2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese merhaba... :KK54: Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birden :KK57: Neysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum... :KK66:
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...

Bu gün 6 ocak sen hala adet görmedin o Zaman iyi düşünelim S sinkar imkansız değil dediğin şekilde olması . Ben kaç gündür geçmişlerde okuyorum yok deyip var çıkan . Çıkmadık Can'dan Ümit kesilmez hayırlısıyla olur inşallah
İnş canım bende geç yumurtlama olmazdı hiç hep günümde yada günümden 1 gün sonra adet olurdum... buğünüde atlatayım ümidim daha çok artacak... cumartesi günüde kan testi yaptıracagım... dualarınızı eksik etmeyin, çok istiyorum bu ay Rabim nasip eder inş...

Ne güzel anlatmışsın. Hoşgeldin aramıza canım.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Rabbim hepimize sağlıklı ve sorunsuz şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.Kuzucuğuna da hayırlı ömürler versin.Bende düzenli olarak 24 günde bir adet görüyorum yani kimilerine göre çok sık.Doğum tarihlerimiz yakın.Senin gibi perşembeye randevu aldım ilk muayanem olacak inşallah hayırlısıyla bende hem keseyi görür hem de kalp atışlarını duyarım:)

Aminn canım güzel dileklerin için tşk ederim... benim 1 eylül son tarih ama ilki sezeryan olduğu için ağustosun sonları olur sanırım doğum.. ama ben eylül annelerine aitim :KK70: bakalım perşembe günü neler görücezz sabırsızlıkla bekliyorumm :)

canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin... bende femara kullandım ilk defe bu ay, sebebsiz inferlite benimkisi... adetlerim çok düzenli ama 18 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım, eşimdede bir sıkıntı yok... umarım bende senın gibi erken sonuç alırım :)

İnşallah canım allah bu süreçte sabırla beklemeyi nasip etsin.. Zor bir süreç ama eninde sonunda o bebişler annelerinin göbüşlerine geleceeek sakın sıkmayın canınızı.. ilk bebeğimde 1 sene bekledim ama 2.sorunsuz sıkıntısız geldi çok şükür.. İnşallah daha fazla beklemeden bebişine kavuşursun canım..

Gelmiş gecmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın Rabbim bir mutlulukla unuttursun acılarını yaşadıklarını.
Gebelikte o batmalar çok fena ben ilk gebeliğimde hatırlamıyorum bu kadar batmA bu sefer sürekli kasıklarımA bıçak saplanır gibi esnemeye gerilmeye korkuyorum hemen ağrı giriyor. Kötüye yormakta haklısın kötü şeyler yaşamışsın ama allahım nasip etsin geride bırak iyi düşün iyi olur inşallah. Doktora gitmeden emin olamazsın zaten öyle düşün :)
İyi dileklerin için çok teşekürederim... Cumaya randevum var yarında bi kan testi yaptırıp öyle gitmeyi planlıyorum. Benim kasıklarımın orta kısmına bıçak saplanır gibi oluyor ama arada sırada fakat sol tarafım sürekli sızlıyor bende anlamadım ama keseyi rahimde görmeden rahatlayamıycam...

Canim benimde 4+3 sanirim :) benim en son adet tarihimde 5 aralikti.. Ama dun kan tahlil sonucum 41.29 cikinca biraz endiselendim.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah degerimiz katlanarak artar.. Benimde aklima acaba gec dollenme olabilir mi diye geldi.. Ama sanirim haftaya kadar bekleyip oyle doktora gitcem.. Cunku suan gitsemde kese gorunmeyecek
inşallah artar kat kat canım :KK66: olabilir tabi geç döllenme ben de 14ocakta doktor randevum var gitcem inş. tam 6haftalık olacak inş. görürüz keseyi belki kalp atışını :)

İyi dileklerin için çok teşekürederim... Cumaya randevum var yarında bi kan testi yaptırıp öyle gitmeyi planlıyorum. Benim kasıklarımın orta kısmına bıçak saplanır gibi oluyor ama arada sırada fakat sol tarafım sürekli sızlıyor bende anlamadım ama keseyi rahimde görmeden rahatlayamıycam...
O rahatlık bize ne zmAn gelir belli olmaz ben kese gibi bişey gördüm kalp atışı bekle kalp atışı duy 2li test bekle büyüsün doğsun nasipse.. Anneler hep bir rahatlık peşinde ömür geçiriyor. Allahım nasip eder inşallah. Ben de cuma sabaha aldım randevuyu. Güzel haberlerle döneriz inşallah

Herkese merhaba... :KK54: Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birden :KK57: Neysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum... :KK66:
Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...

