- 4 Eylül 2014
- 83
- 32
- 44
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.361
Haftaya göre Değişiyor mucanım kaçıncı haftandasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya göre Değişiyor mucanım kaçıncı haftandasın
daha önceki konuşmamı unuttumHaftaya göre Değişiyor mu
İştahım kapandı demiştim bendaha önceki konuşmamı unuttum
ha evet.. evet haftaya göre değişiyor canım kimi erken gebelik belirtilerini hiseder , genelde 12. haftada sona eriyor bulantılar tiksinmelerİştahım kapandı demiştim ben
6eylül 5+1 olmam gerek bugun ama 5+6 çıktı ultrasonda kalp atışıda duyulducanım satın kaç
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşalah6eylül 5+1 olmam gerek bugun ama 5+6 çıktı ultrasonda kalp atışıda duyuldu
Evet.doktorum progesteron 10 mg ve balık yağı vermişti kullanıyorum. Umarım herşey yolunda giderbenımde ılk gercek hamılelıgım. (kımyasal gebelıgım olmustu) bılıgım kadarıyla degerlerın cok normal gozukuyor. bence stress yapma.bırde folık asıt veya progestan kullanıyormusun?
Kese için bugün gittim.adetim gün gecikmiş oluyor.hcg 7000 olmuştur sanırım,.Adetin kaç gün geçmişti doktor keseyi gördüğünde.
6 yazdım çıkmamış. 6 gün gecikti.bugünKese için bugün gittim.adetim gün gecikmiş oluyor.hcg 7000 olmuştur sanırım,.
:) çok teşekkür ederim.rahatladım bayağiBen bu kese boyutu işini çok araştırdım kese boyutun çok normal hiç merak Etme günde ortalama 1,1 mm büyür 10 mm olduğunda yolk sac görünecek inşAllah
İlk ölçtürdüğünüzde kaçtı6 yazdım çıkmamış. 6 gün gecikti.bugün
Ya ben 5+5 te gittim gözükmedi dedi doktor umarım bi sorun yoktur doktorun iyi olduğundan emin değilim gerçi.6eylül 5+1 olmam gerek bugun ama 5+6 çıktı ultrasonda kalp atışıda duyuldu
Sese gerek yok suan gormek yeter dedi alttan muayene oldm canim
ablamında 2 düşüğü vardı ondada pıhtılaşma çıktı 3. de iğnelerle kucağına aldı. Ben hamile kalmadan yaptırdım testleri genetik çünkü bende de çıktı iyi ki yaptırmışım bende clexane iğne ve coraspirin kullanıyorum. Genelde pıhtılaşmadan daha çok düşükler. Allah çektiğimiz zorlukların karşılığını versin inşallah sağ salim alalım kucağımıza. İğneden deli gibi korkan ben alıştım artık.Canm basinsaolsun insallah bu bebegini kucagna alrsn gebelikte yuksek tansion onemli benmde 4kaybim war arastirdik pihtilasma cikti asprin ve igne kullaniorm ben tedbir al derim bi soyle doktoruna ustele yani
canım seninki geç yumurtlamadır ondanYa ben 5+5 te gittim gözükmedi dedi doktor umarım bi sorun yoktur doktorun iyi olduğundan emin değilim gerçi.
Aminnnnn fayda edio inaniorum bende alistim ii geldgni dusmiycgni bilmek bile dayandrio aciyaablamında 2 düşüğü vardı ondada pıhtılaşma çıktı 3. de iğnelerle kucağına aldı. Ben hamile kalmadan yaptırdım testleri genetik çünkü bende de çıktı iyi ki yaptırmışım bende clexane iğne ve coraspirin kullanıyorum. Genelde pıhtılaşmadan daha çok düşükler. Allah çektiğimiz zorlukların karşılığını versin inşallah sağ salim alalım kucağımıza. İğneden deli gibi korkan ben alıştım artık.
Kesinlikle öyle canım. Bir sürü örnekler var bildiğim düşük yapıp sonra iğneyle doğum yapan. Acıya katlanılıyor yeter ki bebişler iyi olsun. Anne olmak kolay değil:)Aminnnnn fayda edio inaniorum bende alistim ii geldgni dusmiycgni bilmek bile dayandrio aciya
Ewett bugun kalp atislarni gordumya ayy nasi agladm;( allahim kimsenin kucagni bos birakmasn canmKesinlikle öyle canım. Bir sürü örnekler var bildiğim düşük yapıp sonra iğneyle doğum yapan. Acıya katlanılıyor yeter ki bebişler iyi olsun. Anne olmak kolay değil:)
Keseyi ilk görmemiz.hcg ise ilk adete 2 gün kala 461 diİlk ölçtürdüğünüzde kaçtı
ikiya bölük nası oluyokese ikiye bölükse anlaşılır zaten :)