• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
şu kalça riskini de atlatsaydım stres yapıyorum. bide bebişim makat gelişliydi onlarda risk daha fazla olurmuş umarım birşey çıkmaz :KK43:
cnm sen kendin de anlarsin aslinda iki bacak boyu farkli.oluyor genelde kalca cikikliginda... stres yapma kalca cikikligi olsa bile hemen tedavi olumlu sonuc veriyor ;)

Normaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum

Normaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum
Benim suyum gelmişti öyle başlamıştı.daha sonra sancılar başladı.herkes diyor ya gerçek sancılar mutlaka anlaşılır diye, bence de öyle. Anlayacaksın mutlaka.ilk doğumun olduğu için hastaneye gitmek için zamanın da olacaktır.

Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?
Ben kullanmadım canım. Bu sefer de kızım beni emzik yerine kullanıyor:)

Arkadaşlar 28 günlük olduk dünden beri oglumda emme de sıkıntı yaşıyorum 5 dakika emiyor sonra uykuya dalıyor ya da uyumak için ağlıyor 3-4 saat uyuyor. Çişli ve kakali bez sayısı yeterli. 5 dakika emmeyle doyar mi dün doktora gittik 1100 gram almış ama bu değişiklik beni korkutuyor geçici durumdur diye doktora da sormadim çok üzülüyorum doyuyor mudur eskiden en az 15 dakika emerdi

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:
Maşallah güzelliğe:)

Arkadaşlar 28 günlük olduk dünden beri oglumda emme de sıkıntı yaşıyorum 5 dakika emiyor sonra uykuya dalıyor ya da uyumak için ağlıyor 3-4 saat uyuyor. Çişli ve kakali bez sayısı yeterli. 5 dakika emmeyle doyar mi dün doktora gittik 1100 gram almış ama bu değişiklik beni korkutuyor geçici durumdur diye doktora da sormadim çok üzülüyorum doyuyor mudur eskiden en az 15 dakika emerdi
Canım benim endişen yersiz bence zamanla güçleri arttıkça daha kısa sürede daha fazla süt emmeye başlayacaklar dakikalara takılma sağlıklıysa keyfini çıkar derim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilime:dua: kilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış:KK200::nazar: benim berilim de işte bu:KK200::KK200:
Maşallah canım Beril prensese:nazar::KK200::nazar: Çok güzel annesi bu minnoş, Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin, inşallah ameliyata gerek kalmayacak canım, Allahım yardımcınız olsun, masum meleklerin hiç canı acımasın. :anne:

kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. ben kafasını bi sağa bi sola yatırıyorum.ama dik şekilde tam sırtı yatmıyor. uyanıkken duruyor arada ama uyurken illa ya sağa ya sola atıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Canım biz de bir sağa bir sola yatırıyoruz, pediatri doktorumuz da o şekilde tavsiye etti, kafa şekli açısından o şekilde öneriliyor. Gündüzleri sağa geceleri sola şeklinde.

Ben salı günü yaptım doğum
Pazartesi kontrolde hafif sancı çıkmıştı nst de perşembe görüşmek üzere ayrıldık doktordan eve gelmemiz öğleden sonrayı buldu hafif adet ağrım gibi ağrım oldu o ara uyudum uyandım 7 de saat 8 de 4 dk bi gelen sancılarım oldu 1 saat takip ettim o şekilde devam etti doktoruma ulaştım hastahaneye gel dedi gittik 3 cm açılmam vardı yatırdılar ve sabah 7:45 te oğlum normal doğumla dünyaya geldi çok şükür benim öyle oldu ama herkesin farklı şekilde oluyor sanırım doğum süreci

Back