Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım çok güzel olmuş odanız sağlıkla gelsin prensesin inşallah. Sizde çok güzel görünüyorsunuz maşallah
Tesekkur ederiz insallah çok sagol :))
Çok güzel görünüyorsunuz, maşallah, Allah sağlıkla, hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Amin insallah çok sagol Can'ım :)
Estagfr ya çok sağolun :) kizima simdiden talip cikti desene:))) Allah razı plsun Can'ım insallah bakalım
Amin Can'ım insallah :)

Çok güzelsiniz, oda da çok güzel. Güle güle kullansın zümralcik:)
Amin Can'ım insallAh bakalım sağolasin :)

Canim massalah cok iyi 3.500 dogar gibi benim kizlar 26 haftada 920 grm di cuma randevum var o gun 30+5 olucagiz bakalim kac olucaklar cok merak ediyorum tek gebelikte ilk oglum 4.600 ikinci oglum 3.700 dogdular ikizlerde 2.700 dogsa sukur diyecem ele avuca saglikla gelsinler cumlemizinde insallah ...

Oyyy oyyy masallah ne guzel yaaa,sezeryan dogum olsada hep boyle aniden dogum yapmak istiyorum :))
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin darisi biz bekleyenlerin basina olsun

Sağlıkla gelsinler inşallah, oğullarının da maşallahı varmış canım inşallah kızlar da vaktinde sağlıkla gelirler, haberdar et cuma günü de, perşembe kontrol sonrası ben de yazarım,şimdi yine sancım sıklaştı, biraz dinleneyim ben, sağlıkla kalın canım, öpüyorum.

Canim bişey sorcam çatı kontrolünu doktorun nasil yapti. Ya benimki elini vajinadayken yukariya bebege dogru ittirdi. Merak ettim cati kontrolü böyle mi oluyor yoksa benim mi canim cok tatli
Evet evet canım aynen boyle yaptı, okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki açıkçası acıyacağini düşünmüş ama bi yandan da kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, ama Çok Çok az acidigini söyleyebilirim, hatta bebegin başına dokunduğunu söyledi dr, ama ilk doğum 1.5 cm açılma ile ne zaman gerceklesir meraklar icerisindeyim, sürekli belim ağrıyı, düzensiz kasılmalarım var, habire nisan gelmiş mi diye kontrol edip kasılmalar arası saat tutuyorum :) Allah hepimizi bi anda kurtarsin

Benim haftaya 6 eylülde 37. Haftam doluyor mecburen almak zorundayım ama senin bayrama denk geliyorsa sonra da alabilirsin, sonuçta çalışmadığın zaman nasıl çalışamaz raporu olsun ki doktorunla konuştun mu?

Aslında almak derken benim dediğim gidip almak anlamında değil başlama tarihi olarak. Benim cumartesi başlıyor bayramdan önceki mesela. O nedenle o güzelim bayram tatili boşa gitmiş oluyor hamilelik iznimden yiyor diye düşünüyorum. çünkü 32.haftada çalışır raporu aldım şimdi 37.haftayıda o tarihe göre almam lazım. 32. Hafta raporunu alcağım zaman doktora 33. Haftada 32 kabul etsek raporu öyle düzenlesek bayram tatili yanmasa demiştim kabul etmemişti. Yani şimdi ben bayramdan sonra bile gidip alsam raporu 37. Hafta 10 eylülden itibaren çalışamaz yazacak zaten onu öteleyemem diye düşünüyorum. Yada daisy nin dediği gibi rapor verdiği tarihe 38+2 yazacak yine ondan devam etcek yasal izin kurtarış yok :) evet 3-5 günün hesabını yapıyoruz ama normal :) hatta 9 gün epey önemli aslında sonuçta Eylül maaşıda ona göre yatıracak şirket 9 gün demek maaşın 3te1i demek :) neyse yapacak bişe yok. Herşey sağlıklı ve huzurlu gerçekleşsin gerisi önemli değil :)

