Bende tam tersi önceden çok gamsızdım şimdi çok takıntılı oldum, bu halimi sevmedimtubisimben benim acaip takıntılı bi halim var bişeyi kafaya taktımmı olcak illa,biri bişey dedimş günlerce kafamdan silinmez sinirliyimdir baya son 3 senedir çok şükür kendime hakim olmayı yavaş yavaş öğrendim ilk 3 ay harici şu beyin küçülmesi bende kesin mevcut bu saydıklarımın hiç birini yaşamıorum saldım gitti gamsız pervasız bi insan oldum hayatta böle baya rahatmış eski halime dönmek uzun süre istemiorum
Evet canim 32 haftalikken sancılarim nedeniyle 2 gün hastanede yattım. Çok şükür 2 haftadır dayanıyor bebişlerim. Yarın yine kontrolumuz var bakalım daha ne kadar sabredebilecekler
Sanırım o cati ağrısı canım bebek doğum pozisyonuna girmişti ya belki hareket ettikce agri yapiyor olabilir. Gerci benimde ilk tam bilmiyorum ama bir ara bana da bicak saplanir gibi oluyordu saniyelik ağrı bebek dogum pozisyonu almaya çalıştığı icin demislerdi. Öyle bisey olabilir. Artik sona yaklaştık canim ağrılar geliyor :)
Canm günaydın nasıl oldun, ağrı hakkında bir fikrim yok ama seni merak ettim
Ben de cati agrisidir diye dusunuyorum, ayni sekilde bir sey saplanir gibi agri giriyor, bacagima ve arkaya dogru da agrisi genisliyor, cok fena bisimis. yatarken bacaklarin arasina yastik koymak iyimis. gece yarisi arada kalkip hafif esneme hareketleri yapiyorum Ama ne fayda.. bi de odemden patlamak uzereyim ben sikmalik portakal gibi hissediyorum kendimi
Canım çatı ağrısı nasıl oluyor bilemiyorum, devam ediyor mu hala?Eşime ağrı, sızı tarif etmekten bana da gına geldiSadece doğum sanıcısının regl sancısına benzetildiğini çok okudum, gece boyunca inleyerek uyuduğumu biliyorum, sabah da bel ve kasıkta regl sancısıyla uyandım, eşime bu ağrı bildik ağrı, regl ağrısıyla aynı diyorum, gülüyor bana, sürekli bir yerlerim ağrıyor demekten adam da alıştı artık normal karşılıyor, hala da ağrım devam ediyor
Gidicem canım cildiyeye bu hafta içi bakalım ne dicek doktor kötü bişey demesin de gerisinin önemi yok :)d_d_m canım onu cildiyeye göstermelisin. Eğer hpv türü birşeyse normal doğum yapılmaması gerekiyor. Eşimde çıkmıştı 2 yıl önce. Bünyesi zayıf düştüğü bir dönemde atağa geçmişti ve yaktırmak zorunda kaldı. 2 yıldır çok dikkat ediyor kendine tekrarlamadı çok şükür.
Hangi doktor o çok merak ettim vallahi döndürmeyi teklif etmiş hangi şehirdesin :) ben olsam hemen kabul ederdim valla diim geçen burda bi arkadaş video paylaşmıştı doktor hemencecik döndürdü bebeği eğer doktorun böyle bir teklifle geldiyse ve sende normal doğuma sıcak bakıyorsan bence dene canım benimki 2 kontroldür dönmüş vaziyette değiştirmezse pozisyonunu inşallah normal istiyorum benkızlar ya bugün dayanamadım Dr a gittim bebiş hala dönmemiş. 37 ye kadar bekleyeceklerini eğer istersem dışardan el manevrasıyla çevirme işlemini yapabileceklerini söylediler. eğer kabul etmezsem 38 ile 39 haftada sezeryana alacaklarını söylediler. çok kararsızım ya sizce napsam. riski var mı dediğimde birşey olumsuz giderse sezeryana alınırsın riski bu . e zaten dönmezse de bir hafta sonra alınacaksın dedi . çok tedirginim ya
kızlar ya bugün dayanamadım Dr a gittim bebiş hala dönmemiş. 37 ye kadar bekleyeceklerini eğer istersem dışardan el manevrasıyla çevirme işlemini yapabileceklerini söylediler. eğer kabul etmezsem 38 ile 39 haftada sezeryana alacaklarını söylediler. çok kararsızım ya sizce napsam. riski var mı dediğimde birşey olumsuz giderse sezeryana alınırsın riski bu . e zaten dönmezse de bir hafta sonra alınacaksın dedi . çok tedirginim ya
Maşallah baya büyük karnın Benm bu kadar yok top gibi önde cinsiyet neydi bebişin ilk Bebek miKizlar kendimi patlamaya hazir bir bomba gibi hissediyorum
Hahaha çok tatlı yahu. Düşünsene ilk zamanlar karnımız ne zaman çıkacak diye ikide bir aynaya bakıyordukKizlar kendimi patlamaya hazir bir bomba gibi hissediyorum
Gidicem canım cildiyeye bu hafta içi bakalım ne dicek doktor kötü bişey demesin de gerisinin önemi yok :)
Çok geçmiş olsun. Belki başı vuruyordur oğlanın kafası kanala inmiş diye hatırlıyorum çünkü. Zaten var ya ben eminim hepimizin doğum kasılmaları başka başka olacak. Herkesin çok değişik ağrılarla başlıyor ortak bir nokta neredeyse hiç yakalayamadım. En iyisi kendimizi çok dinlememek galiba. Doktor o gün geldiğinde doğum olacağını hissetmeyen anne yoktur demişti. Bakalım daha neler görüp deneyimleyeceğiz.Hareket ettiğinde değilde böyle rutinde bir ağrı gibi. Ara ara geliyor gidiyor.
Aynı şekilde devam ama şiddetlenme olmadığı için üstünde fazla durmadım.
Muhtemelen öyle birşey çıkacak diye düşünüyorum. Yastık vs çok fayda etmedi bende. Yatağın her yanı yastık dolduama esneme hareketleri kesiyor gibi. Ben tuzu epeyce kestim ve çok wc taşınsamda korkunç su içiyorum. Ödem baya azaldı canım.
Yok canım o tip bir ağrı gibi değil bu. Sanki kemiklerimde oluyor. Regl sancısından biraz daha farklı. Tek bölgede, kasık. Bel ve bacaklara vuruyorsa, özellikle sırta işte o zaman doğum sancısı oluyormuş.
Ne minnoş bir göbek bu yahu maşallah.Kizlar kendimi patlamaya hazir bir bomba gibi hissediyorum
Maşallah canm erkek miydi senin? benim göbüşüm daha yayvan resimdeki dün çekilmiş halim hiç 7,5 aylık gibi değilmişim öyle söylüyorlarKizlar kendimi patlamaya hazir bir bomba gibi hissediyorum
Şuan tek duam hpv olmasın çünkü psikolojik olarak normal doğuma hazırladım kendimi :) hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallahTek sıkıntı normal doğum olmayacak oluşu olur. Nette hpv için oldukça sinir bozucu şeyler yazıyor. O dönem eşim bunalıma girmişti ama işinin ehli bir dr müdahale ettiği zaman ve kendine iyi vitamin desteği sağladığında çok çabuk atlatıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?