Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldi :KK43: Çok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor :KK43: sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim

Benimde 1 haftadır oluyor mide bulantılarım şimdilik kusma yok

Biz de bugun kontroldeydik. 2377 gr olmuşuz. Herşeyi normal çok şükür ama ben de cok yoğun şrkilde enfeksiyon çıktı. Antibiyotik,fitil ve krem verdi. Kanım düşük ve idrarda kan çıktı :))) nstyede girdim sancım yokmuş ama bel ağrım çok fazla. bu bebişler bizdeki tüm dengeleri bozuyorlar. Ama olsun iyi ki varlar:KK46::KK46:2 hafta sonrasına çağırıldım. İnşallah düzelir o zamana kadar çünkü enfeksiyon erken doğuma neden oluyormuş. Kendim de dahil tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum. En güzel ve sağlıklı bebişler bizimkiler olsun :cool::cool::cool:
Geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı fitil ve kremle atlattım şükür daha önce de olmuştu bıktım bu durumdan inşllhh tez Zaman'da kurtulursun

Sanırım onun sebebi bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor, ya da idrar enfeksiyonun varsa ondan olabilir korkma canm bebek kilosunu almıştır. :anne::nazar:

Olabilir canım zaten büyüdüğünu çok rahat hissediyorum hareketlerinden :) en son 1800gr di. İnşallah kilo almistir canım :)

Apartmandan bakici bulmaya caliscam var aslinda birisi kabul ederse bakalim. Yoksa eve gelecek birini bulurum ilcedeyim ben o avantajim var guvenilir birilerini bulabilirim

Anladım canım ders saatinde az olursa çok sorun olmaz idare edersin. Ben ikinci döneme ancak bulurum bakıcıyi :( borcumuzda var ama eşim ekşi hesaptan kullanırız 2 ay dedi sonra toparlariz artık imkânlar böyle gerektiriyor maalesef :(

Anladım canım ders saatinde az olursa çok sorun olmaz idare edersin. Ben ikinci döneme ancak bulurum bakıcıyi :KK43: borcumuzda var ama eşim ekşi hesaptan kullanırız 2 ay dedi sonra toparlariz artık imkânlar böyle gerektiriyor maalesef :KK43:

Ders saatim cok az degil ama bir gunumu bosaltabilirim. Borcsuz memur var midir acaba:işsiz:

Geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı fitil ve kremle atlattım şükür daha önce de olmuştu bıktım bu durumdan inşllhh tez Zaman'da kurtulursun

Sagol canım bende mantar olayı 1 senedir var nerdeyse belkide fazlası var bilemiyorum. Cok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani. İnşallah geçer ilaçlarla,ben antibiyotiğe güveniyorum bu seferr bitecek inşallah :))

Kizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldi :KK43: Çok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor :KK43: sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim
Bazen benim de çok kötü bulantım tutuyor anneannem bebeğin saçları çıkıyo dedi :KK48:

Bazen benim de çok kötü bulantım tutuyor anneannem bebeğin saçları çıkıyo dedi :KK48:

Onu genelde mide yanmasında söylerler ama anneannen söylüyorsa doğrudur tabi :)) ben kızımda hamileyken kutu kutu ilaç kullanmıştım doğduğunda simsiyah ve bir sürü,hatta upuzun saçları vardı :))) bunda çok şükür ki o kadar değil. Bakalım bu tezi kendim çürütebilecek miyim :))

Sagol canım bende mantar olayı 1 senedir var nerdeyse belkide fazlası var bilemiyorum. Cok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani. İnşallah geçer ilaçlarla,ben antibiyotiğe güveniyorum bu seferr bitecek inşallah :))
Canım günlük ped sakın kullanma çantanda yedek çamaşır taşı iç çamaşırlarının ağ kısmını ütüle saf zeytinyağlı sabunla yıkıyosun kırmızı kantaron yağıyla siliyosun duştan sonra hiçbirşey kalmıyo hamileliğimin başında çıldırcak gibiydim daha önce de hiç başıma gelen bişey değildi ama teyze tavsiyeleri işe yarıyor:KK48: bir de çok fazla yıkama ph dengesini bozuyosun normalde orası kendi mantarları yok edebilen bi yer ama biz fazla temizlikten mafediyoruz

Onu genelde mide yanmasında söylerler ama anneannen söylüyorsa doğrudur tabi :)) ben kızımda hamileyken kutu kutu ilaç kullanmıştım doğduğunda simsiyah ve bir sürü,hatta upuzun saçları vardı :))) bunda çok şükür ki o kadar değil. Bakalım bu tezi kendim çürütebilecek miyim :))
Ben de öyle biliyodum :KK48: yazık kadıncağız da rahatlatmaya çalışıyo heralde aklınca bakalım görücüğüz pamuk hanımın tesellileri dolu mu boş mu :KK73:@yapayalniz1

Back
X