- 30 Kasım 2014
- 88
- 125
- 23
Prima premium care Yenidoğan göbek oyuntulu oluyoArkadaslar merhaba primanin gobek oyuntulu bezi var mi netten bulamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prima premium care Yenidoğan göbek oyuntulu oluyoArkadaslar merhaba primanin gobek oyuntulu bezi var mi netten bulamadim
Gözün aydın canim hayirli olsun inşallah maşallah kilosu da cok iyiKizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.![]()
Dr normal doğum diyor ama ben korkuyorum açıkçası bekliyoruz sancıyı ama hiç bi belirti yok bendeAyniyiz ne güzel var mı bi belirti normal doğum dimi
Normal doğumdan vazgeçme sadece o an çek acıyı çok sıkısırsan epidural normal olur banada yarın randevu da p.tesi yatış yap dicek çünkü haftaya baslatiriz demişti biraz daha bekleyelim dicem ama beklemez bnde suni sancidan korkuyorum gün içinde sadece 4 5 defa adet agrim oluyo kendisi gelmicek herhalde buDr normal doğum diyor ama ben korkuyorum açıkçası bekliyoruz sancıyı ama hiç bi belirti yok bende
cnm sen genel kontrole mi gittin de sariligin devam ettigini ogrendin..uykusu nasil bebgin..cok gecmis olsun ins hic bir sorun cikmaz benim kontrolum persembe sonuc ne cikacak bilmiyorum ... bakla ne alaka onu anlamadimArkadaşlar 28 günlük olduk hala sarılığız doktora gittik guatr hemogram yaptı iyi çıktı 12 de sarılığımız uzaya sarılık dedi fakülteDe bi test daha yaptır dedi bakla yiyemezmiş o test pozitif çıkarsa ondanda uzayabilirmiş inşallah öyle bişey değildir öyleyse bakla yediği an ani kan düşmesi oluyormuş. Oda değilse anne sütü sarılığıdır dedi inşallah önemli değildir de geçer hemen.idrar da verecez yrn acilden vereceğiz var mı bebeğin de sarılığı geçmeyen durumlar nedir sizde..
Doğum yapmış arkadaşlarda gözünüz aydın darısı yapmayanlara inşallah
Normal bi hataneye gitsen en yakin, bilrumin olcturmek istiyorum desen yapmazlar mi ki ??Bu sabah oğlumun yüzü bembeyaz eminim sarılığı yükseldi ozel hastaneden bugüne randevu bakıyorum aksilik cumartesi pazara denk geldi moralim çok bozuk
Gozunuz aydiin. Allah anali babali buyutsun :)Selam anneler 22eylul persbe gunu minik karakafali :))kizimi aldim kucagima
Ikimizdr iyiyiz insallah daha iyi olacagiz bugun taburcu oluyoruz
Kiz oraya bakmak nerden aklina geldi.kizlar sizin bebeklernizde üst dudak bagi dis etine yakin mi ... yine basladi takinti hallerimsanki benim kizimin üst dudagindaki bag dis etine yakin gibi geldi
Canim ya ne diycem benim bebek de sarilikti ışık tedavisi gordu 13 e dustu deger bir hafta gecti ama hala yüzü sarı bende korkuyorum hala devam ediyor galiba doktor bakti geçiyor dedi ama yüzü hala sari ne yapsam bilemedim kan mi aldirip degere baktirsamArkadaşlar 28 günlük olduk hala sarılığız doktora gittik guatr hemogram yaptı iyi çıktı 12 de sarılığımız uzaya sarılık dedi fakülteDe bi test daha yaptır dedi bakla yiyemezmiş o test pozitif çıkarsa ondanda uzayabilirmiş inşallah öyle bişey değildir öyleyse bakla yediği an ani kan düşmesi oluyormuş. Oda değilse anne sütü sarılığıdır dedi inşallah önemli değildir de geçer hemen.idrar da verecez yrn acilden vereceğiz var mı bebeğin de sarılığı geçmeyen durumlar nedir sizde..
