Tesekkur ederiz insallah çok sagol :))Canım çok güzel olmuş odanız sağlıkla gelsin prensesin inşallah. Sizde çok güzel görünüyorsunuz maşallah
Amin insallah çok sagol Can'ım :)Çok güzel görünüyorsunuz, maşallah, Allah sağlıkla, hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Estagfr ya çok sağolun :) kizima simdiden talip cikti desene:))) Allah razı plsun Can'ım insallah bakalımBarekallah sen nasıl bi güzelliksin öyle yaa sen böyleysen kızını tasavvur edemiyorum oğlum 2 yaşında 3 aylık Allahın emri peygamberin kavliyle talibim
Odanız da çok güzel olmuş güzel sağlıklı günlerde kkyllanı inşallah canım
Amin Can'ım insallah :)Hic bir zaman hazir olunmuyor canim. Saglikla gelsin insallah...
Uyanmayinca alt aciyorum, soyuyorum, yanagini alnini islattigim pamukla siliyorum daha olmazsa babasi sopaliyo :)) hastanede hemsirelet ayak altina parmakla vuruyolar ya da yanlarini biraz kasiyolardi onu da yapiyorum.
Cok guzel hatiralar olmus canim saglikla gelsin insallah
Amin Can'ım insallAh bakalım sağolasin :)Çok güzelsiniz, oda da çok güzel. Güle güle kullansın zümralcik:)
Canim massalah cok iyi 3.500 dogar gibi benim kizlar 26 haftada 920 grm di cuma randevum var o gun 30+5 olucagiz bakalim kac olucaklar cok merak ediyorum tek gebelikte ilk oglum 4.600 ikinci oglum 3.700 dogdular ikizlerde 2.700 dogsa sukur diyecem ele avuca saglikla gelsinler cumlemizinde insallah ...Canım 10 gün önce 3200 gramdı, ben hamileliğim boyunca en çok peynir, süt ve ayran tükettim, bu 2 hafta boyunca da aynı beslenmeye devam ettim, almıştır inşallah, perşembe günü randevumuz, bakalım kaç kg oldu oğluşum, sağlıkla gelsinler inşallah, senin kızlar kaç kg oldu canım
masallah yaaaa gercekten sende cok guzelmissinKızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
Oyyy oyyy masallah ne guzel yaaa,sezeryan dogum olsada hep boyle aniden dogum yapmak istiyorum :))Kızlar dün benim oğlan bekleyemeydi. Akşam bebek bezi almaya gittik. Sancım vardı birden arttı. Apartopar acile gittik. Kendi doktorum Allahtan orada ve başka hasta için ekibiyle gelmiş. 4 cm açıklık vardı. Ama bebek dönmedi zaten. Ve sezeryan olacaktım. Bir baktım şok içinde sezeryan oldum. Şimdi oğlum yanımda agrilaruim var ama o sağlıklı şükür iyiyiz.
Hepinize selamlar.
Estagfr. Çok sağolun yaa utandımmasallah yaaaa gercekten sende cok guzelmissin
odanizda cok guzel olmus kizinlada fotograflarini goruruz insallah
Sağlıkla gelsinler inşallah, oğullarının da maşallahı varmış canımCanim massalah cok iyi 3.500 dogar gibi benim kizlar 26 haftada 920 grm di cuma randevum var o gun 30+5 olucagiz bakalim kac olucaklar cok merak ediyorum tek gebelikte ilk oglum 4.600 ikinci oglum 3.700 dogdular ikizlerde 2.700 dogsa sukur diyecem ele avuca saglikla gelsinler cumlemizinde insallah ...
Evet evet canım aynen boyle yaptı, okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki açıkçası acıyacağini düşünmüş ama bi yandan da kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, ama Çok Çok az acidigini söyleyebilirim, hatta bebegin başına dokunduğunu söyledi dr, ama ilk doğum 1.5 cm açılma ile ne zaman gerceklesir meraklar icerisindeyim, sürekli belim ağrıyı, düzensiz kasılmalarım var, habire nisan gelmiş mi diye kontrol edip kasılmalar arası saat tutuyorumCanim bişey sorcam çatı kontrolünu doktorun nasil yapti. Ya benimki elini vajinadayken yukariya bebege dogru ittirdi. Merak ettim cati kontrolü böyle mi oluyor yoksa benim mi canim cok tatli
Canim 32 den once vermiyorlar raporu. 32. Haftadan sonra ne zaman gidersen kalanini aktariyorlar 33 te de gitsen 34 te de gitsen ayni tarihe kadar izinlisin
Ben 33 te aldim. Gerci benim almama gerek yoktu ogretmen oldugum icin yandi dogum oncesi iznim. Yaz tatili olunca aktarma kabul edilmedi
@kubbaa , M mystiquee ,@Gul1806 kızlar birine sormadım ama mantıken raporu bayramdan sonra alabiliriz bence ama doktor kağıda gününü yazacak mesela bayramdan sonra pazartesi aldım o gün de 37+5 raporada 37+5 yazacak yani boşa gidecek bayram izni bence şanssızız sanırım sat 3- 5 gün sonra olaydı iyiydiyaa kızlar çalışınca 3- 5 günün hesabını yapar olduk bebişimizle daha fazla zaman geçirmek için
Benim haftaya 6 eylülde 37. Haftam doluyor mecburen almak zorundayım ama senin bayrama denk geliyorsa sonra da alabilirsin, sonuçta çalışmadığın zaman nasıl çalışamaz raporu olsun ki doktorunla konuştun mu?
Ferrum antibiyotik ve parol kullanıyorım cnmslm kizlarr..emziren anneler decavit ve ferrum kullanmaya devam ediyor musunuz?
O zaman benim canim pek tatli çünkü ben dayanamamis aglamistimEvet evet canım aynen boyle yaptı, okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki açıkçası acıyacağini düşünmüş ama bi yandan da kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, ama Çok Çok az acidigini söyleyebilirim, hatta bebegin başına dokunduğunu söyledi dr, ama ilk doğum 1.5 cm açılma ile ne zaman gerceklesir meraklar icerisindeyim, sürekli belim ağrıyı, düzensiz kasılmalarım var, habire nisan gelmiş mi diye kontrol edip kasılmalar arası saat tutuyorum:) Allah hepimizi bi anda kurtarsin
Canım gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların da, kaç kg doğdu oğluşun, küvöz ihtiyacı filan olmamıştır inşallah.
Gözün aydın canım sağlıcakla buyut inşallah kuzunuŞükür yok canım. İyi Çok şükür. 2600 doğdu.
Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten
ayyy yani yarın canm heyecanlandım bak kolay doğumlar inşallah,1 eylül var ama 31 ağustos ben hatırlayamadım var mı acaba?Çarşamba günü planlı doğum warmı benim dışımda arkadaşlar ?
Az kaldı ya hem heyecan yapıyorum hem telaş. Planlı gitmek de ne tuhaf bir duyguymus
Teşekkür ederim canım inşallahayyy yani yarın canm heyecanlandım bak kolay doğumlar inşallah,1 eylül var ama 31 ağustos ben hatırlayamadım var mı acaba?
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sana da gecmis olsun canim. Agrilarin da 2-3 gune gececek merak etmeKızlar dün benim oğlan bekleyemeydi. Akşam bebek bezi almaya gittik. Sancım vardı birden arttı. Apartopar acile gittik. Kendi doktorum Allahtan orada ve başka hasta için ekibiyle gelmiş. 4 cm açıklık vardı. Ama bebek dönmedi zaten. Ve sezeryan olacaktım. Bir baktım şok içinde sezeryan oldum. Şimdi oğlum yanımda agrilaruim var ama o sağlıklı şükür iyiyiz.
Hepinize selamlar.
Benim muayenenin ertesi gunu nisanim gelmisti canim. Belki seninde yarin olabilir. Ama dedigin gibi kim muayene olsa 1-2 gun sonra nisani geliyorBen de bugün yeni doktoruma gittim kızlar. Suyu hala aynı seviyedeymiş, daha fazla azalma olmamış yani. Genel hali iyi, 2 gün sonra bir daha bakalım dedi. Alttan muayene de oldum ilk defa. Hala açıklık yokama burada kim muayene olduysa sancısı başladı, ya da nişan geldi. Ondan ümitliyim ben de. Gerçi şu vakte kadar gelen giden olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?