- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yarım çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyon ,kanat ilit verBende seneye yazcam 2017 eylül annelerine Gazdan kıvranıyoruz günlerdir denemediğimiz damla kalmadi veeee Kimyon :) 2 gündür rahat uykularımız duyun beni hanımlar :) peki siz kimyonu nasıl veriyodunuz günde kaç kez ne kadar nasıl?
gozun aydin canim saglikli mutlu olsun hep umarimKızlar benim kızçe dün gelmeye karar verince sezeryanla kucagimiza aldik
Benim de bugun 39 hafta oldu canım 1 ekim doğumum beklemelerdeyiz allah yardımcımız olsun insallahMerhaba hanımlar araniza yeni katılıyorum doğum yapmış olanlara Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin yapacak olanlarida sağlıkla evlatlarina kavustursun diyorum bizimde 40 haftamiZ 1 ekimde doluyor zorluklarlA hamile kaldığım minnoşumu bekliyoruz varmı benim gbi hala kavusamayan
Bekleyen sayımız gün gectikçe azalıyor, az kişi kaldık ben de 28 eylülde 40. Haftamda olacağımMerhaba hanımlar araniza yeni katılıyorum doğum yapmış olanlara Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin yapacak olanlarida sağlıkla evlatlarina kavustursun diyorum bizimde 40 haftamiZ 1 ekimde doluyor zorluklarlA hamile kaldığım minnoşumu bekliyoruz varmı benim gbi hala kavusamayan
Ayniyiz ne güzel var mı bi belirti normal doğum dimiBenim de bugun 39 hafta oldu canım 1 ekim doğumum beklemelerdeyiz allah yardımcımız olsun insallah
Çok az kalmış Maşallah Dr. Alırız demedi mi bnm yarın randevu var geçen hafta bu hafta olur olmazsa haftaya baslatiriz doğumu demişti tik yok bndeBekleyen sayımız gün gectikçe azalıyor, az kişi kaldık ben de 28 eylülde 40. Haftamda olacağım
Doktorum doğal doğumu desteklediğinden gerekmedikçe sezeryan yapmıyor. 42. Haftaya kadar beklicez bakalım. Umarım o kadar gecikmez de derimin daha ne kadar esneyebileceğini test etmemiş oluruz :)Çok az kalmış Maşallah Dr. Alırız demedi mi bnm yarın randevu var geçen hafta bu hafta olur olmazsa haftaya baslatiriz doğumu demişti tik yok bnde
Her şey gönlüne göre olur inş cnm. Bende hurma yemeğe başlıcam hatta bugün apartmanın merdivenlerinden inip çıkmaya başladım ama henüz tık yok. Her sey yolundaysa beklemeye ikna et doktorunu, gerisi bebişe kalıyor artık keyifleri ne zaman isterseAllah yardımcın olsun valla bnde çok rahatsız im artık sezeryan hiç istemiyorum bi an önce ayağa kalkmaliyim çünkü ailemiz dışarda ve çalışıyorum toparlanıp bebeğe bakmaliyim Dr. Yarın büyük ihtimal p.tesi yatış yap dicek bi kaç gün daha bekleyelim dicem hurma yemeye başladım çünkü
Bende öyle yapıyordum doktora gittik sariligi hafif ama nezle olmus ilaç vercek kadar değil dedi asimizida olduk gitmişken kan tahlilleri yapıldı kansızlık çıktı sukur iyiymis ya icim rahatladıcnm oglun kac gunluk uyanmada zorluk cekiyor mu..zor da olsa uyandir ayak tabanlarini hafif cimcir mutlaka uyansin emsin..gecmis olsun.ins sariligi yukselmemistir ben ilk haftalarda her saat zorla da olsa emzirdim
Selam anneler 22eylul persbe gunu minik karakafali :))kizimi aldim kucagima
Ikimizdr iyiyiz insallah daha iyi olacagiz bugun taburcu oluyoruz
Gözün aydın canim Allah anali babalı büyütsün hayirli evlat olsun inşallahKızlar bizde doğduk yumuk yumuk berilimi aldım kucağıma sonunda sütüm de geldi hatta az önce fazla geldi kustu bile diğer doğum yapan arkadaşlarda iyilerdir inşallah henüz okuyamadım yazılanları, hepinizi öpüyorum, yarın fotomuzu paylaşırız henüz tam çekinemedik benim bacaklar ancak kendine geliyor