2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben kırmızıyı az önce peçetede gördüm kızlar çok üzgünüm
Üzülme sakın Allah bır kere nasıp etmıs zaten
Hayırlısıyla bı kez daha nasıp eder yakın zamanda
Bende psıkolojık olarak hamıleyım hala
allah sonumu hayır etsın

Ne güzel anlatmışsın. Hoşgeldin aramıza canım.Hayırlı uğurlu olsun.Gözümüz aydın.Rabbim hepimize sağlıklı ve sorunsuz şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.Kuzucuğuna da hayırlı ömürler versin.Bende düzenli olarak 24 günde bir adet görüyorum yani kimilerine göre çok sık.Doğum tarihlerimiz yakın.Senin gibi perşembeye randevu aldım ilk muayanem olacak inşallah hayırlısıyla bende hem keseyi görür hem de kalp atışlarını duyarım:)

Ben kırmızıyı az önce peçetede gördüm kızlar çok üzgünüm
canım benım sakın üzülme ben daha görmedim kırmızıları ama sanırım bende göreceğim... Allah bağışlasın birtane yavrun var zaten yeni yeni düşünmeye başladın ikinci gebeliği... ilk aylarda gebelik olması düşük bir ihtimal zaten... ben 18 aydan beri deniyorum olmuyor ama Rabbimin izniyle inş olacak... senınde ikinci yavrun olacak, sakın strese giripte süreci uzatma... yine yaz buraya belkı senınle aynı ekim,kasım,aralık..... annesi oluruz kımbilir

canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin... bende femara kullandım ilk defe bu ay, sebebsiz inferlite benimkisi... adetlerim çok düzenli ama 18 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım, eşimdede bir sıkıntı yok... umarım bende senın gibi erken sonuç alırım :)

canım hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin... bende femara kullandım ilk defe bu ay, sebebsiz inferlite benimkisi... adetlerim çok düzenli ama 18 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım, eşimdede bir sıkıntı yok... umarım bende senın gibi erken sonuç alırım :)

Selamm kızlar bugün kasintiya dayanamayıp doktora gittim.tahmin ettigim gibi mantar olmusum ilac verdi ultrasondada baktı gebelik yok neyseki kistim falan da yok . MarV-el S sinkar sanirim onumuzdeki maclara bakacagiz canimizi sikmayalim kizlar once saglik Rabbim sagliktan ayirmasin tez vakit birbirimize mujdeli haberler verecegiz insallah.Ben artik hamile kalamayacakmisim gibi hissetsemde umudum inancim yerinde Rabbim sagliktan ayirmasin

Kızlar benim bugün bat günüm. Az önce böyle beyaz yoğun kıvamlı bi akıntı geldi ve sadece 2 gündür belimde adet sancısı çekiyorum. Sizce hala bi umut var mı
Tabiki var o umut ben ilk hamileliğimde de bunda da adet sancısı çektim belirtiler arasında da bu var zaten. bence bebeğin seninle

Merhaba kızlar .son adet tarihim 24 aralık eğer gebelik olursa tahmini doğum tarihi 29 eylül.inşallah bu ay tutar ve bende eylül annesi olurum.bir oğlum var 2013 eylül doğumlu .ikinci için uğraşıyordu.yaşım 23 ama yumurtalığımın bir tanesi olmadığı için ikinciyi hemen istiyorum.3 aydır deniyoruz olmuyor.inşallah hepimiz hamile kalırız :)

Geçmiş olsun canım dediğin gibi önce saglik :) ama hiç ümitsizliğe kapılma bak benim bu ayla 15. Ay oluyor çok üzüldüm çok ağladım ama hiç ümidimi kaybetmedim olucak inşallah biliyorum bigün bebeğim olucak ve cok iyi bir anne olacağım inşallah :) hayat ümit etmekle güzel oluyor ümitsizlikle değil :)

MarV-el Yok canim normalden daha yogun sekilde oluyo suanda lekelenme degil yani ;( S sinkar malesef kimysal canim
Canim teselli olacakmi bilmiyorum ama birçok kadın kimyasal dan sonraki ay hamile kalıyor çünkü bu vücudunun hamile kalmak için bi çaba gösterdiğinin bi kanıtı , kendini üzme zaten sağlıksız bi gebelik olduğu için tutunamiyor.. insallah yakın zamanda bebisine hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın

Slm kizlar birşey soracagim, dun kesemiz göründü çok şükür, ultrason resminde 0.490 cm yaziyor, Sizinkiler ilk göründüğünde ne kadardi çok merak ediyorum:)

Tweeetyy canım demin etiketlerken seni yazamadım beraber buaydan transfer oluyoruz :).Geç olsun güç olmasın dimi.Rabbim çok bekletmeden nasip etsin inşallah.He hee ben temmuz, agustos arkadaslari aylara dagita dagita gidiyorum bakalim MarV-el lada temmuz topiginde tanismistik :)

Tweeetyy Allah en kısa zamanda nasip etsın insallah arkadasım hayırlısı neyse o olsun cumlemizin inşallah.. Allah saglık versın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…