• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok aşırı olmasada aynı durum bende de var.
İştah hiç kalmadı. Bugün baktım 1,5 kg vermişim. Sonlara doğru mide bulantısı olabileceğini söyledi doktorum. Soğandan ve salçadan yeniden tiksindim:kusmuk:
Ben doktora sormadım henüz insallah geçer çekilir gibi degil bu sıcakta mide bulantısı :(

Ben doktora sormadım henüz insallah geçer çekilir gibi degil bu sıcakta mide bulantısı :KK43:

Aynen canım çekilir çile değil.
Birde üstüne bu hafta mide yanması eklendi. Korkunç bir yangı. Geceleri uyutmuyor illaki ilaç almak zorunda kalıyorum. Hayatımda çok midem yandı ama böylesini görmedim.

Aynen canım çekilir çile değil.
Birde üstüne bu hafta mide yanması eklendi. Korkunç bir yangı. Geceleri uyutmuyor illaki ilaç almak zorunda kalıyorum. Hayatımda çok midem yandı ama böylesini görmedim.
Doktorum Rennie Duo diye bir şurup verdi mide rahatsızlığına iyi geliyor gercekten sabredelim birazcık daha az kaldı insallah :))

Ah ah keşke sakarya da ve izmitte bulamadım doğru düzgün bi doktor millet diyor ne çok doktor geziyorsun kimseye anlatamıyorum derdimi sağlık sorunu riskli bi durum yokken sezeryan demeleri sinirimi bozuyor Allah gönlüme göre verir inşallah ve sorunsuz normal doğum yapabilirim
Merhaba ben izmit gölcük te oturuyorum. Doktorum da gölcük aile konak hastanesi doktorlarından numan ulay. Anladığım kadarıyla normal doğum yanlısı doktor arıyorsun. Sana uzak değilse buralar doktorumu kesinlikle öneririm. Üç yıl önce kızımda da normal doğuma teşvik etmişti beni bunda da öyle. Zaten ssvd da yaptırıyor. Yazını görünce fikrin olsun istedim. Hayırlı doğumlar şimdiden..

Ya bendeki bu heyecansızlık nedendir anlamadım gitti. Sanki doğuma bir aydan az kalmamış, hiç doğmayacakmış gibi geliyor. Bazen öyle hafif hissediyorum ki komik gelecek ama varlığını bile unuttuğum oluyor. Etrafımdakiler benim yerime telaş yarışında, benim yerime doğum korkusu yaşıyorlar. Benim yerime eksikleri vs tamamlıyorlar. Bende bir hipnotize hali. Çoğu zaman ağrı sızı şişme vs oluyor tabi ama ağrıya alışkanlık getirdim herhalde. Eski tepkilerim olmuyor. Çogu kişi yok zannediyor ama aslen ağrım var tepkim yok . Sorarlarsa söylüyorum. Son kontrolde doktor sorularını alayım dedi, ben de yoo sorunum yok iyiyiz biz dedim. Ki her kontrol öncesi notlarımla giderdim. Eşim de "inanmayın öyle değil ben biliyorum. Gece ağrılarla uykusu bölünüyor, her sabah kramplarla uyanıyor, midesi yanıyor, her akşam bileklerinden şişiyor" dedi. Doktorum dünyanın en rahat insanı, o bile ben senin gibi umursamazını görmedim, eşin senden daha bilinçli dedi. :D Galiba lohusalık gelmeden depresyonu baş göstermeye başladı. Yoksa bu hal hal değil bendeki.

Ya bendeki bu heyecansızlık nedendir anlamadım gitti. Sanki doğuma bir aydan az kalmamış, hiç doğmayacakmış gibi geliyor. Bazen öyle hafif hissediyorum ki komik gelecek ama varlığını bile unuttuğum oluyor. Etrafımdakiler benim yerime telaş yarışında, benim yerime doğum korkusu yaşıyorlar. Benim yerime eksikleri vs tamamlıyorlar. Bende bir hipnotize hali. Çoğu zaman ağrı sızı şişme vs oluyor tabi ama ağrıya alışkanlık getirdim herhalde. Eski tepkilerim olmuyor. Çogu kişi yok zannediyor ama aslen ağrım var tepkim yok . Sorarlarsa söylüyorum. Son kontrolde doktor sorularını alayım dedi, ben de yoo sorunum yok iyiyiz biz dedim. Ki her kontrol öncesi notlarımla giderdim. Eşim de "inanmayın öyle değil ben biliyorum. Gece ağrılarla uykusu bölünüyor, her sabah kramplarla uyanıyor, midesi yanıyor, her akşam bileklerinden şişiyor" dedi. Doktorum dünyanın en rahat insanı, o bile ben senin gibi umursamazını görmedim, eşin senden daha bilinçli dedi. :KK70: Galiba lohusalık gelmeden depresyonu baş göstermeye başladı. Yoksa bu hal hal değil bendeki.
Bence güzel bir haldesin. Ben de bu hamilelik nasıl geçti anlamadım. 2 çocuğumun olması etken sanırım buna. Telaşla ne zaman doğacak diye bekleyince günler hiç geçmiyor. Ben de doğum tarihinden daha ileri tarihleri söylerim etrafımdaki insanlara. Onlar stres yapınca ben de yaparım diye

