Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım dün eşim gitti aldı çalışabilir raporunu ve ben bugün evdeyim, sancılarım çok şiddetli değil ama dün gece çok iyi değildim, bugün işe gitmemi istemedi eşim, evde rahat duruyor muyum, tabii ki hayır:KK43: ağustosun 3.-4. haftasına kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalım, başka durumlar ortaya çıkmazsa.
Senelik izinim bu yıl için 14 gün onu doğum sonrasına eklemeyi düşünüyorum, kurban bayramı izni 9 gün doğumdan sonraki sürece onu ekleyebiliyor muyuz kızlar, eğer ki doğum bayramdan sonraya kalırsa?

Yok canim kurban dogum izninin icinde kayniyor ekleyemiyoruz

biraz daha alim toplu atarim :KK66: e bebek ten almis dun annem bi kac parca bizde pazar esimle gidecez alisverise valla diger kizim hic kiskanmiyordu simdiye kadar ama bebege biseler almaya baslayinca baya bir kiskandi :KK43:
Yerim ben onun kıskançlığını:KK200: ona da alsaydınız annesi, kıyamam ben prensese:KK200:

Kizlar bunlari konusmak icin erken mi bilmiyorum ama cogumuz calisiyoruz ve izinlerimiz kisitli sut sagma pompasi nasil olmali? Manuel mi elektrikli mi?
Sut posetlerinde hangi marka alinmali?
Sutleri buzluktan cikarinca nasil bir yontemle isitip icirmeliyiz??
Ben araştırmam sonucunda çalışan annelerin elektrikli 2 li lansinoh süt sağma makinası tercih ettiğini gördüm, ondan aldık, süt saklama poşeti de lansinoh aldım, ayrıca 4 adet de 150 mllik wee baby süt saklama kabı aldım.
Derin dondurucudan çıkarılan sütü buzdolabında çözdürüp, biberonda ya da saklama kabı içerisinde sıcak su dolu kaba sokarak ılıtmak en doğru yöntemmiş., mikrodalgada ya da direkt ocakta ısıtılmayacak.

Kızlar bende yeni katıldım aranıza inşallah eylül annesi olacağım bende şu aft konusu gordum belki bu konu yeri degil ama benimde canımı çok yakmısligi var bi yöntem buldum diyebilirim belki sizede faydalı olur diye paylaşmak istedim ağız içindeki aft için sabah uyanınca hic bi şekilde bisey yiyip içmeden yarım limon sıkıp katkısız o limon susuyla gargara yapıp tukuruyorsunuz ama burda önemli olan sabahki ağız mahmurluguyla yapmak bir iki sabah tekrarlarsanız geçiyor yani benim ki geçiyor inşallah sizede iyi gelir :KK52:

Ben araştırmam sonucunda çalışan annelerin elektrikli 2 li lansinoh süt sağma makinası tercih ettiğini gördüm, ondan aldık, süt saklama poşeti de lansinoh aldım, ayrıca 4 adet de 150 mllik wee baby süt saklama kabı aldım.
Derin dondurucudan çıkarılan sütü buzdolabında çözdürüp, biberonda ya da saklama kabı içerisinde sıcak su dolu kaba sokarak ılıtmak en doğru yöntemmiş., mikrodalgada ya da direkt ocakta ısıtılmayacak.
merhaba bende çok aktif olamasam da ara ara takip ediyorum burayı çok güzel paylaşımlar oluyor bende lansinoh tekli elektrikli süt sağma makinasını aldım iyi yorumlar okumuştum benimkinin de içinden denemek için 2 tane süt saklama poşeti çıktı onları deneyip memnun olursam daha sonra alırım diye düşündüm ama tecrübeli anneler poşet yerine kapları öneriyorlar benmari usulü eritirken öyle daha kullanışlı oluyormuş:KK49:

Canım dün eşim gitti aldı çalışabilir raporunu ve ben bugün evdeyim, sancılarım çok şiddetli değil ama dün gece çok iyi değildim, bugün işe gitmemi istemedi eşim, evde rahat duruyor muyum, tabii ki hayır:KK43: ağustosun 3.-4. haftasına kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalım, başka durumlar ortaya çıkmazsa.
Senelik izinim bu yıl için 14 gün onu doğum sonrasına eklemeyi düşünüyorum, kurban bayramı izni 9 gün doğumdan sonraki sürece onu ekleyebiliyor muyuz kızlar, eğer ki doğum bayramdan sonraya kalırsa?

