• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sanci ceken arkadaslarim Allah tez vakitte bebeklerinizi kucaginiza aldirsin

ben iç çamaşırımda hafif ıslaklık var diye üç defa acile gittim.termiş dedi Dr. ama doğum olacağından şorrr diye geldi WC ye gidene kadar koridor yerler yatak hep ıslandı. sonra dan güldüm o ıslaklık bunun bin de biri değil diye. öyle oluyor herşeyi belirti sanıyorsun. sancını dinle dicem bende hafiften oldu pozisyon değiştirince geçerse yalancı sancı diyolar bende pozisyonları geçti. iki saat sonra suyum geldi meğer 5 cm açılma olmuş. herkese göre ve her hamileliğe göre değişiyor. sızıntı şklinde su gitse bile o kadar acillik olmyorsun. aytt çok konıştum sağlıkla kal canım umarım bian önce sağlıkla kavuşur sun
İnş.burda tecrübeli annelere danışmak güzel sağolasın bekleyelim bakalım:anneadayı:

Normaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum

Benim de aynı şekilde geçen hafta ishaldim ama o ağrı gibi ağrım var hangi ağrı olduğunu anlayamadim
Benim sancimda o sekilde baslamisti ishal sancisi gibi ayni once hafif ama sıklastikca dayanmak zorlasiyo bide hicbisey yemek canim istemiyodu istahim gitmisti

Canım selam benim bebeğimde de sarılık vardı geçen hafta inan uyandırmak işkence emmesi 5 dk bile surmuyordu. P.tesi Dr a gittik sarılık dususe geçmiş geçti varsayin dedi 12 günde 300 gr almisti bana az geldi dr da ilk zamanlar bebekler genelde kilo verir seninki doğum kilosunun ustune çıkmis böyle devam et dedi. Bende kısa süreli emiyor dedim bez sayısını kontrol et bazı bebekler hızlı çekerler felen dedi ama yutmasından belli yani az yutuyor anlamda verememiştim. Şimdi sarılığı azaldıkça oglumda uyanik kalıyor hatta bugün beni hakladi valla :) sen Dr sordugunda bana haber verirmisin? Ayrıca kilosuna masaallah nasıl besledin yada besledin?
İnşallah benim oğlumun da düşmüştür bugün beni çok korkuttu emme yüzünden gece 2 den beri 6 bez degistirdik normal diye biliyorum. Emziriyodum hiç mama vermedim. Cok çok dikkat etmiyorum kendi beslenmeme. Özellikle yediğim tahin helvası. Balık haftada iki defa yiyorum. Çay kahve asitli içecek hepsini kestim arada soğan yiyorum haftada bir iki gün et yemeye çalışıyorum ve en önemlisi sut arttırıcı damla kullanıyorum doktorum verdi onun harici bisey yapmıyorum

İnşallah benim oğlumun da düşmüştür bugün beni çok korkuttu emme yüzünden gece 2 den beri 6 bez degistirdik normal diye biliyorum. Emziriyodum hiç mama vermedim. Cok çok dikkat etmiyorum kendi beslenmeme. Özellikle yediğim tahin helvası. Balık haftada iki defa yiyorum. Çay kahve asitli içecek hepsini kestim arada soğan yiyorum haftada bir iki gün et yemeye çalışıyorum ve en önemlisi sut arttırıcı damla kullanıyorum doktorum verdi onun harici bisey yapmıyorum

Damlanin ismi ne acaba

Merhaba hanımlar ...geçen yıl bende eylül annesiyimdım :)1 yaşında kızım ...Size naçizane tavsiyeler ,şu günlerde yada 1.2 haftaya bebikleri n gaz sancıları başlayacak ,bnm kızıma gazliydi .kaç hafta nöbetleşe uyudum :)bnm kizima sâdece kimyon iyi geldi abasit ama etkili yöntem korkmayın birsey olmuyor..gazi kalmıyor ..birde masaj çok etkili

Birde kızlar sariliktan korkuyorsanoz bebeğe ya az da olsa hazır mama vereceksiniz yada devamli aralıksız emzireceksiniz ..ben inat edip şekerli şu vermemişti m ..dr à götürdük sarılık olmuş ..foto terapi gordu ..yani az az çay kasigiyla mama yada şekerli şu keşke verseymisim ...zararlı ama sariliktan zararlı değil ...Simdi tatlı bişiy hiç vermiyorum kizima yanlış anlaşılmasın ,ama o zaman gerekiyormus,

Nasıl 1 yaşınà geldi bilmiyorum :):KK46:zaman çabuk geçiyor ...bu çok onmli kızlar ...zamanı iyi değerlendirin nezaman geçicek vs demeyin inanın 3 aydan sonra nasıl geçiyor anlamiyorsunuz..her ay mutlaka fotosunu çekin :)ben okadar zorlanmistimki ,bunalım haliyle bir kaç ayı atlamış ..çok pişmanım ...

