2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Dun test yaptim iki pembe belirgin cizgi cikti teste gore hamileyim ve adette olmadim ama ben.ne bir bulanti ne baska bir belirti hissetmiyorum normal midir

Bende de aynı durum var. Pazartesi kan tahlili yaptırıcam. Hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kasık ağrısı. Göğüs hassasiyetim bile yok pek. Anlamadım valla bir sürü kişiye de haber verdik ama hamile değil miyim acaba diye düşünmüyor değilim

Benim gogus uclarimda hassasiyet var. Kasigimdan vajinama bi sizlama var. Ama bulanti falan yok istahimda artmis hissediyorum bide dun gece naptiysam yuz ustu uyuyamadim normalde yuz ustu uyurum acaba icgudusel mi inanamiyorum hamile olduguma

Canım kan testi yaptın mı bir kadın doğum uzmanına git istersen

Aranız da hamile arkadaşlar var inşallah kısa zamanda hamile oldugunu öğrenecek güzel haberler alanlar olacak inşallah benim sorum aranız da mersinli olup yada mersinde yakini gebe olup memmun olduğu kadın doğum uzmanı olan varmı.bir fikriniz yada bilginiz varmı acaba.

kızlar bende galiba hamileyim batım pazartesiydi ama dayanamadım az önce idrar testi yaptım çıkmaz diye bekliyodum bir dakika içinde çıktı çok şükür inş hamileyimdir eylülde kürtaj olmak zorunda kalmıştım nisan annesindeydim inş eylül annesi olurum

Eklentiler

• P_20160102_174121.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 67
Gozunaydin hamilesin insallah. Bu kez hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alalim Allahın izniyle.

Kana ne zaman gideceksin?

Gozunaydin hamilesin insallah. Bu kez hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alalim Allahın izniyle.

Kana ne zaman gideceksin?
inşAllah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sağlıcakla büyütürüzpazartesi adet günüm yine pazartesi giderim olmazsa salı inş

Slm kizlar aranizda konyada ikamet eden var mi, hangi doktora gidecegime karar veremedim de fikir alis verisi yapardik:)

Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza.Gözün aydın.Belki eylül annesi olman hakkında daha hayırlıdır inşallah:))

Slm kizlar aranizda konyada ikamet eden var mi, hangi doktora gidecegime karar veremedim de fikir alis verisi yapardik:)
Aynısını ben de adana için istiyorum aslında canım.Henüz aramıza yeni yeni arkadaşlar katıldığı için fikir alışverişi aşamasına geçemedik.Ben normalde çok kitap okurum hamilelik üzerine de kitap alıp bilgilenmeyi düşünüyorum.Doktor çok önemli.Ben bu yaşıma kadar hastanelerden, antibiyotiklerden, gereksiz ilaçlardan hep uzak durmuşumdur.Fazla doğalcıyım.O yüzden hamileliği de bir hastalık değil süreç olarak görüyorum çok gerekmedikçe (yani hayati risk taşımadıkça) sık sık ultrasona girmeyi, üçlü tarama testleri yaptırmayı,şeker yüklemesi yaptırmayı, zorda kalmazsam sezaryeni düşünmüyorum ama inşallah kafama göre böyle doğalcı bir doktor bulabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…