- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.021
siz ne hissediyorsunuz, anneler hissedermiş :)Rus takvimi erkek diyo
Çin takvimi kız diyo bu ne şimdi ama yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz ne hissediyorsunuz, anneler hissedermiş :)Rus takvimi erkek diyo
belirtiler var mı belirtiler :)Rus takvimi erkek diyo
Aynen benimde öyle :) doktorum ne dediğine bakıcaz artık :))Rus takvimi erkek diyo
Ben erkek hissediyorum. Ama kız erkek hiç farketmez. Sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki.siz ne hissediyorsunuz, anneler hissedermiş :)
ben de erkek hissediyorum nedense :) bir kızım var , onda da hemen hissetmiştim kız olacak dedim :) şimdi bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlarBen erkek hissediyorum. Ama kız erkek hiç farketmez. Sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki.
ben de de şişkinlik var, akşama davul gibi şişiyorum ne yesem şişiyorumKizlar kabizlik icin tawsiyenz warmi agliorm hergun wc de;;(;(
sabah aksam 1-2 tane kuru kayisi veya kuru erik yesen.. veya aksamdan bir bardak suya 2 kuru kayisi koyup sabah suyu ic sonrada kayisiyi ye.. bir iki gunde faydasi olurKizlar kabizlik icin tawsiyenz warmi agliorm hergun wc de;;(;(
soruma cvp veren olmadiiii hic biriniz kullanmiyormusunu instagrami
Bende dha bisey paylasamiorm cnm solemedk die;(Anneler instagram kullanan varmi? ben daha akraba ve arkadaslarla paylasmadim instagramima dogru duzgun paylasim yapamiyorum.. birtane daha acmayi dusunuyorm gebelik boyunca paylasimlar icin baska kullanan varmi??
bende ayni cnm simdi gunluk gibi bitane aciyorum 3 ay enazindan kendi kendime paylasip geriye bakarimBende dha bisey paylasamiorm cnm solemedk die;(
Kizlar nie söylemiynz millete ..Ay bi ben miyim.ele güne yayıp anlatan. Pişman oldum.bak simdibende ayni cnm simdi gunluk gibi bitane aciyorum 3 ay enazindan kendi kendime paylasip geriye bakarim
Ben de söylemiyorum iyi göz var kötü göz var anca çok yakınlara :)Kizlar nie söylemiynz millete ..Ay bi ben miyim.ele güne yayıp anlatan. Pişman oldum.bak simdi
Ama bu mutluluğu paylaşmak zamanı geçmiş olacak . Hem artık insanların eziklemelerinden bıkmış biri olarak söylemeden edemedimBen de söylemiyorum iyi göz var kötü göz var anca çok yakınlara :)
Canım Ben hiç kabız olmadım çok şükür.Kizlar kabizlik icin tawsiyenz warmi agliorm hergun wc de;;(;(
Ben kullanıyorum canımsoruma cvp veren olmadiiii hic biriniz kullanmiyormusunu instagrami
Bende hemen herkese söyledim canım.Ama bu mutluluğu paylaşmak zamanı geçmiş olacak . Hem artık insanların eziklemelerinden bıkmış biri olarak söylemeden edemedim