Selam kızlar, geçen hafta devletteki doktoruma gittiğimde bir hafta sonra görüşelim demişti. Randevu alamadım bu gece nöbetçi olduğunu öğrenince direkt doğumhaneye gittim. Açılma muayenesi yaptı ebe. Açıklık yok. Çok akıntın var dedi idrar testi istedi. Sonra nst çekilirken bebeğin kalp atışları 180leri gördü. Taşikardi var dediler. Tekrar çekilecek dediler. O arada doktorum geldi ultrasonla baktı. Haftasıyla uyumlu olmuş tamamen, baş çapı 38 haftalık görünüyor dedi. Büyük büyük diyorlardı ama normale döndü şükür ölçüler. 3700dedi kilosuna. 4, 4buçuğu bulur dedi ama bulmaz bence
Velhasıl tekrar nst ye girdim yine yüksek çıkıyordu. Sağa yatırdılar ve sırtüstü yatırdılar. Düzeldi dediler. İdrar yollarında enfeksiyon varmış. Erken doğuma sebep olabiliyor dedi bir ebe, ben de dedim 39a girdim artık. Pek de erken sayılmaz artık
Antibiyotik kullanacağım. Dün gece doğum sancısı sandığım beni uyutmayan ağrılar sanırım enfeksiyon kaynaklıydı. Bilgi olsun diye söyleyeyim dedim

R rootstock canım birşey soracağım sana. Ikınma hissi oluştu mu sende? Bebek doğacağını zaman. Benim geçen doğumda oluşmamıştı.son güne kadar da bebek yukarıda dendiği için ondan mı öyle oldu diye düşünmüştüm. Şimdi yine yukarıda bebek. Senin de öyleydi sanki. O yüzden merak ettim. Ikınma hissi geldiğinde ıkınmak çok güzel birşey diğer doğumumda gelmişti o his. Ve bebeğin gelmesi acayip kolaylaşıyor o şekilde

Karnimda acayip bi kasilip toplanma var sag tarafta adet agrisi gibi kasik bel agrim var. Bugun dr daydim ki devlet dr ve asssiri bi kalabalikti acilden fis alip zor muayene oldum. Alttan bakti acilma yok su normal dedi. Nst de bi kac sanci cikti onada normal dedi. Anlamadigim canim yaniyo bu agri ve kasilmalardan ama umursamadi bile dr delirdim iyice bugun sinirden gelisi guzel bakti hic aciklama yapmadan

O zaman benim canim pek tatli çünkü ben dayanamamis aglamistim benim doktorum da bebegin basina dokunduğunu söyledi canim. Galiba benim nişanim geliyor az az sumuklu bisey ama sancim gelesiye kadar gitmiycem. Rabbim hepimizi sagliklica kurtarsin inşallah canim sagliklica alalım elimize bebisleri

Canım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların da, kaç kg doğdu oğluşun, küvöz ihtiyacı filan olmamıştır inşallah.

Şükür yok canım. İyi Çok şükür. 2600 doğdu.

Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten

Şükür yok canım. İyi Çok şükür. 2600 doğdu.

Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten
Gözün aydın canım sağlıcakla buyut inşallah kuzunu
Geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsin inşallah.

Çarşamba günü planlı doğum warmı benim dışımda arkadaşlar ?
Az kaldı ya hem heyecan yapıyorum hem telaş. Planlı gitmek de ne tuhaf bir duyguymus
ayyy yani yarın canm heyecanlandım bak kolay doğumlar inşallah,1 eylül var ama 31 ağustos ben hatırlayamadım var mı acaba?

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sana da gecmis olsun canim. Agrilarin da 2-3 gune gececek merak etme

Benim muayenenin ertesi gunu nisanim gelmisti canim. Belki seninde yarin olabilir. Ama dedigin gibi kim muayene olsa 1-2 gun sonra nisani geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…