- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #1.981
canım satın kaç seninCanim bende 4+1 de kafindan keseyi gördü 6+2de de kalp atışını duymak için randevu verde bizde 17 sinde gidicez bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım satın kaç seninCanim bende 4+1 de kafindan keseyi gördü 6+2de de kalp atışını duymak için randevu verde bizde 17 sinde gidicez bakalim
26 agst sat 14 eylül ovulasyoncanım satın kaç senin
Ben ilkinde de doktorun verdigi takip ve kontrol çizelgesine uydum bundada hedefim o ama baktimda ilkinde kalbini 8 haftada duymusuz bebegin bilemedim şimdiGaranti olsun diye 1hafta beklesemmi diyodum ama nasil gecircem bilmem
Nerden yumurtladıysan ordan hamile kalıyorsun canım cinsiyeti sperm belirliyor. Yumurtlamayla alakası yok :) ben her ay sağdan yumurtlardım sağda benimde. Ablamında sağdaydı ama kızdı :)Ben zaten yatarak gecirenlerdenm yatiorm yani bu birden girip ckio batma gbi hafif soldaysa kiz sagdaysa erkek derler oyuzden sordm canm ben braz dolaniym sirtm belim agrio calisadgm icinde boyle gecriorm gunleri:)
Allah şifa versin.Bir arkadasimdada aynisi oldu. Sezeryan oldu cok şükür bebek de kendi de iyiydiİyi geceler hanımlar
Bi arkadaşım var
Doğumuna 1 hafta falan kaldı
Doktor doğumun riskli olur demiş bebek tersmiş hala dönmez daha demiş.
Gebeliğe bağlı tansiyonu çıkmış iyi bi durum değilmiş.
Sizlerden dua istiyor dua edermisiniz İsmi zümray
Allah razı olsun kızlar
ovulasyon günü nasıl bulunuyor canım26 agst sat 14 eylül ovulasyon
büyük annelerin söylediği şeylerden yola çıktımNerden yumurtladıysan ordan hamile kalıyorsun canım cinsiyeti sperm belirliyor. Yumurtlamayla alakası yok :) ben her ay sağdan yumurtlardım sağda benimde. Ablamında sağdaydı ama kızdı :)
daha çok erken canım birşey hissetmen için :)Merhaba kizlar
Bende kismetse haziran annesi olacagim.2 hafta 6 günluk hamileyim.tabi bu son adet tarihime göre.yani normalde 6 günlük hamile oluyorum:) planli bi gebelikdi o yüzden dün aksam kan tahlili yaptirdim pozitif çıktı. Cok küçük diye mi bilmiyorum ama ben nedense hic birsey hissetmiyorum.6 haftalik oldugu zaman dr gidecem kalp atışıni duydugum zaman inanirim artık:)
Canim ben duygu anlaminda dedim.hani hic duygulanmadim veya anne olacakmisim gibi hissetmedim ondan dedim cnm:)daha çok erken canım birşey hissetmen için :)
Bende 8. Haftadan sonra gidefem cnm satlarimiz ayni 9. Haftaya dogru anlayacagin bari kesin olur strese gerek yok cok sukur sikintili bir durumda yokaa acele etmete ferek yok benceBen ilkinde de doktorun verdigi takip ve kontrol çizelgesine uydum bundada hedefim o ama baktimda ilkinde kalbini 8 haftada duymusuz bebegin bilemedim şimdi
Gunaydin hepimizin basi sag olsun bu kötü gunler bu terorlu gunler umarim biter ve yavrularimiz terorsuz bir ulked özgürce mutlu baris icinde buyurler ANALAR AGLAMASIN
annelik duygularını hissetmen için de erken, önce hareketlerinin hissetmelisin, tekmelerini hissedince daha çok hissediyorsun anneliğiCanim ben duygu anlaminda dedim.hani hic duygulanmadim veya anne olacakmisim gibi hissetmedim ondan dedim cnm:)
iyiyiz bebekle :)gunaydin anneler nasilsiniz
bugun cok iiyim:) sabah cok hafıf bulantım vardı ama bısıyler yıyınce gectı karın agrılarım vardı onlarda bugun yok:) sanırım bunyem yavas yavas alısıyor gebelıge:) bugun cok mutlu uyandım:):)ıns herkeste ıyıdır:)gunaydin amin cnm ((