Nasıl 1 yaşınà geldi bilmiyorum :):KK46:zaman çabuk geçiyor ...bu çok onmli kızlar ...zamanı iyi değerlendirin nezaman geçicek vs demeyin inanın 3 aydan sonra nasıl geçiyor anlamiyorsunuz..her ay mutlaka fotosunu çekin :)ben okadar zorlanmistimki ,bunalım haliyle bir kaç ayı atlamış ..çok pişmanım ...
Bebeklik donemi en guzel donemleri 3 cocuk annesiyim ve ne ara buyuduler bebeklikleri nasil gecti gitti bilmiyorum ikisinede doyamadim bebisimede doyamiyorum bakmaya.

İnşaallah canım çok endiselenme Dr lar 2 hatta karni toksa 3 saate kadar normal diyor. Bak şimdi benimki sabahtan beri ciyak ciyak şimdi akşam zorla yatırdim kendini bırakmış uyandirabilene aşk olsun :) damlanin ismi ne canım buarada?

İnşaallah canım çok endiselenme Dr lar 2 hatta karni toksa 3 saate kadar normal diyor. Bak şimdi benimki sabahtan beri ciyak ciyak şimdi akşam zorla yatırdim kendini bırakmış uyandirabilene aşk olsun :) damlanin ismi ne canım buarada?
Galactago bitkisel damla bana doktorum günde 3 defa 15 er kez demsti ama ben günde bir defa kullanıyorum suyu 3 litre iciyorum onu unuttum

Merhaba hanımlar ...geçen yıl bende eylül annesiyimdım :)1 yaşında kızım ...Size naçizane tavsiyeler ,şu günlerde yada 1.2 haftaya bebikleri n gaz sancıları başlayacak ,bnm kızıma gazliydi .kaç hafta nöbetleşe uyudum :)bnm kizima sâdece kimyon iyi geldi abasit ama etkili yöntem korkmayın birsey olmuyor..gazi kalmıyor ..birde masaj çok etkili
Bende seneye yazcam 2017 eylül annelerine Gazdan kıvranıyoruz günlerdir denemediğimiz damla kalmadi veeee Kimyon :) 2 gündür rahat uykularımız duyun beni hanımlar :) peki siz kimyonu nasıl veriyodunuz günde kaç kez ne kadar nasıl?

Normaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum
Benimki tam anlamiyla regl olacakmisim gibi basladi ama taa en basi. Sonra cok farkli oluyo

Canim nasil oldunuz? Insallah hersey daha iyidir

Ayni devam o asagiďa ben yukarda. Emzirme saatlerinde bulusuyoruz. Yarin ya da ptesi taburcu olucaz insallah

Sağol Can'ım cevabın için sabırsızlıkla bekliyorum ya herşeyi belirti sanıyorum sanırım:KK45:
Insan oyle oluyor ama gercekten oldugu zAman farki anluyorsun ancak

Göz bebeklerinde sarılık yok bacağına baktim bastırdım çektim hafif sararma oldu olmadı yarın goturmeyi dusunuyorum
Benimkinin de sarilik degeri artti bi ara daha fazla uyuyorlar gercekten.

çok duygulandım ya :KK54::KK54: bana tecrübeli anne diyen ilk kişi sensin. seni kalbime yazdım :KK60: 43 günlük tecrübeli bir anneyim :KK71:
Cok tatli bi yorumm :))

Bende seneye yazcam 2017 eylül annelerine Gazdan kıvranıyoruz günlerdir denemediğimiz damla kalmadi veeee Kimyon :) 2 gündür rahat uykularımız duyun beni hanımlar :) peki siz kimyonu nasıl veriyodunuz günde kaç kez ne kadar nasıl?
kimyonn aklimiza yazalim mutlaka

Benimki tam anlamiyla regl olacakmisim gibi basladi ama taa en basi. Sonra cok farkli oluyo

Ayni devam o asagiďa ben yukarda. Emzirme saatlerinde bulusuyoruz. Yarin ya da ptesi taburcu olucaz insallah

Insan oyle oluyor ama gercekten oldugu zAman farki anluyorsun ancak

Benimkinin de sarilik degeri artti bi ara daha fazla uyuyorlar gercekten.

Cok tatli bi yorumm :))

kimyonn aklimiza yazalim mutlaka
Bu sabah oğlumun yüzü bembeyaz eminim sarılığı yükseldi ozel hastaneden bugüne randevu bakıyorum aksilik cumartesi pazara denk geldi moralim çok bozuk

Bu sabah oğlumun yüzü bembeyaz eminim sarılığı yükseldi ozel hastaneden bugüne randevu bakıyorum aksilik cumartesi pazara denk geldi moralim çok bozuk
cnm oglun kac gunluk uyanmada zorluk cekiyor mu..zor da olsa uyandir ayak tabanlarini hafif cimcir mutlaka uyansin emsin..gecmis olsun.ins sariligi yukselmemistir ben ilk haftalarda her saat zorla da olsa emzirdim

Kızlar bizde doğduk yumuk yumuk berilimi aldım kucağıma sonunda:KK200::KK200: sütüm de geldi hatta az önce fazla geldi kustu bile :nazar: diğer doğum yapan arkadaşlarda iyilerdir inşallah henüz okuyamadım yazılanları, hepinizi öpüyorum, yarın fotomuzu paylaşırız henüz tam çekinemedik benim bacaklar ancak kendine geliyor
gozun aydin canim gecmis olsun. hosgelmis Beril hanim yuzunden gulucukler eksik olmasin

Back