Canim cok gecmis olsun
Keske bi genetik arastirsaniz
ben 4 sefer tup bebek yaptirdim ilk ucu hic tutmadi ve arada dusuklerim oldu son tedavimde dr embriyolari genetige gonderelim dedi veee genetik sorun cijti suan 5 haftalik hamileyim Allah kismet ederse
bebce bi genetige baktirin kromozom bozuklugu cikabilir
Allah tamamına erdirsin canım... İkinciden sonra eşime de bana da bakıldı bişey çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı ama onuda doktorlar sebep olarak görmedi çok düşük olduğu için Bir hematologumda var değerlerim normal çıkıyor. Bana söylenen tek şey çok sıradışı bi örnek oldugum tamamen tesadüf diyorlar...
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...
Sağol canım... Allah hepimize nasib etsin...

Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza Rabbim

Allah tamamına erdirsin canım... İkinciden sonra eşime de bana da bakıldı bişey çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı ama onuda doktorlar sebep olarak görmedi çok düşük olduğu için Bir hematologumda var değerlerim normal çıkıyor. Bana söylenen tek şey çok sıradışı bi örnek oldugum tamamen tesadüf diyorlar...

Sağol canım... Allah hepimize nasib etsin...
Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursun

Günaydın canım :KK66: yakışıklı prens nasıl :)

sağol teyzesi her gün daha iyi oluyor inşallah. aynı şekilde ben de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. birazdan randevu alıim. sen nasılsın sende durumlar nasıl?

O rahatlık bize ne zmAn gelir belli olmaz ben kese gibi bişey gördüm kalp atışı bekle kalp atışı duy 2li test bekle büyüsün doğsun nasipse.. Anneler hep bir rahatlık peşinde ömür geçiriyor. Allahım nasip eder inşallah. Ben de cuma sabaha aldım randevuyu. Güzel haberlerle döneriz inşallah

Allah insallah bu bebeğine sağlıklı ömürler versin çok geçmiş olsun...

Kolay seyler deil yasadiklarn Allahim bu kez hayirlisiyla yüzünüzü güldürsn insallah saglikli sihhatli kucaginiza alin uzun saglikli ömürler versn evladiniza Rabbim

Vardir bi hayir canim rabbim tez vakitte saglikli evlatlarla kucagini doldursun

Herkese çok teşekkürederim... Sanırım kk da yazmanın en güzel yanı bu bir birimizi hiç tanımadığımız halde aynı duyguları paylaşıp birbirimize destek oluyoruz... :KK15:

Selam hanımlar.inşallah bende eylül annesi olacağım.bugün doktora gideceğim kesenin şekline tekrar bakacağım dedi doktorum inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi tedirginim mutluyum heyecanlıyım hepsi birlikte karma karışık duygular

Neler gelmiş başına. İnş bunda hiç üzülmezsin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın.

Kizlar adetim 3 gun gecikti bu sabah test yaptim ama ilk idrarla degil silik 2. Cizgim cikti. 3 ay denemistik olmamisti hem de yumurtlana testiyle... bu ay ara verelim dedik hatta tahmini yumurtlama gunum den 2 gun sonra iliski olmustu ve sanirim hamileyim. Bekleyen arkadaşlar hangi ay kafaya takmazsaniz o zaman geliyor bebek gercekten. Allah isteyen herkese nasip etsin.

sağol teyzesi her gün daha iyi oluyor inşallah. aynı şekilde ben de. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. birazdan randevu alıim. sen nasılsın sende durumlar nasıl?
ne güzel sevindim tekrar geçmiş olsun cnm :) ben hala adet olmadım... doktora göre erken yumurtlamam gerekiyordu, adetiminde erken gelmesi gerekiyordu... ama adet olmadım... doktora güvenip sadece yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim... eğer geç yumurtlama olduysa ihtimal biraz düşük... :KK43:

inşallah artar kat kat canım :KK66: olabilir tabi geç döllenme ben de 14ocakta doktor randevum var gitcem inş. tam 6haftalık olacak inş. görürüz keseyi belki kalp atışını :)
amin canim insallah bende 15 ocakta gidicem doktora.. Sen nerde oturuyorsun.. Iyi bir doktor var mi bildigin[/QUOTE]

X