Doğum yapmış arkadaşlarda gözünüz aydın darısı yapmayanlara inşallah
onemli olan vucuda sicramamasi..yuzdeki sariligin tamamen gecmesi yaklasik 3 ayi bulabilirmisCanim ya ne diycem benim bebek de sarilikti ışık tedavisi gordu 13 e dustu deger bir hafta gecti ama hala yüzü sarı bende korkuyorum hala devam ediyor galiba doktor bakti geçiyor dedi ama yüzü hala sari ne yapsam bilemedim kan mi aldirip degere baktirsam
canım ya sende benim gibisin bigün kulaklarını inceliyorum bir gün burun deliklerini ama şimdi baktım bizde de öyle küçükler ondan olabilir .kizlar sizin bebeklernizde üst dudak bagi dis etine yakin mi ... yine basladi takinti hallerimsanki benim kizimin üst dudagindaki bag dis etine yakin gibi geldi
Sarı diye gittim doktora cnm bide popoda çatlak var kaka yapamıyor poposunu silince yapıyor kakasını yüZü göz beyazı bide vücut sarı aşırı gözükmüyor ama öyle ne yazıkki 12 işte değeri.bakla şöyle alakalı cnm bakla zehirlenmesi varmış baklanın içindeki bi madde de bazı ilaçlarda da varmış ve ömür boyu onlardan uzak kalması gerekebilirmiş o testi isteme sebebi o uzayan sarılıklarda yapılıyormuş enzim eksikliğine bağlı uzayabiliyormuş o testi yapmada fayda var dedi o testin sonucunda da bişe çıkmazsa dedi annesütü sarılığı diyebiliriz dedi sadece içimizi rahatlatalım dedi..İnşallah sizinki de düşmüştür hemen geçsincnm sen genel kontrole mi gittin de sariligin devam ettigini ogrendin..uykusu nasil bebgin..cok gecmis olsun ins hic bir sorun cikmaz benim kontrolum persembe sonuc ne cikacak bilmiyorum ... bakla ne alaka onu anlamadim
Kaç günlük bebeğin cnm 2 haftadan sonra uzayan sarılıkmış bazı tahlillerin yapılmasında fayda var cnm enfeksiyon guatr falan bakıyorlar işte bişeler yapıyorlar.için rahat değilse bi git istersen doktor görüp de karar verebilir belki tahlile gerek kalmazCanim ya ne diycem benim bebek de sarilikti ışık tedavisi gordu 13 e dustu deger bir hafta gecti ama hala yüzü sarı bende korkuyorum hala devam ediyor galiba doktor bakti geçiyor dedi ama yüzü hala sari ne yapsam bilemedim kan mi aldirip degere baktirsam
anne olmak cok zor gercekten..aynen kucuk olduklari icin oyle olabilircanım ya sende benim gibisin bigün kulaklarını inceliyorum bir gün burun deliklerini ama şimdi baktım bizde de öyle küçükler ondan olabilir .
cnm yuksek sarilik olsa kendi uyanmaz zaten icini ferah tut ilk 15 gun riskli bizim riskli donem gectiASSELL87 cnm uyuduğu zaman da 2 saatte bir kendi uyanıyor emmeye zaten sürekli emziriyorum ıkınıyor çok gazımızda var uyandırmada sıkıntı yok az sese bile uyanıyor. 28 günlüğüz 3600 doğdu 2 gün sonra 3450 düştü şimdi 4.500 doktor iyi besliyorsun güzel kilo almış dedi bizim sarılık açlıktan dedi yani
Olcturdum canım sukur o kadar yüksek çıkmadı hatta bugün 3 tüp kan alındı oğlumun elinden sonra aşısini yaptı doğum yaptigim hastanede bakılmasini istedim şuan huysuzluğu var küçük adamimin:) yarın çabuk olsun diye dua ediyorumNormal bi hataneye gitsen en yakin, bilrumin olcturmek istiyorum desen yapmazlar mi ki ??
Gozunuz aydiin. Allah anali babali buyutsun :)
Kiz oraya bakmak nerden aklina geldi.
cnm yuksek sarilik olsa kendi uyanmaz zaten icini ferah tut ilk 15 gun riskli bizim riskli donem gecti
cnm yuksek sarilik olsa kendi uyanmaz zaten icini ferah tut ilk 15 gun riskli bizim riskli donem gecti
Canım çok geçmiş olsun makattaki çatlak için ne dedi peki doktor mama verdin mi hiç anne sütü alan çoçuk kabız olmaz deniyor ya o yüzden soruyorum gözle görülüyor mu çatlak benim kızımda da kırmızılık var makatta ama kabız değil umarım çatlak değildirSarı diye gittim doktora cnm bide popoda çatlak var kaka yapamıyor poposunu silince yapıyor kakasını yüZü göz beyazı bide vücut sarı aşırı gözükmüyor ama öyle ne yazıkki 12 işte değeri.bakla şöyle alakalı cnm bakla zehirlenmesi varmış baklanın içindeki bi madde de bazı ilaçlarda da varmış ve ömür boyu onlardan uzak kalması gerekebilirmiş o testi isteme sebebi o uzayan sarılıklarda yapılıyormuş enzim eksikliğine bağlı uzayabiliyormuş o testi yapmada fayda var dedi o testin sonucunda da bişe çıkmazsa dedi annesütü sarılığı diyebiliriz dedi sadece içimizi rahatlatalım dedi..İnşallah sizinki de düşmüştür hemen geçsin
Kaç günlük bebeğin cnm 2 haftadan sonra uzayan sarılıkmış bazı tahlillerin yapılmasında fayda var cnm enfeksiyon guatr falan bakıyorlar işte bişeler yapıyorlar.için rahat değilse bi git istersen doktor görüp de karar verebilir belki tahlile gerek kalmaz
Bu sabah oğlumun yüzü bembeyaz eminim sarılığı yükseldi ozel hastaneden bugüne randevu bakıyorum aksilik cumartesi pazara denk geldi moralim çok bozuk[/QUO
aa çok sevindim. Siyah saçlı seviyordun, gönlüne göre olmuş:) güle güle büyüt.Selam anneler 22eylul persbe gunu minik karakafali :))kizimi aldim kucagima
Ikimizdr iyiyiz insallah daha iyi olacagiz bugun taburcu oluyoruz