Bence güzel bir haldesin. Ben de bu hamilelik nasıl geçti anlamadım. 2 çocuğumun olması etken sanırım buna. Telaşla ne zaman doğacak diye bekleyince günler hiç geçmiyor. Ben de doğum tarihinden daha ileri tarihleri söylerim etrafımdaki insanlara. Onlar stres yapınca ben de yaparım diye
O konuda ben hata yaptığımı itiraf etmeliyim. Eylül ortasına gün söyleyecektim herkese, son zamanlarda aranmamak için. Ama bir kere başı demiş bulundum ve şimdiden tetik halinde herkes. Keşke doğumu yaptıktan sonra haber verebilsem eşe dosta.

Ya bendeki bu heyecansızlık nedendir anlamadım gitti. Sanki doğuma bir aydan az kalmamış, hiç doğmayacakmış gibi geliyor. Bazen öyle hafif hissediyorum ki komik gelecek ama varlığını bile unuttuğum oluyor. Etrafımdakiler benim yerime telaş yarışında, benim yerime doğum korkusu yaşıyorlar. Benim yerime eksikleri vs tamamlıyorlar. Bende bir hipnotize hali. Çoğu zaman ağrı sızı şişme vs oluyor tabi ama ağrıya alışkanlık getirdim herhalde. Eski tepkilerim olmuyor. Çogu kişi yok zannediyor ama aslen ağrım var tepkim yok . Sorarlarsa söylüyorum. Son kontrolde doktor sorularını alayım dedi, ben de yoo sorunum yok iyiyiz biz dedim. Ki her kontrol öncesi notlarımla giderdim. Eşim de "inanmayın öyle değil ben biliyorum. Gece ağrılarla uykusu bölünüyor, her sabah kramplarla uyanıyor, midesi yanıyor, her akşam bileklerinden şişiyor" dedi. Doktorum dünyanın en rahat insanı, o bile ben senin gibi umursamazını görmedim, eşin senden daha bilinçli dedi. :KK70: Galiba lohusalık gelmeden depresyonu baş göstermeye başladı. Yoksa bu hal hal değil bendeki.
bazen insan bilmrdiği kokrtupu endişe duyduğu seyleri öteleyip baskılıyor. bir savunma mekanizması gibi düşün. heyecansızlık deme kontrol etmeye çzlışmak gibi
depresyon içşn illa doğum sonrasını beklemek şart değil :) ben erkenden girdim bak
her gün doğum sonrasını düşünmekten kafayı yemiş haldeyim
hiç bir şey hissetmek zorunda değilsin anneliği bilmiyorken öğreneceksin. ezbere konusmak olur aksini söylemek. sen her kelimenin içini doldurmsk isteyenlerdensindir belki. takılma bunlara darlama kendini
rahatlığının tadını cıkar inşallah

sinemnur sinemnur canım nasıl oldun ağrıların geçmiştir inşallah ?

Teşekkür ederim canım, sürekli ağrım var demekten gına geldi ama, akşam 15 dk mesafeye yürüyerek gitmek istedim, markete girdiğimde sancıdan yığılmak üzereydim, kasiyerden tabure istedim, 10 dk dinlenince kendime geldim, benim için artık fazla hareket yok sanırım, bebeğin kafasını vajinamın hemen üzerinde gibi hissediyorum, baskıdan mı bu ağrılar bilemiyorum.

Teşekkür ederim canım, sürekli ağrım var demekten gına geldi ama, akşam 15 dk mesafeye yürüyerek gitmek istedim, markete girdiğimde sancıdan yığılmak üzereydim, kasiyerden tabure istedim, 10 dk dinlenince kendime geldim, benim için artık fazla hareket yok sanırım, bebeğin kafasını vajinamın hemen üzerinde gibi hissediyorum, baskıdan mı bu ağrılar bilemiyorum.

Bebek kilo aldıkça yaptıkları baskı da siddetleniyor canım. Eğer çok kotuysen randevuyu erkene ceksen olmaz mı neden bu kadar ağrılı ve zor geçiyor ki :(

Geçen günde konuştuk sanırım kafalar aynı gidiyor ikimizinde. Herkes bir tuhaf etrafımda. Birde arkadaş eş dost arayıp eee daha doğurmadın mı geyikleri. Doğsun artık yaa sevelim yankıları deli ediyor beni.
Hoş dünden beri tuhaf bir korku olmaya başladı içimde. Doğum yapmak vs umrumda değil. Bebek annelik emzirmek uykusuzluk, bir anda 3 kişi olmak, saçma sapan gelip gidecek akrabalar, herkesin nasihat tavsiye verecek olması. Gerildim biraz.
Şuanda düşünmek istediğim sadece minik eller parmaklar, küçücük poğaça ayaklar....
Çevre faktörleri o kadar gerici oluyorki asıl olaya odaklanamıyoruz bence.

