2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin insallah..ben 5+2de gittm 7.4 mm yaziyodu

Amin insallah..ben 5+2de gittm 7.4 mm yaziyodu
Bu da Beta Hcg değerleri gibi, boyutu kişiden kişiye değişebiliyormuş sanırım, bana benim ki biraz irice geldi ama dr. herşey gayet normal dedi, sormadım ben de hiç. Yolk kesesi göründü mü sende canım. Ben de 5+4 ya da 5+2 de falan görmüş oldum keseyi :)

Bencede farklilik gosteriyo kisiden kisiye.yolk kesesi ile ilgili bise soylemedi dr pzt gunu gittigm dr devlet hastanesindendi yarin da ozele gidecem bakalm bi de baska dr takip etsin diye.5 ay once kimyasal gebelgm olmstu korkuyorm yogurdu ufleyerk yiyorm simdi

Başka bir dr. tavsiyesi alman iyi tabi, hangi şehirdesin? Ben İstanbul'dayım, tüp bebek tedavimi yapan dr. ile devam edemeyeceğim, yeni bir doktor buldum ben de bakalım deneyip göreceğiz.

Başka bir dr. tavsiyesi alman iyi tabi, hangi şehirdesin? Ben İstanbul'dayım, tüp bebek tedavimi yapan dr. ile devam edemeyeceğim, yeni bir doktor buldum ben de bakalım deneyip göreceğiz.
Adanadaym ben bi kac dr deneyecm ama birinde karar kilip duzenli kontrolde olmam gerek.

Ben de izmirdeyim:) hiç bir doktora ısınmıyor güvenmiyorum Nasıl olacak bilmiyorum. Eşim kızıyor bir Oray'a bir buraya taşıma beni diyor haklı ama ilk gebeliğimde de hoşlanmadığım bir doktorla kötü bir normal doğum yaşadım. Resmen travma geçirtti bana doğum esnasında. Şimdi hiç bi doktora güvenmiyorum ama karar vermek lazım kent Hastanesi tunç beye randevu aldım inşallah elektrik alırım:)

Öncelikle herkese merhabalar gittikçe büyüyoruz ne güzel:) Yeni haber alanlara hayırlı uğurlu olsun. Her birimizin gözü aydın olsun.Uzun bir yol var önümüzde inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.Kendimi taıttığım msj 2 hafta öncelerinde kalmış.Ben Özgür. Adanadan katılıyorum. 24 yaşındayım. ilk gebeliğim hamdolsun ki öncesinde kötü bir deneyimim olmadı. 6 aydır deniyorduk şükür Rabbim bu mutluluğu yaşattı.Daha doktor seçemedim yarın ilk randevumuz çok heyecanlıyım.Liste konusuna katılıyorum herkes kendisiyle ilgili bilgileri yazabilirse derli toplu olur

Bir de size sormak istediğim sorular var:
Öncelikle hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?Akşama kadar neler tüketiyorsunuz?
(Deneyimli olanlar için) İlk kalp atışını ne zaman duymuştunuz?

Ben buna sonuna kadar katılıyorum Dogumda gece hastaneye gitmistik doktorum gelene kadar nöbetçi doktor ilgilendi ama bide bana sor...

Kendi adıma kafein ve aburcuburdan çogu bitkisel caydan uzak duruyorum et ürünlerini yumurtayı iyi pişmiş tüketmek gerekiyor salam sucuk sosis yok ki doktorumda söylemisti. Folidos coraspin kullaniyorum kan hapida vardi yeni bitti başkada bişey almıyorum...

Ben gunde yarim tablet folibol kullaniyorm bol su tuketmeye calisiyorm ama midem bulaniyr zorluyorm yinede.süt iciyorm ceviz findik badem yiyorm az az tiksinmeden.gunde 1 tane muz yiyrm yumurta cok sikinti gun aşırı anca yiyebiliyorm.

hepinizin bebişleri hayırlı ugurlu olsun saglıkla dünyaya gelsin kızlar bende 2015 eylül annesiydim minnakım 22 agustosta cıktı geldı :) sizinde hemen hamılelıgınız gecerde bebelerınızı kucagınıza alırsınız inşallah:)

Kızlar ben keseye gormeyi bittiği gün doktorum la gorusucem çok kilom var gebelik diyetisyeneine gitmeyi teklif edicem ama sucuk neden yenmio daha erken degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…