Canım çok geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin ... zor süreçlerden geçmişsin, umarım herşey gönlünce olur...Herkese merhaba... Hamileliğini öğrenen herkesi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda da olmayanlara nasib etsin İnşallah...
Benim pek de hoş olmayan bi hikayem var ne yazık ki... Beş haftalık bi düşüğüm var arkasından 13. haftada kalp atışlarının durmasıyla bi kürtajım var. Araştırma yapıldı mthfr 1298 heterozigot çıktı ama sevgili profesörcüklerimiz sebebi bu değil dedi neyse dedik biz önlem amaçlı sonraki gebelikte iğne kullandık oğlumu dünyaya getirdim ama bir hafta yaşadı ne yazık ki ve sebebi de bulunamadı bu yüzden ani kalp durması dendi. Kısa bir süre öncede dış gebelik geçirdim... Allahım kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim birden Neysem yılmadık hayata devam şimdi tekrar hamileyim dün kan verdim adetimden bir gün geçmişti 136 çıktı... İyi tamam her şey güzel ama dış gebeliğim sol taraftaydı ve yine o taraf ağrıyor Allah sonumu hayır eylesin durum bundan ibaret kızlar.
Özgeçmişimizi de tamamladıktan sonra dilerim herşey yolunda giderde bende eylül annesi olurum...