2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba Arkadaşlar, bende 7+5 deyim. benim adetim 28 gunde bır olmuyordu. En son adetım 15 agustos ancak doktorum ulktrasn olcumune gore bu tarıhı verdı. Insallah bende hazıranda bebegımı kucagıma alıcam. Çok heyecanlı bir süreç:)

Kızlar doktora gittim
Kese 11 mm olmuş kalp atışı duyulmadı
Doktor henüz duyulmaz normal daha küçük dedi..

2 hafta önce 4 mm di kese.

Endişe etmeye gerek yok dedi doktor.

Kızlar sizce normal mi bu durum
Doktor normaş dedi ama içime sinmedi size sorayım dedim aramızda tecrübeli olanlar var.

2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi

Kızlar doktora gittim

Doktor normaş dedi ama içime sinmedi size sorayım dedim aramızda tecrübeli olanlar var.

Galiba geç döllenme olmus. Çünkü 7+3 oluyorsun sanırim. Birde karından mi baktı? Bence doktor bu kadar eminse bir sorun yoktur:KK66:

Selamlar hanımlar,
Doktordan geldim.. Miniğimi gördüm 11 mm olmuş.. Kalbini de duydum Son adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyor ama arayı kapatacak dedi doktorum. Protein ağırlıklı beslen ve ekmek yeme dedi 20 günde 2 kilo almışım. Haftada en fazla 250 gr. Almalıymışım. Mutluyum.. Darısı bekleyenlerin başına

Kızlar doktora gittim

Canım geç döllenme mi pekala ???

biliyor musun kabus gebelikte görülüyor bence hormonlar ile alakalı bende doktora gitmeden once korkuyorum rüyama giriyo hatta birini doktora anlattım kadin baya bi güldü hamilelikte okur boyle rüyalar diye sıkma canını rabbim rüyalarımizi hayra çıkarsın herşey yolunda merak etme :anneadayı:
Öylemi hamilelik temi oluyor canım
Çok kötü kabus tu.
Kalp atısinı duymadık ama doktor normal dedi daha erken kese küçük dedi

Selamlar hanımlar,
Doktordan geldim.. Miniğimi gördüm 11 mm olmuş.. Kalbini de duydum Son adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyor ama arayı kapatacak dedi doktorum. Protein ağırlıklı beslen ve ekmek yeme dedi 20 günde 2 kilo almışım. Haftada en fazla 250 gr. Almalıymışım. Mutluyum.. Darısı bekleyenlerin başına
Ya benimde 14 mm olmuş senden bi gün sonra ama doktor geri ileri demedi içime kurt düştü şimdi sorsa mıydım diye neyse cnmm :KK70:

Şimdi baktımm ama canım hamilelik uygulamasında 14 mm diyor zaten :) 7+6 da ..

Benimki de fasulye gibiydi. Kalp atışları için 2 hafta sonra gel demişti 2 kasımda gideceğim. Sabırsızlanıyorum duymak için. Ben de kötü rüyalar görüyorum ama hayırlara gelsin diyip geçmekten başka çare yok...
Rüyalar hamilelik hormonlarındanmış canım.
Son adet tarihin ne zaman canım senin

Gittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense

Eklentiler

• 20151027_145511.jpg
    20151027_145511.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 189
Gittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Canimm gayet normal bence

Kendimin 5 haftalik kese gorüntüsüyle karsılastırdim. Ki o zaman bebek ya da yolk kesesi görmemistik. 0.78 cm yani 7mm imis ama 5+4 te. Bence seninde normal. Hicc endiselemme:KK66:

Ya benimde 14 mm olmuş senden bi gün sonra ama doktor geri ileri demedi içime kurt düştü şimdi sorsa mıydım diye neyse cnmm :KK70:

Şimdi baktımm ama canım hamilelik uygulamasında 14 mm diyor zaten :) 7+6 da ..

Bugün sat a göre 8+0 ama 11 mm ölçü için doktor 7+2 dedi. Arayı kapatması beslenmeyle alakalıymış. Yumurta süt yoğurt et ve balık bol yemek gereklitmiş

Bencede normal moralini yüksek tut iyi düşün sürekli herşey çok güzel olucak hepimiz için

X