- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.101
ohh miss bende yiyorum öyle.. birde tursuKizlar havuc rendeleyip limon skp yiyin calisanlarda yanina alablir hem cok rahatlatio mideyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh miss bende yiyorum öyle.. birde tursuKizlar havuc rendeleyip limon skp yiyin calisanlarda yanina alablir hem cok rahatlatio mideyi
Ben tursu yiyemiorm hemoroiddten benim yerimede ye cnm:)ohh miss bende yiyorum öyle.. birde tursu
Galiba geç döllenme olmus. Çünkü 7+3 oluyorsun sanırim. Birde karından mi baktı? Bence doktor bu kadar eminse bir sorun yokturKızlar doktora gittim
Kese 11 mm olmuş kalp atışı duyulmadı
Doktor henüz duyulmaz normal daha küçük dedi..
2 hafta önce 4 mm di kese.
Endişe etmeye gerek yok dedi doktor.
Kızlar sizce normal mi bu durum
Doktor normaş dedi ama içime sinmedi size sorayım dedim aramızda tecrübeli olanlar var.
2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi
Gözunaydınnn hoşgeldinMerhaba Arkadaşlar, bende 7+5 deyim. benim adetim 28 gunde bır olmuyordu. En son adetım 15 agustos ancak doktorum ulktrasn olcumune gore bu tarıhı verdı. Insallah bende hazıranda bebegımı kucagıma alıcam. Çok heyecanlı bir süreç:)
Canım geç döllenme mi pekala ???Kızlar doktora gittim
Kese 11 mm olmuş kalp atışı duyulmadı
Doktor henüz duyulmaz normal daha küçük dedi..
2 hafta önce 4 mm di kese.
Endişe etmeye gerek yok dedi doktor.
Kızlar sizce normal mi bu durum
Doktor normaş dedi ama içime sinmedi size sorayım dedim aramızda tecrübeli olanlar var.
2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi
Öylemi hamilelik temi oluyor canımbiliyor musun kabus gebelikte görülüyor bence hormonlar ile alakalı bende doktora gitmeden once korkuyorum rüyama giriyo hatta birini doktora anlattım kadin baya bi güldü hamilelikte okur boyle rüyalar diye sıkma canını rabbim rüyalarımizi hayra çıkarsın herşey yolunda merak etme
Ya benimde 14 mm olmuş senden bi gün sonra ama doktor geri ileri demedi içime kurt düştü şimdi sorsa mıydım diye neyse cnmmSelamlar hanımlar,
Doktordan geldim.. Miniğimi gördüm 11 mm olmuş.. Kalbini de duydum Son adet tarihimle uyumlu değil 5 gün geriden geliyor ama arayı kapatacak dedi doktorum. Protein ağırlıklı beslen ve ekmek yeme dedi 20 günde 2 kilo almışım. Haftada en fazla 250 gr. Almalıymışım. Mutluyum.. Darısı bekleyenlerin başına
Bende hep endiseliyim ama dua et bir sorun yoktur insaallah ne oldu yaz mutlaka.Dua edin bana doktora gidiyorum.
Korkudan titriyorum resmen kötü birşey diyecek diye
Rüyalar hamilelik hormonlarındanmış canım.Benimki de fasulye gibiydi. Kalp atışları için 2 hafta sonra gel demişti 2 kasımda gideceğim. Sabırsızlanıyorum duymak için. Ben de kötü rüyalar görüyorum ama hayırlara gelsin diyip geçmekten başka çare yok...
Canimm gayet normal benceGittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Kendimin 5 haftalik kese gorüntüsüyle karsılastırdim. Ki o zaman bebek ya da yolk kesesi görmemistik. 0.78 cm yani 7mm imis ama 5+4 te. Bence seninde normal. Hicc endiselemmeGittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Ya benimde 14 mm olmuş senden bi gün sonra ama doktor geri ileri demedi içime kurt düştü şimdi sorsa mıydım diye neyse cnmm
Şimdi baktımm ama canım hamilelik uygulamasında 14 mm diyor zaten :) 7+6 da ..
Bencede normal moralini yüksek tut iyi düşün sürekli herşey çok güzel olucak hepimiz içinGittim. 5 haftalık falansın daha küçük falan dedi. 2 hafta sonra tekrar çagırdı. Ama benim icim hic rahat degil. Yine bur sorun var sanirim. Lutfen fotoya bi bakip 5 haftalik icin santim milim uyuyormu die bakarmisinız. Cok moralim bozuk ve endişeliyim nedense
Karından baktı canım alttan istemedim.Galiba geç döllenme olmus. Çünkü 7+3 oluyorsun sanırim. Birde karından mi baktı? Bence doktor bu kadar eminse bir sorun yoktur
Birsey yoktur insaallah neticede karından görünmeyip alttan kalp atısı bile görülüyorbir dahakine görürsün insaallah.Karından baktı canım alttan istemedim.
Doktor gayet normal dedi 2 hafta sonra gel dedi bilmiyorum inşallah bi sorun yoktur