Bana ilişki konusunda birşey demedi bende sormayi unuttumbak bana da doktorum ilişki serbest ama zorlama olmadan sakin sakin demişti :)
Canım ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim değerinin yükselmesine. Allah başka üzüntü yaşatmasın inş.Dün değerime tekrar baktırdım.
24.gün 80
26.gün 154
30.gün 432
32.gün 823 çıktı.
Şükürler olsun bu kez 2 kat artmış. İnşallah herşey yolundadır ve yolunda devam eder. Bebeklerimiz Allaha emanetler.
Allah kolaylılık versin, hayırlı olsun.İyi akşamlar kzlar bende eylül annesi olucam inşallah benimki çok plansz bir gebelik oldu çünkü daha 6 aylık bir kzım var kızımda zor hamile kaldm ama bu kez nasl oldu anlamadm ama oldu kızın için çok üzülsemde tabiki doğurcam miniğimi Rabbim yardımcım olsun
günaydın bu arada fıstıklar
ben kullanıyorum canım. Ama benim iki gende mutasyon çıkmıştı. Gerçi heterozigot ama yine de tedbir amaçlı kullan dedi doktorum.Bana da doktorum hamileliğin 7 ayi boyunca bebe asprini kullanacaksn pihtilasma olmasin diye dedi, ama kan tahlili sonuclarimda pihtilasma oranim normal bi sikintim yok niye 7 ay kullaniyorum anlamadim, sizler kullaniyor musunuz kizlar
İkiz mi yoksa:)friendlyfriendly artışın çok güzel
ben ilk 14 aralıkta baktırdım 1 çıktı 18 aralıkta 3.4 ciktı 28 aralıkta 2400 çıktı. Benim artışım anormal geldi bana Nasıl oluyor bu 2 katlasa bu kadar olmamalı
Hadi bakalım, inş beklediğine değer:)Kızlar ben geldım :) ve hala kırmızılar gelmedı acaba bu akşam test alıp cuma sabahı ilk idrale yapsam mı çıkar herhalde o zaman :) bende sabırsızlanmaya başladımm.... hiçbir belirtim yok ama kendimi ne adet olacakmış gibi hissediyorum ne de hamileymiş gibi :) gercegi hamile olan arkadaşlarımızda da belirtiler başlamamış.... Akşam test alıcagım tabi o zamana kadar kırmızılar gelmezse :)
iste bende idrar testine güvenmedim için direk kan vereyim diyorum ama cumartesınden önce vermem mümkün değil hala annemlerde kalıyorum ve burda kanda hamilelik testini 60 tl yapıyorlar bana çok pahalı geldi ... bizim ordakı tıp merkezine sordum telefonla 30 tl dedi... yarın akşam evime geçecegim inş ... cumartesine kadargelmezse kesin kan tahlili yapaıcagım... ama belkı dayanamazsam idrar testide yaparımÇok heyecanlı hadi bakalım ama idrarda negatif çıksa bile kafana takma yani bhcg kafasına görensalgılanıyor artıyor biliyorsun. Kırmızının yokluğu önemli bence. İnşallah sinkar inşallah:)
ihş canım hepinize çok çok tesekkur ederim desteğiniz içinHadi bakalım, inş beklediğine değer:)
Allah razı olsun canım. Allah kimseye yaşatmasın. Amin.Canım ben de seni merak ediyordum. Çok sevindim değerinin yükselmesine. Allah başka üzüntü yaşatmasın inş.
Sağol canm inşallah hepimiz içinAllah kolaylılık versin, hayırlı olsun.
Canm bat ne zaman inşallah hamilesin dır yanı bence hamilesin ben öyle hissediyorumKızlar ekim ayı anneleri topiği açılmış ama ben burda kalmak istiyorum ... zaten bu ayda olmazsa arada bir size yazarım hamile kalmadandan da başka bir aya yazmam herhaldekırmızılarda gelmedi bu belirsizlik beni öldürecek
Hala arastirma yapiyorum canım. Koru hastanesi olabilir gibi. Senin var mi düşündüğün hastane veya doktor ?Hayırlı olsun bebeğin canım. Ben de Ankaradayım hangi hastaneye gideceksin?