Bayramı ilave ederbiliyormuyuz bende onu merak ediyorum açıkcası

R rootstock canım benim geçmiş olsun öncelikle. aftlardan çok çekmiş biri olarak her yöntemi denedim. karadut reçeli ile gargara limon la falan filan. ben aftlardan dolayı günlerce yemek yiyemem. en iyisi oral medic onun üstüne tanımam. içinde üç tane var direk yara üstüne değdiriyorsun biraz yakıyor ama rahatlatıcı bir yanma. bebeğe de zararı yok. yüzeysel çünkü. Türkiye den gelirken buraya üç kutu getirdim kendimle bulamazsam diye. sağlıkla kal:anne:

Canım sen de biliyorsun ki orası sağlık kuruluşu,başından beri kendimizi, bebeğimizi güvenle emanet ettiğimiz yer, böyle düşünmeye çalış, ne senin ne de bebeğin için uygun olmayan yanlış bir şey yapmayacaklardır, olumsuz düşüncelerle kendini üzme boştan yere, inşallah dönmüş olur, kolay bir doğumun olur. Bak ben normal doğum istiyorum, kafası da aşağıda ama kafa gelişimi önde olduğu için normal doğum zor dedi doktor, tıbbi gereklilikler neyse o olacak, bizim tercihlerimiz çok da etkin olmuyor. Kendinize dikkat edin, sağlıkla kalın canım.
aynen öyle canım çok haklısın . güvenmekten ve beklemekten başka yapabilceğim birşey yok. sağlıkla kucağımıza alalım yeter. sende kendine dikkat sağlıkla kal:anne::anne:

maşallah kuzucuğa, kilosu boyu ne güzel öyle. canını sıkma canım. doktor dönmesiyle ilgili bişi dedi mi, daha da dönebilir değil mi? ama ne olursa olsun, ne şekilde gelirse gelsin önemli olan sağlıklı olması. sen içini rahat tut.
Artık çok daha düşük ihtimal dedi dönmesi için
Ben zaten hissediyorum başı göğüs altında. Evet önemli olan sağlık umutluydum giderken belki dedim.
Artık dönerse süpriz olacak umutlanıp beklemeyeceğim. 10 agustosta gideceğim gün kararlaştıracağız sezeryan için

Maşallah boyu da kilosu da çok güzel:nazar::nazar::nazar: tembelanne tembelanne kendin kaç kilo aldın toplamda, sporcuydun sanırım ya da düzenli spor mu yapıyordun?
15 kilo aldım toplamda. Lisanslı yüzücüydüm ilkokuldan üniversite 2 ye kadar. Spor salonuna gitmeyi severim yani hep bir yerlere üyeliğim vardır pilates zumba ne bulsam yaparım:)
Hamilelik boyunca her sabah 3,5 km yürüdüm hatta 26. Haftada Prag'a gittik eşimle 19 km yürümüşüm bir günde. Spor kondisyonum var. Ama bu kadar harekete 15 fazla çünkü 5 kilo aldığım o bir ay dışında hep dikkat ettim gece yemedim tatlı yemedim karpuzu az az yedim.
Kızımda 35.haftada 3510gr doğdu. Bazı anneler kendisi kilo almıyor bebeğe aldırıyor
sma ben hem kendi kilo alan hem bebeğe aldıranlardanım :)
Kendisi nefes alabilirse çok sevinirim
ciğer gelişimini görebilmenin bir yolu olsa keşke

tembelanne tembelanne ilk okudum kontrole gideceğim demişsin sayfaları hızlı hızlı geçtim umarım dönmüştür diye . yapacak birşey yok . ben artık kendimi sezeryana alıştıtdım. sana doğum tarihi verdi mi peki canım. sağlıkla kal
10 agustosta gel gün verelim Dedi 17 agustos bebeğin büyüklüğüne göre beklenen doğum tarihi ama 17 agustos depremini çağrıştırıyor istemem dedim 16sı 18i olabilir. Sezeryana ben de alıştırıyorum kendimi eskisi kadar paniklemedim dediğim gibi dönmediğini biliyordum. Gebeliğin başından beri hiç hareket etmedi. Annesi gibi tembel benim Bebek hahahahha

Bu sezeryandan sonra sütün gelmeme durumunu ne yapıcaz ya bi arkadaşın 9 gün gelmemiş mamayla beslenen bebek anne memesini alırmı ki neler yapmak lazım acaba şu süt arttıran çaylardan son hafta içmeyemi başlasam. Ama sancı olursa hormonlar uyarılıp anne sütü gelir diyo sancı cektirtmez ki doktor gün yaklaştıkça sorular artıyo

Çok geçmiş olsun canım, hayatı boyunca afttan çok çekmiş biriyim, düğün öncesinde ve finaller zamanı stres tavan yaptığında 7-8 tane aynı anda olmuştu, çaresini de bulamadım, dut pekmezi nispeten de olsa iyi geliyordu, dondurmadan uzak dur,biliyorsundur belki, soğuk çok kötü geliyor. Bebiş de pozisyonunu değiştirmemiştir inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz.
Evet canım şuan sıcak da çok soğuk da tüketemiyorum. Bir tek karpuz yiyebiliyorum iyi gibi geliyor. Majezik ağız gargarası aldım onunla çalkalıyorum kısa süreli de olsa rahatlatıyor. Ama hayat kalitesini ciddi anlamda sömüren bir hastalık. Allah beterinden korusun.

Canim burda bebek donmediginde bazi hareketler var yaptiriyorlar internette te videolari var tabiki, ,,, ama dogum aninda bile donen var kizimda cok gec donmusdu son ana kadarda allahdan umut kesilmez dogum aninda bas asagi olan bebek bile ters donebiliyor ,,,,
Çok geç derken haftasını hatırlıyormusun? 3 hafta vakti var benimkinin doktor alalım dönmezse Dedi. Secde pozisyonunda bekliyorum ara ara ayağıma yükseklik koyup ama tembel benim Bebek :)

Back
X