• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canım, sürekli ağrım var demekten gına geldi ama, akşam 15 dk mesafeye yürüyerek gitmek istedim, markete girdiğimde sancıdan yığılmak üzereydim, kasiyerden tabure istedim, 10 dk dinlenince kendime geldim, benim için artık fazla hareket yok sanırım, bebeğin kafasını vajinamın hemen üzerinde gibi hissediyorum, baskıdan mı bu ağrılar bilemiyorum.
Canim yaaaaa başından beri ayni durumdayiz. Doğrusunu söylemek gerekirse benim ilk gebeligim düşük olunca buda hep boyle ağrılı olunca içimden hep korkuyordum. Bu aylari göreceğim hic aklima gelmezdi. Artik yüz ifadem agridan degisince ya da oflayinca eşimin sorusu ağrın mi var degilde. Bu agri farkli bir ağri mi ? O kadar alistik yani. Bende kacgundur yürüyüş yapamıyorum cok zorlanıyorum. Normalde en az yarim saat bir saat yürüyordum. Simdi yürüyerek bi yere gidilecekse yol uzeri dinlenecegim yerleri gözden geçiriyorum . Az kaldi canim saglikla mutlu kal

Gece nöbetinden selamlar canlar :KK71:
Ben yine süt sağıyorum:) @sinemnur
Sütümü enjektörle veriyorum Canım
Memeyi emiyo ama çok minik olduğu için yoruluyo hemen o yüzden takviye ediyorum sağarak
Ay kızlar annelik mükemmel bi duygu bugün bi an şu cümleyi kurarken buldum kendimi iyiki erken gelmiş miniğim ben onu besler büyütürüm :) önceden anne olanlar anılıyorlardır beni ama ilk defa olacaklar hazır olun mükemmel şeyler bekliyo sizleri:KK36::KK36:
*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim :KK46:
Ayyyy canim ya senin adina çok sevindim. Cok heyecanli. Tabiki besler büyütürsün. Mutluluğunuz daim olsun canim:anne::anne:

Teşekkür ederim canım, sürekli ağrım var demekten gına geldi ama, akşam 15 dk mesafeye yürüyerek gitmek istedim, markete girdiğimde sancıdan yığılmak üzereydim, kasiyerden tabure istedim, 10 dk dinlenince kendime geldim, benim için artık fazla hareket yok sanırım, bebeğin kafasını vajinamın hemen üzerinde gibi hissediyorum, baskıdan mı bu ağrılar bilemiyorum.
canım benim yaa dr ne diyo bu kadar sancılar normal mi sen nst ye giriyo musun yazmış mıydn hatrlayamadm

Memeyi emiyo ama çok minik olduğu için yoruluyo hemen o yüzden takviye ediyorum sağarak
Ay kızlar annelik mükemmel bi duygu bugün bi an şu cümleyi kurarken buldum kendimi iyiki erken gelmiş miniğim ben onu besler büyütürüm :) önceden anne olanlar anılıyorlardır beni ama ilk defa olacaklar hazır olun mükemmel şeyler bekliyo sizleri:KK36::KK36:
*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim :KK46:[/QUOTE Allah bağışlasın canım sağlıcakla büyüt küçük adamını . Benimde erken doğum olacak canım gün sayıyoruz heran doğabilir 2 buçuk doğmustu senin doğduktan sonra kilo kaybetimi şuan basıl normal benekler gibimi kilosu davranışı ben çok korkuyorm çok küçuk olursa ya iyi bakamasam vs vs korkular işte

Geçen günde konuştuk sanırım kafalar aynı gidiyor ikimizinde. Herkes bir tuhaf etrafımda. Birde arkadaş eş dost arayıp eee daha doğurmadın mı geyikleri. Doğsun artık yaa sevelim yankıları deli ediyor beni.
Hoş dünden beri tuhaf bir korku olmaya başladı içimde. Doğum yapmak vs umrumda değil. Bebek annelik emzirmek uykusuzluk, bir anda 3 kişi olmak, saçma sapan gelip gidecek akrabalar, herkesin nasihat tavsiye verecek olması. Gerildim biraz.
Şuanda düşünmek istediğim sadece minik eller parmaklar, küçücük poğaça ayaklar....
Çevre faktörleri o kadar gerici oluyorki asıl olaya odaklanamıyoruz bence.
Az önce talihsiz bir şey oldu. Bir anda gönderdim herkesi evden. Annemle kardeşim kalıyorlardı, her şey aniden üstüme geldi evinize gidin dedim. Düzenlerini bozuyorlar ben yalnızım diye. Allah korusun engelliymişim gibi davranıyorlar. Babam evden arıyor ne zaman geliyorsunuz, biriniz gelsin yalnız kalamıyorum diyor. bir yandan benle ilgilenip diğer yandan ona yetişmeye çalışıyorlar. Evimde rahat değiller her hallerinden belli. Kimse benim için düzen değişmek zorunda değil. Her işimi görüyorum şükürler olsun.. Topladılar valizlerini gittiler, ben evimden kovmuş sayıldım. Sinirlerim çok bozuk...Eşim öğrenirse sıkıntı olacak ne söyleyeceğim bilmiyorum. Galiba idare edeceğim, yalnız kalıp yanımdalar diyeceğim. Başıma gelecekleri biliyordum kâle almıyordum. Keşke yanımda olsaydı bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmayacaktım.

Canim yaaaaa başından beri ayni durumdayiz. Doğrusunu söylemek gerekirse benim ilk gebeligim düşük olunca buda hep boyle ağrılı olunca içimden hep korkuyordum. Bu aylari göreceğim hic aklima gelmezdi. Artik yüz ifadem agridan degisince ya da oflayinca eşimin sorusu ağrın mi var degilde. Bu agri farkli bir ağri mi ? O kadar alistik yani. Bende kacgundur yürüyüş yapamıyorum cok zorlanıyorum. Normalde en az yarim saat bir saat yürüyordum. Simdi yürüyerek bi yere gidilecekse yol uzeri dinlenecegim yerleri gözden geçiriyorum . Az kaldi canim saglikla mutlu kal
Canim benim bende yuruyuslerde cok zorlaniyorum ama sirf kolay dogum olsun diye doktorun sozunu dinlemeye calisiyorum. Son kontrolumde hunde 2 kez yarimsar saat yuruyus verdi. Aksamlari yemekten sonra esimle cikiyoruz. Sabahta sirf yuruyus olsun diye esimi metroya kadar goturuyorum sonra yalniz donuyorum. Azicik daha sikalim disimizi

Kızlarr günaydııınn.. Umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir ben herşeyi son ana bıraktıgım için şimdi izmir sıcagında ugrasıyorum eksikleri tamamlamak için. Herkes uzerime geliyormus gibi hissdiyorum telefonda bagırıp çagırıyorum strestendir diyip kendimi avutuyorum.. Agrılat sancılar akşamları tam gaz devam.yarın kontrolmuz var. :anne:

*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim :KK46:
Maşallah ikinize de canım:nazar::KK200: nasıl heveslendirdin yüzümü güldürdün :KK200:

R rootstock canım yakın oturuyoruz acil bişeyin olursa lütfen burdan yaz eşimle yardımcı olmaya çalışırız mutlaka.... seni en rahat ben anlarım sanırım şuan benimde ailem şehir dısında ama burda rahat etmiyceklerinş bildigim için ne çağırıorum nede ihtiyacım varmış gibi davranıorum üzülme sakın gerçekden burdaki bi çok kişi bu durumu yaşıyor,yaptığın şeyde anormal bişey deil,doğumdan sonra en fazla 1 hafta kalcak ailem sonra gitcekler fazlasını ne bekliorum ne de istiorum herkes kendi hayatını yaşamalı sonuçta bizim çocugumu bizim sorumluluğumuz

