Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
R rootstock canım benim geçmiş olsun öncelikle. aftlardan çok çekmiş biri olarak her yöntemi denedim. karadut reçeli ile gargara limon la falan filan. ben aftlardan dolayı günlerce yemek yiyemem. en iyisi oral medic onun üstüne tanımam. içinde üç tane var direk yara üstüne değdiriyorsun biraz yakıyor ama rahatlatıcı bir yanma. bebeğe de zararı yok. yüzeysel çünkü. Türkiye den gelirken buraya üç kutu getirdim kendimle bulamazsam diye. sağlıkla kal:anne:
Onu da deneyeyim canım. Bir de ilk günler üstüne gitmedim damağımdan boğazıma doğru yayıldı. majezik gargara aldım onu kullanıyorum idare ediyorum şimdilik.

10 agustosta gel gün verelim Dedi 17 agustos bebeğin büyüklüğüne göre beklenen doğum tarihi ama 17 agustos depremini çağrıştırıyor istemem dedim 16sı 18i olabilir. Sezeryana ben de alıştırıyorum kendimi eskisi kadar paniklemedim dediğim gibi dönmediğini biliyordum. Gebeliğin başından beri hiç hareket etmedi. Annesi gibi tembel benim Bebek hahahahha
ayyy çok heycanlandım birkaç gün sonra ağustosa giriyoruz. kilosu çok çok iyi canım benim. sağlıkla kucağımıza alırız umarım.

Bu sezeryandan sonra sütün gelmeme durumunu ne yapıcaz ya bi arkadaşın 9 gün gelmemiş mamayla beslenen bebek anne memesini alırmı ki neler yapmak lazım acaba şu süt arttıran çaylardan son hafta içmeyemi başlasam. Ama sancı olursa hormonlar uyarılıp anne sütü gelir diyo sancı cektirtmez ki doktor gün yaklaştıkça sorular artıyo
canım ben anne sütü konusunda elimden geleni yapacağım. bebeğin midesi küçük hemen doyuyor gerekirse kaşıkla damla damla ağzına dökecem ama biberon kesinlikle vermicem. arkadaşım normal doğumla on gün sütü gelmedi ve bu şekilde yaptı sonra emzirdi. tabi bu dönem içinde meme vermeye çalışacaksın ki süt gelsin. bebek emdikçe süt gelir. hazır biberondan gelen süte alıştımı bebek meme den süt gelmesi için boş memeyi hiç emmez. ki ablamda öyle oldu. gördüğüm bütün tecrübelere bakılınca biberon vermemek canım. umarım sütümüz hepimizin gelir sağlıkla kal

canım ben anne sütü konusunda elimden geleni yapacağım. bebeğin midesi küçük hemen doyuyor gerekirse kaşıkla damla damla ağzına dökecem ama biberon kesinlikle vermicem. arkadaşım normal doğumla on gün sütü gelmedi ve bu şekilde yaptı sonra emzirdi. tabi bu dönem içinde meme vermeye çalışacaksın ki süt gelsin. bebek emdikçe süt gelir. hazır biberondan gelen süte alıştımı bebek meme den süt gelmesi için boş memeyi hiç emmez. ki ablamda öyle oldu. gördüğüm bütün tecrübelere bakılınca biberon vermemek canım. umarım sütümüz hepimizin gelir sağlıkla kal

Bende biberona karşıyım alışırsa bi daha memeyi almaz diye korkuyorum nedense annem de dahil olmak üzere bebek açmı kalsın diyolar o daha da korkutuyo bilgilerin için teşekkür ederim sürekli denycem bende o zaman damla damla içirmeye çalışırım inşallah strese kapılmam hepimiz saglıkla besleriz kuzuları

Bende biberona karşıyım alışırsa bi daha memeyi almaz diye korkuyorum nedense annem de dahil olmak üzere bebek açmı kalsın diyolar o daha da korkutuyo bilgilerin için teşekkür ederim sürekli denycem bende o zaman damla damla içirmeye çalışırım inşallah strese kapılmam hepimiz saglıkla besleriz kuzuları
zaten o çevresel baskılar insanı biberona yönlendiriyor. ablam da kaynanası çaktırmadan biberonu verdi bebek almadı bidaha memeyi. alan yok mu var. ama riske atmamak en iyisi. hele o gün bi gelsin konuşuruz daha çok. çevreye kulaklarını tıkayıp memeye ve bebeğe yoğunlaşmalısın :KK47::KK47:

Ben araştırmam sonucunda çalışan annelerin elektrikli 2 li lansinoh süt sağma makinası tercih ettiğini gördüm, ondan aldık, süt saklama poşeti de lansinoh aldım, ayrıca 4 adet de 150 mllik wee baby süt saklama kabı aldım.
Derin dondurucudan çıkarılan sütü buzdolabında çözdürüp, biberonda ya da saklama kabı içerisinde sıcak su dolu kaba sokarak ılıtmak en doğru yöntemmiş., mikrodalgada ya da direkt ocakta ısıtılmayacak.
bu konuda da hazırsın cnm hayranım gerçekten sana. elektrikli makinelerin gece çok gürültü yaptığını söyledi deneyimli arkadaşlar. gündüz farkedilmiyor ama gece sorun oluyor sesi dediler. hiç çalıştırdın mı cnm nasıl sesi.

