarsa 3 lü ye 4 lüye gerek kalmayacak, 20. haftadada ayrıntılı usg yaptırıp yolumuza devam edicez başka bişey yok dedi. Birde dvd verdi videosu var eve geldim izledim bebişimi. Her gittiğimde götürücem cd yi üstüne kaydedicek çok güzel bir hatıra annemede izlettim hemen :) Doktorum sağolsun iyi ki tanımışım bulmuşum çok güvenilir ellerdeyim ve çok sıcak kanlı aşırı ilgili. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İyi olduğunu öğrenince çok rahatlıyor insan :KK68:

Benimde 4gun fark cikmisti ama kapandi smdi muhtemelen senin biraz gec dollenme gibi bu hafta sonu netlesir bebisin

Allahın izniyle inşallah benim 2 ay önce bir düşüğüm oldu 5 haftalıktı kanamayla beraber düşürdüm.operasyon olmadı çok şükür.Rabbim 2nci kez nasip etti. Kalp atışını duyana kadar içim rahat değildi. heemen progestana başlattı zaten şuan iyiyim bulantılarım bigün kesiliyor 2 gün devam ediyor.Rabbim kolaylıklar nasip etsin

merhaba benimde sat 26 ağustos döngülerim genelde 30-35 gün arası oluyor 6 ekimde hamile olduğumu öğrendim. 2 hafta önce keseyi gördük 22 mm di. en son 24 ekim cumartesi kalp atımını duyduk ancak çok net değildi. ama çizelgede attığını ve yeni oluştuğunu söyledi. doktor bu hafta gel daha net duyarız ondan dsonra artık 1 ay sonra çağırıcam seni dedi. :) sizinle satımız aynı olduğu için yazmak istedim. Şuan kaç haftalık görünüyor ultrasona göre ? fbtl fbtl
En son geçen çarsamba duydum kalp atısıni. O zaman doktor 8+0 demisti. Suanda da 8+6 yarin 9 olacak insaallah:KK66: ama bir haftadır gitmedim kontrole:KK66:

Merhaba herkese. Herkes iyidir umarım bir süredir bu sayfayı okumadım. Bebişler iyidir inşallah. Size güzel haberler vereyim. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah 2.14 cm olmuş harekette etti çok güzeldi :emir_bebek: Doktor 8+5 haftalık uyumlu gidiyor çok güzel dedi. herşey yolunda çok şükür. 11. haftada gidicez tekrar ben bi erkenden ense kalınlığına bakayım dedim. 12-13. haftada 2 li yani zeka testi yaptıracaksın iyi çıkarsa 3 lü ye 4 lüye gerek kalmayacak, 20. haftadada ayrıntılı usg yaptırıp yolumuza devam edicez başka bişey yok dedi. Birde dvd verdi videosu var eve geldim izledim bebişimi. Her gittiğimde götürücem cd yi üstüne kaydedicek çok güzel bir hatıra annemede izlettim hemen :) Doktorum sağolsun iyi ki tanımışım bulmuşum çok güvenilir ellerdeyim ve çok sıcak kanlı aşırı ilgili. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İyi olduğunu öğrenince çok rahatlıyor insan :KK68:
Maşallah harika:emir_bebek::emir_bebek: darısı başıma cmt günü:KK66:

MRB Cnm benimde bugün 8+0 oldu ama doktor 1 haftaya yakın geriden geliyor dedi.araya kapatıca ilerleyen zamanlarda dedi ama bende bi panikledim.bir sorun olmaz umarım ilerleyen zamanlarda
Doktorun dediği gibi geriden ama benimde başta oynamistı değerim ilk kez tam çıktı. Birde ben 28 günde bir adet gorüyordum

Arkadaslar Merhaba. Son adet tarihim 20 eylül ve adetim 9 gün gecikti. Kasım 2 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum tam 15 gün geçmiş oluyo adetim in üstünden. Fikrinizi almak istedim erken olmaz demi kalp sesi duyulur mu acaba sizlere danışmak istedim

Gozunaydn canmm cok sevndm bende dun gordum 2cm di senkinin arkasindym zaten ben resim koydum gordnmu neresi basi flan anlayamadm sen daha detayli farketmmissn banada solermisn bakip:) IMG-20151026-WA0003.jpeg

Gittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Canim 5 haftalik icin normal zaten bebis 6.haftadan sonra goruluyor cuma bende kontrole gidicem 5+3 olmus olucam sata gore

İnşallah canım. Bide doktor çikolota yiyip gel bi dahakine daha çok hareket etsin dedi. Sen unutma ye gitmeden :)
Ben zaten nutellalı ekmekten başka bir şey yiyemiyorum.:) eskiden ağzıma sürmezdim. Garip. Yine yer giderim.
İnsanın doktorunu sevmesi çok güzel. Benimki de bayan hem çok güzel hem de çok iyi. Pozitiflik aşılıyor. İnstagramını da takip ediyorum. Ne güzel anlar paylaşmış. Bebek doğar doğmaz örtünün üstünden anneye gösteriyor tatlı şey.

Canim nerde bu doktor bende doğru düzgün bi doktor arıyorum:)

cnm heyecan yapma ben 19,1 mm de keseyi gördüm 1 hafta sonra kesem 22,2 mmdi kalp atışını daha doğrusu ritmini gösterrdi doktor.daha yeni oluşuyor 1 hafta sonra gümbür gümbür duyulacak sesi demişti.Bu hafta kısmetse duymaya gideceğiz..oyüzden kesenin büyük olmasından korkma küçükse şayet bekle büyüyecektir.
Öylemi diyosun canım ya
Valla kafam karıştı
Kese 22 mm olunca mı kalp atışı gözüküyor.
Peki bebek kaç mm di senin.

Bana sadece kese 11 mm dedi daha erken dedi o kadar

Arkadaslar Merhaba. Son adet tarihim 20 eylül ve adetim 9 gün gecikti. Kasım 2 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum tam 15 gün geçmiş oluyo adetim in üstünden. Fikrinizialmak istedim erken olmaz demi kalp sesi duyulur mu acaba s

X