Az önce talihsiz bir şey oldu. Bir anda gönderdim herkesi evden. Annemle kardeşim kalıyorlardı, her şey aniden üstüme geldi evinize gidin dedim. Düzenlerini bozuyorlar ben yalnızım diye. Allah korusun engelliymişim gibi davranıyorlar. Babam evden arıyor ne zaman geliyorsunuz, biriniz gelsin yalnız kalamıyorum diyor. bir yandan benle ilgilenip diğer yandan ona yetişmeye çalışıyorlar. Evimde rahat değiller her hallerinden belli. Kimse benim için düzen değişmek zorunda değil. Her işimi görüyorum şükürler olsun.. Topladılar valizlerini gittiler, ben evimden kovmuş sayıldım. Sinirlerim çok bozuk...Eşim öğrenirse sıkıntı olacak ne söyleyeceğim bilmiyorum. Galiba idare edeceğim, yalnız kalıp yanımdalar diyeceğim. Başıma gelecekleri biliyordum kâle almıyordum. Keşke yanımda olsaydı bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmayacaktım.
aynı benim yapacağım şeyi yapmışsın canım, muhtemelen şimdiye kadar her şeyi kendin yaptın hayatında hep kendi işini kendin halletmeye alıştın. benzer bir durumu geçen aylarda yaşadım ben de. ablam başka şehirde evli benim, annemler memlekette ben ayrı bir şehirde. annemler tabi toruna bir heves gelmek istiyorlar bana yardım etmek istiyor annem özellikle. babamsa biraz bencildir, evleneli bana da ablama da ziyarete gelmedi ve buraya böyle hemen benim yanıma gelecekler diye ablam bana demediğini bırakmadı geçende, baya baya düşmanına konuşur gibi konuştu. ben işin aslını araştırdım ki babam ablama demiş benim ihtiyacım varmış da çağırmışım gibi. oysaki ablamın kıskançlığını bildiğimden daha çok önceden bizimkilere demiştim ilk önce ablama gidin kalın sonra bana doğuma yakın gelcekseniz gelin diye. babam orada rahat edemediği için gitmedi tabi. ben sürekli iyiyim deyip yalan söyleyip oyalıyorum geç gelmeleri için. benim babam da yalnız kalamıyor diye anneme de her konuşmamızda evde tek daha rahatım sonra gel diyorum ve bu aralar eşime de diyorum acaba doğumum biraz erken olur mu, onlar gelmeden doğurmak istiyorum diye. seni anlıyorum canım. ama senin durumunda çok önemli bir fark var, eşin de yanında değil. tam bilmiyorum sen istanbulda mısın, annenler izmire mi gitti yoksa aynı şehirde misin? aynı şehirdeysen zor da olsa idare edebilirsin belki biraz riskli olur ama şehirde teksen çok zor bir durum. bence ne olursa olsun eşine doğruyu anlatmalısın. onun da hakkı var bilmeye. onun iyiliğini düşünüyorsun biliyorum ama sen de kendini onun yerine koy. ne zaman geri gelecekti eşin sanırım israildeydi?

Canim benim bende yuruyuslerde cok zorlaniyorum ama sirf kolay dogum olsun diye doktorun sozunu dinlemeye calisiyorum. Son kontrolumde hunde 2 kez yarimsar saat yuruyus verdi. Aksamlari yemekten sonra esimle cikiyoruz. Sabahta sirf yuruyus olsun diye esimi metroya kadar goturuyorum sonra yalniz donuyorum. Azicik daha sikalim disimizi
Bende ayni baktim bebek baş aşağı da değil zaten saldım yürüyüşleri. Ama normal için yürüyüş en iyisi kesinlikle yap canım. Aynen az kaldı

sorma canım artık shrek gibi hissediyorum kendimi, hele ki ayaklarım bi tuhaf oldu iyice, sadece zaten bol gelen spor ayakkabımı ya da terliklerimi giyebiliyorum. ayağım 36.5 numaraydı ama şimdi enden şiştiği için ayak denecek hal kalmadı ki kendileri tanımsız anlamsız bir kütle halindeler şuanda :KK70:. ödemimim çok olduğu günlerde tartı en az iki üç kilo oynuyor zaten. umarım iner doğumdan sonra hemen.
En azından 36,5 numaraymış bide benim gibi 40 numara olup birde ödem eklenseydi, erkek ayağını geç sanırım paletimsi birşey olacaktı:KK70::KK70: doğumdan sonra ödem atıcı şeyler var kendiliğinden inmezse onları denersin canm her türlü gider o ödemler:KK73:

Kızlar insanın kendi evi gibisi yok gerçekten. Bende yaşadığım şehirde hastane olayı skntili eşim polis gece çalışıyor diye istanbula ailemin yanına geldim. Ama bin pişmanim burada olmaktan mutsuzum. Annemle babam kavgalı sudan sebeplerden dolayı babam bosanicam diyor ikisi hic konusmuyor babam annemin yaptığı yemeği yemiyor falan o kadar bunaldim ki bu durumdan :( günler geçsin ve evime gideyim diye bekliyorum

Teyzeler biz az önce kontrolden geldik tombik bi kız oluo sanırım kendisi 2300 gr 46 cm nst de bi sorun çıkmadı çok şükür,2 hafta sonra bi daha inşallah bakalım :halay: sonra 1 er haftaya düşcez dedi doktorumuz...
Maşallah prensese tontik yanaklı:KK200::KK200: ee artık doğuma az zaman kaldı sık sık kontrollere gideceğiz:anne:

tubisimben tubisimben sen samsunluydun değil mi canım? şimdi isim vermeden söyleyeyim kimsenin canı çekmesin de, benim yerime gidip baframızın meşhur balkaymak d.., ve pi..'esinden yer misin bol bol :KK70:, ay nasıl canım çekti anlatamam. ya ben bu günlere bırakmışım aşermeyi, hiç olmadı, yine tersliğim tuttu. şimdi bu halde nasıl geleyim samsuna ya :mad::mad:
Ahh canm yaa benim hamileliğimden beri en çok yediğim şeyler, ikiside gönderilecek şeyler değil ki göndereyim:KK43: aslen samsunlu musun sen?

Back
X