2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım hiç ümitsiz olma inşaallah güzel haberler alırsın bu ay... Ben olumsuza koşulladım kendi mi belki de o yüzden olmuyor 14 ay bana şuan okadar kısa bir süre gel di ki benim 4 yıl oldu nerdeyse ama elimde iki düşük var ve en zoru ne biliyormusun ben anlayabiliyorum da oğluma neden kardeşi olmadığını anlatamıyorum çok üzülüyor hayaller kuruyor en çok da buna üzülüyorum
İnşallah bu ay burda ikimizde hayırlı haberler veririz :) olumlu düşün sende üzme kendini :) benim yengeç ikinci çocuk için 7 yıl uğraştı , bi kaç kez de düşük yaptı ama yılmadı :)çok şükür bu sene bi paşa mız oldu :) üzme canını yani umutsuzluğa da düşme :) en azından biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun, tabiki çok zordur evlat kaybetmek ama hayırlı olanını rabbim sana bağışlar da inşallah:)

İnşallah bu ay burda ikimizde hayırlı haberler veririz :) olumlu düşün sende üzme kendini :) benim yengeç ikinci çocuk için 7 yıl uğraştı , bi kaç kez de düşük yaptı ama yılmadı :)çok şükür bu sene bi paşa mız oldu :) üzme canını yani umutsuzluğa da düşme :) en azından biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun, tabiki çok zordur evlat kaybetmek ama hayırlı olanını rabbim sana bağışlar da inşallah:)
Yengem yazacaktım yengeç çıkmış :KK70:

Beklemediğim hatta gelmesin 9 ay sonra gelsin dediğim o gün 29 aralık :KK59: inşallah da dediğim gibi olur hepimiz için de :KK51:

Rabbim isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin inş.
Benim bat 26 aralık doğum 1 eylül görünüyor
Eğer bu ay tutarsa ailecek başak burcu olacağız :)
Bu arada ben soğan kürü uyguluyorum bu ay 3.günüm bitti.
Yapan çoğu kişi gebe kalmis bakalim bizde durum ne olacak

Yengem yazacaktım yengeç çıkmış :KK70:
anladım canım inşallah bu gün benim bat günüm içimde garip bir mutluluk nedendi r bilmiyorum iyiyim şükür rarbbim güzel haberler almayı nasip etsin bence seninde olur inşallah bu ay.. içimden bir ses öyle diyor seviyorum eylülü... inşallah bu ay bebeğimi kaybettiğim ay yeni den hamile kaldığı mı duyduğum ay olsun...

anladım canım inşallah bu gün benim bat günüm içimde garip bir mutluluk nedendi r bilmiyorum iyiyim şükür rarbbim güzel haberler almayı nasip etsin bence seninde olur inşallah bu ay.. içimden bir ses öyle diyor seviyorum eylülü... inşallah bu ay bebeğimi kaybettiğim ay yeni den hamile kaldığı mı duyduğum ay olsun...
İnşallah canım :)

merhaba herkese ağustos olmadı benim de eylülde hayırlısıyla anneliği tatmaya ilk adımı atarız inşallah kısmet nasip... :)

merhaba herkese ağustos olmadı benim de eylülde hayırlısıyla anneliği tatmaya ilk adımı atarız inşallah kısmet nasip... :)
Bu ay gelsinler artık yaa yeter , benim inatçı sipa yüzünden sabahtandir yatakdayim :KK43: sırf o gelsin diye doktor bi ilaç verdi gluforce adında sabahtandir çıkarıyorum çarpıntım var ve sadece iki dozla böyle oldum :KK43: hep onun yüzünden inatçı sipa ne olucak :KK43: insan annesini bu kadar üzer mi hiç :KK43:

Rabbim isteyen herkese en tez zamanda nasip etsin inş.
Benim bat 26 aralık doğum 1 eylül görünüyor
Eğer bu ay tutarsa ailecek başak burcu olacağız :)
Bu arada ben soğan kürü uyguluyorum bu ay 3.günüm bitti.
Yapan çoğu kişi gebe kalmis bakalim bizde durum ne olacak
tarihler benim de aynı bende başak burcuyum çok isterim bebişimde başak olsun:KK66:

a
Bu ay gelsinler artık yaa yeter , benim inatçı sipa yüzünden sabahtandir yatakdayim :KK43: sırf o gelsin diye doktor bi ilaç verdi gluforce adında sabahtandir çıkarıyorum çarpıntım var ve sadece iki dozla böyle oldum :KK43: hep onun yüzünden inatçı sipa ne olucak :KK43: insan annesini bu kadar üzer mi hiç :KK43:
ayy insallah en hayırlı zamanda gelirler o zaman da eylüldüüür :) biz saglıklı olacagız ki onlar da saglıkla gelsınler ınsallah dıkkat edelim kendimize iyi bakalım :KK66:

benm de 31 aralık bundan sonrakı bekleyişim.. mümkün oldugunca kafama takmamaya calışacam ama hadı bakalım :)

a

ayy insallah en hayırlı zamanda gelirler o zaman da eylüldüüür :) biz saglıklı olacagız ki onlar da saglıkla gelsınler ınsallah dıkkat edelim kendimize iyi bakalım :KK66:
Ayy inşallah canım :) zaten ilacı hemen o gün bıraktım üç gündür midem anca bugün düzeldi , zehirlendim galiba ilaçla bi müddet doktora gitmeyecem kendi haline bıraktım olur inşallah :)

Ayy inşallah canım :) zaten ilacı hemen o gün bıraktım üç gündür midem anca bugün düzeldi , zehirlendim galiba ilaçla bi müddet doktora gitmeyecem kendi haline bıraktım olur inşallah :)
doktoro git de söyle böyle yaptı ilaç bana diye ona göre baska ilaç verir canım olsun insallah olur da gerek kalmaz ilaclara..:)

arkadaşlar nezaman istiyosunuz bebek kaç yaşındasınız neler yapıyosunuz olması için bahsedermisniz yada çevrenizde bişeyle uygulayıp hamile kalan varsa bunları birbirimizle paylaşalm. biz 1 senedir istiyoruz sebep yok ama olmuyo geçen ay aşılama yaptırdık ama sonuç negatif bu ay bişey yapmicaz iğne ilaç vs :KK43:
Biz 2 aydır istiyoruz canım 43 yaşındayım 17 yaşında ikiz kızlarım var​

X