Dun test yaptim iki pembe belirgin cizgi cikti teste gore hamileyim ve adette olmadim ama ben.ne bir bulanti ne baska bir belirti hissetmiyorum normal midir
Benim gogus uclarimda hassasiyet var. Kasigimdan vajinama bi sizlama var. Ama bulanti falan yok istahimda artmis hissediyorum bide dun gece naptiysam yuz ustu uyuyamadim normalde yuz ustu uyurum acaba icgudusel mi inanamiyorum hamile oldugumaBende de aynı durum var. Pazartesi kan tahlili yaptırıcam. Hiç hamile gibi değilim ne bulantı ne kasık ağrısı. Göğüs hassasiyetim bile yok pek. Anlamadım valla bir sürü kişiye de haber verdik ama hamile değil miyim acaba diye düşünmüyor değilim
Canım kan testi yaptın mı bir kadın doğum uzmanına git istersenKozlar gecikmenin 3.günü kan testin negatif cikti ama hala adet olmadimçok moralim bozuk. Ne bebis var ne adet olabildim. Bir an evvel adet olup yeniden calismalara devam etmek istiyorum ama bi sıkıntı var galiba. Bugün itibari ile gecikmenin 7. günü hala gelen giden yok
Canım seninde az kaldııı çok heyecanlııııı inşaalah ikimizde bu ay güzel haberler alıcazCanım kan testi yaptın mı bir kadın doğum uzmanına git istersen
Ewt canım bende çok heyacanlıyım. İnş güzel haberleri alırız. Dua edelim birbirimize.Canım seninde az kaldııı çok heyecanlııııı inşaalah ikimizde bu ay güzel haberler alıcaz
Gozunaydin hamilesin insallah. Bu kez hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alalim Allahın izniyle.kızlar bende galiba hamileyimbatım pazartesiydi ama dayanamadım az önce idrar testi yaptım çıkmaz diye bekliyodum bir dakika içinde çıktı çok şükür inş hamileyimdir eylülde kürtaj olmak zorunda kalmıştım nisan annesindeydim inş eylül annesi olurum
inşAllah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sağlıcakla büyütürüzGozunaydin hamilesin insallah. Bu kez hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağimiza alalim Allahın izniyle.
Kana ne zaman gideceksin?
Amin canim. Benim de bat pazartesi; pazartesi aksam kanda baktircam yine.inşAllah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sağlıcakla büyütürüzpazartesi adet günüm yine pazartesi giderim olmazsa salı inş
inş hamileyizdirAmin canim. Benim de bat pazartesi; pazartesi aksam kanda baktircam yine.
Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza.Gözün aydın.Belki eylül annesi olman hakkında daha hayırlıdır inşallah:))kızlar bende galiba hamileyimbatım pazartesiydi ama dayanamadım az önce idrar testi yaptım çıkmaz diye bekliyodum bir dakika içinde çıktı çok şükür inş hamileyimdir eylülde kürtaj olmak zorunda kalmıştım nisan annesindeydim inş eylül annesi olurum
Hosgeldin aramiza canim hangi sehirdesin kac cikti degerin?Merhaba bende Eylül annesiyim
Hoş bulduk canım ankaradayım değerim 27 çıktıHosgeldin aramiza canim hangi sehirdesin kac cikti degerin?
Aynısını ben de adana için istiyorum aslında canım.Henüz aramıza yeni yeni arkadaşlar katıldığı için fikir alışverişi aşamasına geçemedik.Ben normalde çok kitap okurum hamilelik üzerine de kitap alıp bilgilenmeyi düşünüyorum.Doktor çok önemli.Ben bu yaşıma kadar hastanelerden, antibiyotiklerden, gereksiz ilaçlardan hep uzak durmuşumdur.Fazla doğalcıyım.O yüzden hamileliği de bir hastalık değil süreç olarak görüyorum çok gerekmedikçe (yani hayati risk taşımadıkça) sık sık ultrasona girmeyi, üçlü tarama testleri yaptırmayı,şeker yüklemesi yaptırmayı, zorda kalmazsam sezaryeni düşünmüyorum ama inşallah kafama göre böyle doğalcı bir doktor bulabilirim:)Slm kizlar aranizda konyada ikamet eden var mi, hangi doktora gidecegime karar veremedim de fikir alis verisi yapardik:)
Hoşgeldin canım aramıza.Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHoş bulduk canım ankaradayım değerim 27 çıktı
Hoş bulduk teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziHoşgeldin canım aramıza.Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah