How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hepimize geçmiş olsun kızlar dogumda bi daha yapmicam diyodum ama fikrim değişti :KK66: bitmiyo maalesef sorunlar bizimki de çok gazlı anca uyudu. banu normal doğum mu oldu
hayr sezeyan oldu 12 saat sancı çektim ama kanala girmedi maalesef.zaten çatım uygun değilde,senin nasl oldu?

kızlar doğumdan sonrada makat çatlağıyla uğraşıyorum,çok can yakcı bi durum yaa yaşayan var mı? zaten kabızlıkla mücadele ediyodum bu da son nokta oldu:mad:

Bebisi aşırı gazlı olup çare bulan var mı acaba anneleri mız? Benim oğlan fena gazlı metsil damla verdi dr ayrıca rezene de kullaniyoruz ama yine de tam olarak basedemedik.

kızlar doğumdan sonrada makat çatlağıyla uğraşıyorum,çok can yakcı bi durum yaa yaşayan var mı? zaten kabızlıkla mücadele ediyodum bu da son nokta oldu:mad:
Aynı durumdayım krem fitil kullandım bi de gaitayı yumuşatan şurup pek faydasını göremedim bi başka doktora gittim anestol krem verdi bi de kortos diye onlar daha etkili oldu ama kesin bi çözümü yok sanırım bu meretin bi deri kremi kullandım o çatlağı kuruttu ama bu kez de başka taraf çatladı ameliyatı varmış araştırdım biraz kası kesiyolrmıymış neymiş ben de çaresiz hissediyorum doktor önermem dedi bi çözüm bulursan bana da haber ver

Aynı durumdayım krem fitil kullandım bi de gaitayı yumuşatan şurup pek faydasını göremedim bi başka doktora gittim anestol krem verdi bi de kortos diye onlar daha etkili oldu ama kesin bi çözümü yok sanırım bu meretin bi deri kremi kullandım o çatlağı kuruttu ama bu kez de başka taraf çatladı ameliyatı varmış araştırdım biraz kası kesiyolrmıymış neymiş ben de çaresiz hissediyorum doktor önermem dedi bi çözüm bulursan bana da haber ver
banada kremler verdi geçmezse ameliyat dedi,hiç istemiyorum.anestol ve proloctolog krem verdi.bilmıorum işe yarıycak mı yeni başladım.aslında rectoderm krem çok iyiymiş bu konuda ama emzirirken kullanılmıyomuş.ben birde ibrahm saraçoğluun ısırgan otu kürüne başladm,dr zeytinyağ sür dedi,bazen bepantende sürüyorum yeterki bitsin bu çile diye:KK62:

86, post: 48672543, member: 506080"]Bebisi aşırı gazlı olup çare bulan var mı acaba anneleri mız? Benim oğlan fena gazlı metsil damla verdi dr ayrıca rezene de kullaniyoruz ama yine de tam olarak basedemedik.

Aynı seylri yaşamıyorum canım bende zinco kullandım bi gün fayda etti sonra nurse harveys aldım o daha etkili oldu biraz daha rahat gaz çıkartıyor ikinmayla yine arada uykudan uyanıyor ama sonra çıkartabiliyor bide canım mide gazı için emdikten sonra hemen dikeltip sırtını sivazlayıp bezin bitimine pıt pıtliyorum mide gazı öyle çok kolay çıkıyor inşallah faydası olur sana da çok geçmiş olsun

banada kremler verdi geçmezse ameliyat dedi,hiç istemiyorum.anestol ve proloctolog krem verdi.bilmıorum işe yarıycak mı yeni başladım.aslında rectoderm krem çok iyiymiş bu konuda ama emzirirken kullanılmıyomuş.ben birde ibrahm saraçoğluun ısırgan otu kürüne başladm,dr zeytinyağ sür dedi,bazen bepantende sürüyorum yeterki bitsin bu çile diye:KK62:
Kizlar walla boşuna çekmeyin bu illeti. Ben ameliyat oldum duramadim benim catlaklik vardi dogumla yırtılmis doktor ameliyat dedi hiç istemedim önce sonra baktim bebeğimi bile emziremiyorum dedim ameliyat olcam iki hafta oluyor olali hiç korkulacak bişey degilmis keske daha önce olsaymisim niye cekmisim diyorum hemen kalktim ayaga bebegimi de emzirdim hiç ameliyat olmusum gibi degildi her isimi kendim yaptim . Ameliyattan sonra ne agri ne aci ne de kanama falan vardi çok şükür hersey yolunda simdide kizlar

Ben krem fitil zeytin yagi herseyi demedim kizlar bi türlü çözüm bulamadim inşallah siz bulursunuz ama ameliyat olursaniz da o kadar korkulacak biseyi yok çok da rahat edersiniz

Kizlar walla boşuna çekmeyin bu illeti. Ben ameliyat oldum duramadim benim catlaklik vardi dogumla yırtılmis doktor ameliyat dedi hiç istemedim önce sonra baktim bebeğimi bile emziremiyorum dedim ameliyat olcam iki hafta oluyor olali hiç korkulacak bişey degilmis keske daha önce olsaymisim niye cekmisim diyorum hemen kalktim ayaga bebegimi de emzirdim hiç ameliyat olmusum gibi degildi her isimi kendim yaptim . Ameliyattan sonra ne agri ne aci ne de kanama falan vardi çok şükür hersey yolunda simdide kizlar
ameliyat biraz anlatırmısn,lazerle mi odu ne kadar sürdü bebeği hemen emzirebildin mi?

Bebisi aşırı gazlı olup çare bulan var mı acaba anneleri mız? Benim oğlan fena gazlı metsil damla verdi dr ayrıca rezene de kullaniyoruz ama yine de tam olarak basedemedik.
merhaba canım benim oğlum da cok gazlı bir bebek metsil fayda etmedi... biz biogaia ve zinco kullanıyoruz... bu ikisi işe yaradı biraz biraz... bi de mamasına 1 çay kaşığı kadar soguk sıkım sızma zeytinyağı katıyorum bayağı rahatlattı... kendim de rezene içiyorum ,anason içiyorum... anasondan oğluma da içiriyorum fakat rezeneyi sevmedi içmiyor ne yapsamda... bi de saat yönünde masaj yapıyorum karnına ve bacaklarını hafiften ittiriyorum o zaman rahat cıkarıyor...

Merhaba hanimlar bende yeni hamişim fakat sadece iki cizgiden başka bi belirti yok sizin nasıl geciyor

ameliyat biraz anlatırmısn,lazerle mi odu ne kadar sürdü bebeği hemen emzirebildin mi?
Yok canim lazerle olmadi cok az bi kesi yapmis hic hastanede kalmadim hemen ayaga kalktim yurudum bebegimi ameliyata girmeden son dk ya kadar emzirdim sonra ameliyata aldilar doktor bebeğim var diye çok hafif uyuttu on dk da hersey bitmisti hemen yatagima cikardilar kendime gelince emzirdim bebegimi bisey olmadi çok şükür eve geldigimde sadece arka tarafimda tampon vardi onu cikardim hiç acim yoktu suan çok rahatim her tuvalete girdigimde agladigimi biliyorum doktorum da çok iyiydi inşallah çözüm bulursunuz kizlar yoksa ameliyat olmaktan korkmayin inan o acilari cekmek daha zor

Yok canim lazerle olmadi cok az bi kesi yapmis hic hastanede kalmadim hemen ayaga kalktim yurudum bebegimi ameliyata girmeden son dk ya kadar emzirdim sonra ameliyata aldilar doktor bebeğim var diye çok hafif uyuttu on dk da hersey bitmisti hemen yatagima cikardilar kendime gelince emzirdim bebegimi bisey olmadi çok şükür eve geldigimde sadece arka tarafimda tampon vardi onu cikardim hiç acim yoktu suan çok rahatim her tuvalete girdigimde agladigimi biliyorum doktorum da çok iyiydi inşallah çözüm bulursunuz kizlar yoksa ameliyat olmaktan korkmayin inan o acilari cekmek daha zor
Çok sağol canım detaylı bilgiler için ama ilerde dışkı tutamama gibi sorunlar olmuyor muymuş doktorun riskler hakkında bilgi verdi mi kası kesmiş galiba anladığım kadarıyla kabız olunca yenilenmeyecek mi kesin çözüm mü ameliyat

Kızlar merhaba çoook uzun sayfaları okuyamadım bu konuyu konuştunuz mu bilmiyorum ama oğluşum bugün 2aylık oldu ve sallamadan uyumuyo ya beşiğinde ya da ayakta sallanarak uyuyo:( siz nasıl uyutuyorsunuz

Kızlar merhaba çoook uzun sayfaları okuyamadım bu konuyu konuştunuz mu bilmiyorum ama oğluşum bugün 2aylık oldu ve sallamadan uyumuyo ya beşiğinde ya da ayakta sallanarak uyuyo:KK43: siz nasıl uyutuyorsunuz
Selam bende aynı durumdayım. Benim bebeğimde bugün 2 aylık oldu ve ayakta uyuyabiliyirİnşaallah birtek. Yada uyandığında beşiğini salliyorum. Ama bebeklerimiz kucuk naparsak yapalım onlar nerede nasıl mutlu iseler öyle davraniyoruz hayatta sallamam demistim ben büyük konuşmamak lazım gerçekten.

Selam bende aynı durumdayım. Benim bebeğimde bugün 2 aylık oldu ve ayakta uyuyabiliyirİnşaallah birtek. Yada uyandığında beşiğini salliyorum. Ama bebeklerimiz kucuk naparsak yapalım onlar nerede nasıl mutlu iseler öyle davraniyoruz hayatta sallamam demistim ben büyük konuşmamak lazım gerçekten.
Aynen uyandığında beşikte sallıyorum ben de. . Bi de biz de gece uykusu yok 1-2den önce kesinlikle uyumuyo. Dün gece 3te uyudu mesela. . .

Back