2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizde bu ay itibariyle istiyoruz. Hesabima gore bu ay hemen olursa eylül 1 oluyor. Normalde 2015 eylül annesi olacaktim ama mart ayında bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. İllede olsun diye tutturmuyorum Rabbim hayirli zamanda saglikli bir evlat nasip etsin diyorum. SAT 26 kasim bat 28 aralik.

Benim daha bat günüm gelmedi ama okadar eminim geleceğinden bende ağustos annelerinde oyalanmadan eylüle geleyim dedim...ç

Bizde bu ay itibariyle istiyoruz. Hesabima gore bu ay hemen olursa eylül 1 oluyor. Normalde 2015 eylül annesi olacaktim ama mart ayında bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. İllede olsun diye tutturmuyorum Rabbim hayirli zamanda saglikli bir evlat nasip etsin diyorum. SAT 26 kasim bat 28 aralik.
Geçmiş olsun canım, rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Biz 2 aydır denedik olmadı bu 3. Ay olacak kısmet bakalım
Sat 27 Kasım bat 25 26 aralık. Doğum tarihi 2 eylül veriyor.
Aslında buraya çok yazmak istemiyorum çünkü, hem alışınca olmadı deyip gitmek zor geliyor hem de bebek fikri daha çok beynime yer ediyor ama yazınca da bir taraftan rahatlıyorum ufffff :KK43:

Benimde 8. Ayım hemen olursa aynı şekilde Eylül 1 doğumu oluyor artık Eylül annesi olmak istiyorum. Bu ay bize şanslı gelecek hissediyorum

Biz 2 aydır denedik olmadı bu 3. Ay olacak kısmet bakalım
Sat 27 Kasım bat 25 26 aralık. Doğum tarihi 2 eylül veriyor.
Aslında buraya çok yazmak istemiyorum çünkü, hem alışınca olmadı deyip gitmek zor geliyor hem de bebek fikri daha çok beynime yer ediyor ama yazınca da bir taraftan rahatlıyorum ufffff :KK43:
benimde doğum tarihini 2 eylül veriyo aynı durumdayz yazmak istemiyorum beynime yer edio senin gibi ama yamakta istiom bi yandanda iyi geliyo...inş hep beraber eylül annesi oluruzda hamilelik sürecinde bilgi alışverişi yaparız

İnşaallah bakalım ben önce bir adet olayım da çok moralsizim çok
Moralini bozma canım rabbim kısmet eder inşallah :) rabbime hep diyorum hayırlı bi evlat ver kucağımi boş bırakma diye eğer vermeyecek sen sabrini ver diye :KK43: rabbim inşallah verir hepimize de :)

Moralini bozma canım rabbim kısmet eder inşallah :) rabbime hep diyorum hayırlı bi evlat ver kucağımi boş bırakma diye eğer vermeyecek sen sabrini ver diye :KK43: rabbim inşallah verir hepimize de :)
İnşaallah verir sabrını napalım elimizden bir şey gelmiyor... Bekliyoruz artık

İnşaallah verir sabrını napalım elimizden bir şey gelmiyor... Bekliyoruz artık
Oyle bekliyoruz :KK43: şu 14 aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor :KK43: ha bu kez olucak ha bu tedavi tutacak diye her ay umutla bekledim sonrasında ise ağladım hep :KK43: şu son üç aydır tedavi uygulamiyoruz kendi haline bıraktık ve üç aydır da zaten hiç ümid etmedim olucak diye çok şükür ki etmemisim , en azından iki aydır yikilmiyorum :KK43: rabbim inşallah kucağımizi boş bırakmaz :KK43: herkesin de benimde dua mizi kabul etsin insallah :KK43:

Oyle bekliyoruz :KK43: şu 14 aydır ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor :KK43: ha bu kez olucak ha bu tedavi tutacak diye her ay umutla bekledim sonrasında ise ağladım hep :KK43: şu son üç aydır tedavi uygulamiyoruz kendi haline bıraktık ve üç aydır da zaten hiç ümid etmedim olucak diye çok şükür ki etmemisim , en azından iki aydır yikilmiyorum :KK43: rabbim inşallah kucağımizi boş bırakmaz :KK43: herkesin de benimde dua mizi kabul etsin insallah :KK43:
Amin canım hiç ümitsiz olma inşaallah güzel haberler alırsın bu ay... Ben olumsuza koşulladım kendi mi belki de o yüzden olmuyor 14 ay bana şuan okadar kısa bir süre gel di ki benim 4 yıl oldu nerdeyse ama elimde iki düşük var ve en zoru ne biliyormusun ben anlayabiliyorum da oğluma neden kardeşi olmadığını anlatamıyorum çok üzülüyor hayaller kuruyor en çok da buna üzülüyorum

X