Gece nöbetinden selamlar canlar :KK71:
Ben yine süt sağıyorum:) sinemnur sinemnur
Sütümü enjektörle veriyorum Canım
Memeyi emiyo ama çok minik olduğu için yoruluyo hemen o yüzden takviye ediyorum sağarak
Ay kızlar annelik mükemmel bi duygu bugün bi an şu cümleyi kurarken buldum kendimi iyiki erken gelmiş miniğim ben onu besler büyütürüm :) önceden anne olanlar anılıyorlardır beni ama ilk defa olacaklar hazır olun mükemmel şeyler bekliyo sizleri:KK36::KK36:
*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim :KK46:

Merhaba ben izmit gölcük te oturuyorum. Doktorum da gölcük aile konak hastanesi doktorlarından numan ulay. Anladığım kadarıyla normal doğum yanlısı doktor arıyorsun. Sana uzak değilse buralar doktorumu kesinlikle öneririm. Üç yıl önce kızımda da normal doğuma teşvik etmişti beni bunda da öyle. Zaten ssvd da yaptırıyor. Yazını görünce fikrin olsun istedim. Hayırlı doğumlar şimdiden..
Sanada merhaba bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim sağol gölcük izmit merkeze nazaran bana daha uzak ben sakaryada yaşıyorum çünkü keşke gelebilsem şuan büyük ihtimalle doğumumu izmit konak hastahanesinde erkan türközde yapıcam gibi duruyor çünkü bi o seni sezeryana zorlamam normal süreci bekleriz acil bişey olursa sezeryana döneriz dedi bugün tüp bebek tedavimi yapan doktoruma gidicem kontrole izmit araştırmaya bakayım o ne dicek :) Allahım ne zor işler çevremde benim kadar doktor gezen yok :):) sağolsun eşim ağzını açıp tek kelime etmedi bugüne kadar :)

Son kontrolumde dr bana da ayni şeyi söyledi.hamileligimin basinda 1haftaydi simdi iki haftaya cikmis bebisimin onden gitmesi.iki gun sonra bi kntrolum var.bakslim ne diycek dr.insaallah olumsuz bi durum degildir bu onden gitmeler
Canim merak etme benim bebislerim de 3 hafta önden gidiyor. Sekerim falan da yok. Üstelik ikizler. Dr um hiçbir sorun yok gelişimi güzel bebekler sadece diyor. Hatta bu yüzden doğumum yakın rahim artık tasiyamiyor. Tombik bebislerimiz olacak insaallah annesi tedirgin olma:anne:

Memeyi emiyo ama çok minik olduğu için yoruluyo hemen o yüzden takviye ediyorum sağarak
Ay kızlar annelik mükemmel bi duygu bugün bi an şu cümleyi kurarken buldum kendimi iyiki erken gelmiş miniğim ben onu besler büyütürüm :) önceden anne olanlar anılıyorlardır beni ama ilk defa olacaklar hazır olun mükemmel şeyler bekliyo sizleri:KK36::KK36:
*az önce altını değiştirirken üstüme çişini yaptı allahım yarabbim küçük adamım o benim :KK46:
Sabah sabah aglattin beni, ne guzel anne olmussun belli ki, cok mutluyum sizin icin, ve cok tesekkur ederim bizi daha da sabirsizlandirdigin icin. Her sey gonlunce olsun canim:KK36:

masallah size yaaa.. oyle tatli anlatiyosun ki burnuma yeni bebis kokusu geldi bir an :))

tabi ki besler buyutursun annesi, ona en iyi kim bakar ki? :nazar:

bu arada alt degistirirken pipinin ustune bi bez kapatiyorduk biz oglumda. o bir de 21 gunluk sunnet oldugu icin hedefi hic sasirmiyordu saolsun :) opuyorum ikinizi de cok coookk

Masallah ikinizede ne guzel hemen toparladiniz kendinizi
annesi misss gibi bakar buyutur kucuk adamini
darisi bizim basimiza insallah

O konuda ben hata yaptığımı itiraf etmeliyim. Eylül ortasına gün söyleyecektim herkese, son zamanlarda aranmamak için. Ama bir kere başı demiş bulundum ve şimdiden tetik halinde herkes. Keşke doğumu yaptıktan sonra haber verebilsem eşe dosta.
Canim ben yurt dışında olunca kimse gelemez yanıma ailemde stres yapmasin diye kimseye soylemedim. Şuan ailemden dostlarim dahil kimse bilmiyor. Ariyorlar havadan sudan hep. Diger türlü hem ben hem onlar strese girer diye soylemedim. Ama dogduktan sonra tepkileri nasil olacak bilemiyorum. Kardeslerim ve annemin özellikle . Iki durumda zor yani anlayacağın

Back
X