Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bebekler geldiiii artık deneyimli anne sayımız arttı
Benim gibi hazırlığı son dakikaya kalmış hamileye hastane çantası hazırlama için fikir verirmisiniz. Nelere kaç tane ihtiyaç oldu. İlk etapta neler kullandınız. Yarın kismetse son utuleri bitirip hastane çantası hazirlayacagim da. Tabii bebelerden fırsat kalırsa

Canim bişey sorcam çatı kontrolünu doktorun nasil yapti. Ya benimki elini vajinadayken yukariya bebege dogru ittirdi. Merak ettim cati kontrolü böyle mi oluyor yoksa benim mi canim cok tatli
Aynen tatlim eli icerdeyken ileriye dogru ittiriyor. En son kontrol ettiginde (hastanedeydim suniye bagliyken) keseyi bile patlatti hatta

Şükür yok canım. İyi Çok şükür. 2600 doğdu.

Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten
Sezaryen dogum sonrasi 2. Gun yaptim dusu canim. Kesi yerine strec film sararak

Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten
Ertesi gün duş aldım zaten sezaryen bandı au geçirmiyor oturarak yaparsan daha rahat edersin ayakta durdukça acı artıyor cünkü hala dikkat ediyorum ben 7.gün oldu

Bir kaç şey yazmıştım ben doğum sonrası. Bebek icin bol kıyafet koy bizim 2 hastane çıkısı yetmedi. Hasta bezi cok iyi oldu gerekliymiş gerçekten. Göğüs pompası cok kullandım ve de iyi ki gecelik giymişim cok rahat ettim pijama da almıstım hic kullanmadım. Kullanmadığım seyler de oldu ama sen için Nasıl rahat ediyorsa herşeyi koymaya çalış şartlar ne gösterir bilemeyiz

Oluştu canım, doğumumun en kolay kısmıydı ıkınmak. Hatta akıllarda kötü çağrışım yapmasın diye anlatmak istemedim ama benim yaşadığım çok ekstrem olduğu için kimse kendiyle özleştirmemeli. Bebeğin başı 6 cm e kadar yukardaydı bir anda 10 cm açılma olup baş aşağı vurmaya başlayınca malum doğum erken başladı. Ebe de bu kız doğurmaz sabaha diye doktoruma siz geç gelin demiş ve ben ıkınma hissim gelmeme rağmen doktoru fazladan 20 dk bekledim. Bilenler bilir geldiği anda ıkınmamak için zor tutuyorsun kendini ve ebe ben ıkındıkça ben doğrmayayayım diye bebişin başını tuttu. Neyse ki orada da aldığım nefesler devreye girdi de atlattık. Ama kesinlikle 5 dk geç kalınsaydı ebe doğurturdu beni. Demem o ki bu işin matematiği yok arkadaşlar. Bizler insanız ve doğumlar bir olsa da reaksiyonlar bambaşka. En sürprizine de hazırlamak gerek kendimizi. Benim bu noktada nefes çalışmaları bol bol işime yaradı. Kesinlikle hafife almayın onu derim. Doğumum kısa sürdü belki ama zor kısımları da normalinden daha zordu bence(son 1 saat), bir anda baskı yemeye başladığımdan ötürü. Ve itiraf ediyorum son anlarda sezeryana alın beni diyen güruhun içine ben de girdim. İyi ki dinlememişler beni çünkü hayatımın pişmanlığını yaşardım o noktadan sonra. Hemen hayata karışabiliyorsunuz doğumdan sonra. Dezavantajı hemen ayaklandığınız için lohusalıkta pek adam yerine konulamayabiyorsunuz aileler tarafından. yatan pijamalı lohusa değilim ben başladım evimin işini görmeye ve yardıma ihtiyacım yok imajı verdim. Keşke verseydim bu da ayrı bir pişmanlık konusu çünkü lohusa lohusadır, bir süre destek kesinlikle gerekiyor. Neyse bunlar da bambaşka konu başlıkları. Zamanı geldiğinde bunu da konuşuruz.

cnm hayirli olsun elinden geldigince zor da olsa mutlaka yuru ... ben ertesi gun dus aldim biri yardimci olsun sana mutlaka

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sana da gecmis olsun canim. Agrilarin da 2-3 gune gececek merak etme
Hayirli olsun cnm..bende ayni sekilde birden kendimi sezeryanda buldum ve cok sukur yavruma kavustum:))))) allahik sukurler olsun evlat nasil biseymis yasattin bu duyguyu...allah herkese nasip etsin

Canim benim doktor 3.gun banyo yapabilirsin dedi.yani bugun...bende erken mi diye korktum..dogum yapan arkadaslarima sordum..sorun yok..herkesin dkktoru ki 3 . Gun yapin diyor ortalama..benim kafama su takildi..benim bugun banti cikarttilar 24 saat dolmustu..banyoyuda ayakta yap dediler...bant falan yok..batikon falan surulmeyecek..direk dus..arkadaslar bantla yikanmis..yada sera sarip yikanmislar..bana direk yap dediler..oyle yapicam artik

Hayırlı güzel ve kolay bir doğum olur inşallah :) aramızda 1 gün var sen açılmam olmuş yazmışsın okuyunca acayip heyecanlandım benim kontrolüm çarşamba günü çok merak ediyorum ben ne durumdayım rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah:) bu arada bebeğinin cinsiyeti ne benim ki erkek doğumlar başladığından beri takip ediyorum da erken gelen bebekler genelde hep kız bebekler o sebeple sordum :)

Bilmiyorum ne kadar bilimsel ama 9 ay 10 günü erkek bebekler tamamlarmış diyorlar annelerimiz kızlar 9 ayda geliyormuş bu sebepten ben de bugünlerde bekliyorum kızcağızımı

Günaydın kızlar dün sabah tan beri ara ara suren karın ağrısı şikayetim var azalıyor çoğalıyor ama hiç geçmiyor adet ağrısı gibi birşey aranızda böyle birşey yaşayan varmı doğum yapan arkadaşlar siz yasadiniz peki bügün doktora gitmeyi düşünuyorum bakalım açıklık sancılar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…