Bu sezeryandan sonra sütün gelmeme durumunu ne yapıcaz ya bi arkadaşın 9 gün gelmemiş mamayla beslenen bebek anne memesini alırmı ki neler yapmak lazım acaba şu süt arttıran çaylardan son hafta içmeyemi başlasam. Ama sancı olursa hormonlar uyarılıp anne sütü gelir diyo sancı cektirtmez ki doktor gün yaklaştıkça sorular artıyo

Plasenta çıkınca hormonal olarak süt otomatikman salgılanıyor; hiç endişe etme

benim sütüm hemen geldi cnm cok sukur 2 yil da emzirdim spinal sezeryan oldum ben...ins herkesin sütü hayirlisiyla gelir de doya doya emzirirler bebeklerini

Canim benim iki aydir sutyenimde lekelenme oluyor. Hatta gecen gun sktm sutum cikti resmen. Erken basladi benimki ama dogumda nasil olur bilemem. Sizlerde de var mi lekenme?

Canim benim iki aydir sutyenimde lekelenme oluyor. Hatta gecen gun sktm sutum cikti resmen. Erken basladi benimki ama dogumda nasil olur bilemem. Sizlerde de var mi lekenme?

O bendede oluyor ama sıkmıyorum hiç gecen gün gögsümün ucunda kurumus birikmis bişeyler vardı açık sarı şeklinde ama çamaşırımda 25 kurus büyüklügünde lekeler oluyor ara sıra

Ben ogretmenim dogum oncesi iznimi aktaramiyorum yaz tatili oldugu icin. Yani dogumdan 8 sonra isbasi ve bebegim de bakiciya mecburen

Aynı durumdayiz canım ama ben ucretsiz izinle ilk donemi kapatma karari aldim bebek cok ufak olacak bakici hemen bulamam diye böyle düşünüyorum

Onu da deneyeyim canım. Bir de ilk günler üstüne gitmedim damağımdan boğazıma doğru yayıldı. majezik gargara aldım onu kullanıyorum idare ediyorum şimdilik.
V vendetta42 gerçekten en iyisi oral medic bana da başka hiçbişey fayda etmiyor boğazına yakınlara nasıl uygularsın bilemedim ama kulak çubuğu gibi bişey ucunda ilaç var ulaşabiliceksen dene derim

Kizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldi :( Çok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor :( sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim

Canım dün eşim gitti aldı çalışabilir raporunu ve ben bugün evdeyim, sancılarım çok şiddetli değil ama dün gece çok iyi değildim, bugün işe gitmemi istemedi eşim, evde rahat duruyor muyum, tabii ki hayır:KK43: ağustosun 3.-4. haftasına kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalım, başka durumlar ortaya çıkmazsa.
Senelik izinim bu yıl için 14 gün onu doğum sonrasına eklemeyi düşünüyorum, kurban bayramı izni 9 gün doğumdan sonraki sürece onu ekleyebiliyor muyuz kızlar, eğer ki doğum bayramdan sonraya kalırsa?
Bayramı ekleyemiyorsun malesef keşke eklenseydi, benimde çalışmaz raporu alıp bir hafta sonra bayram var bir haftam bayrama gidiyor çok acı:KK43:

Kizlaaaar benim mide bulantilarim geri geldi :KK43: Çok fenayım sabahlari zaten hic geçmedi gibiydi arada hafifleyip sonra siddetleniyordu şimdi gun icinde de bulanıyor :KK43: sabahlari da kahvaltida hic bisey yiyesim gelmiyor. Cuma günü gideceğim kontrole bakalim bebek kilo almis mi o kilo aldiysa sorun yok ben dayanirim 1 ay daha napalim
Sanırım onun sebebi bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor, ya da idrar enfeksiyonun varsa ondan olabilir korkma canm bebek kilosunu almıştır. :anne::nazar:

Biz de bugun kontroldeydik. 2377 gr olmuşuz. Herşeyi normal çok şükür ama ben de cok yoğun şrkilde enfeksiyon çıktı. Antibiyotik,fitil ve krem verdi. Kanım düşük ve idrarda kan çıktı :))) nstyede girdim sancım yokmuş ama bel ağrım çok fazla. bu bebişler bizdeki tüm dengeleri bozuyorlar. Ama olsun iyi ki varlar:KK46::KK46:2 hafta sonrasına çağırıldım. İnşallah düzelir o zamana kadar çünkü enfeksiyon erken doğuma neden oluyormuş. Kendim de dahil tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum. En güzel ve sağlıklı bebişler bizimkiler olsun :cool::cool::cool:

Back
X