• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar ya bugün dayanamadım Dr a gittim bebiş hala dönmemiş. 37 ye kadar bekleyeceklerini eğer istersem dışardan el manevrasıyla çevirme işlemini yapabileceklerini söylediler. eğer kabul etmezsem 38 ile 39 haftada sezeryana alacaklarını söylediler. çok kararsızım ya sizce napsam. riski var mı dediğimde birşey olumsuz giderse sezeryana alınırsın riski bu . e zaten dönmezse de bir hafta sonra alınacaksın dedi . çok tedirginim ya :KK17::KK17::KK17:
O işlemi geçen youtube da izlemiştim. Çok enteresan görünüyor ve zararı da yok gibi. Breech baby turning yazarsan videolar çıkıyor. İnşallah döner bebişin.

Maşallah canm erkek miydi senin? benim göbüşüm daha yayvan resimdeki dün çekilmiş halim hiç 7,5 aylık gibi değilmişim öyle söylüyorlar
Maşallah:KK200: Benim de senin gibi çok büyük değil. İlk fotoyu 2 gün önce 35. Haftanın başında çekmiştim. Diğeri ise 10 gün önce, fotoğrafçı nasıl bir komplo kurduysa bana 30 kg almış gibi çıkmışım. O gün çok rahatsız ve şiş hissediyordum ondan da olabilir. Vücudum inanılmaz oyunlar oynuyor bana. :KK57:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 164
  • image.webp
    image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 139
Maşallah canm erkek miydi senin? benim göbüşüm daha yayvan resimdeki dün çekilmiş halim hiç 7,5 aylık gibi değilmişim öyle söylüyorlar
Kesinlikle oyle gostermiyorsun. Ic karnin genis heralde canim. Ben normalde de zayif biri olmama ragmen gobusum hep vardi sanirim ic karnim genis degil. Senin gibi benimde kizim olacak insallah

Maşallah:KK200: Benim de senin gibi çok büyük değil. İlk fotoyu 2 gün önce 35. Haftanın başında çekmiştim. Diğeri ise 10 gün önce, fotoğrafçı nasıl bir komplo kurduysa bana 30 kg almış gibi çıkmışım. O gün çok rahatsız ve şiş hissediyordum ondan da olabilir. Vücudum inanılmaz oyunlar oynuyor bana. :KK57:
Bu 2 resimdeki de sen misin canim. Cok farklilar yahu. Biri 7 aylik biri nerdeyse doguracak birisi gibi. Gobegin cok buyuk olmamasi iyi bisey bence. Yoksa benim gibi yerden kalkarken top gibi yuvarlanip gidiyor insan. Baskasinin yardimi olmadan toparlanamiyorum :KK48:

Bazen fotoğraflarda böyle şeyler olabiliyor üsttekinde daha zayıf duruyorsun gerçekten ama maşallah 35 desin ama hiç 35 gibi değilsin :nazar:

Kesinlikle oyle gostermiyorsun. Ic karnin genis heralde canim. Ben normalde de zayif biri olmama ragmen gobusum hep vardi sanirim ic karnim genis degil. Senin gibi benimde kizim olacak insallah
Demekki vucut yapısıyla alakalı kız, erkek durumu değilmiş, benimde normalde hiç karnım olmazdı demekki iç karnım genişmiş:halay: amann sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil:KK200::KK200:

Bana da istisnasiz herkes erkek mi bebis diyor ,oysa ki kiz :anneadayı: yanlara dogru genislemedi karnim ondan herhalde.

Kizlar bir de benim etle aram hic yok hep zorla yiyorum. Malum bebislere protein cok faydali. Et tuketmedigim gunlerde yesil mercimek haslayip yemeye calisiyorum faydasi olur mu acaba ?

heheheh, fotolarda çok farklısın hakikaten, ama ilkinden belli ne kadar az kilo aldığın, önceden fazlam var diyordun ama hiç öyle görünmüyor canım.

Merhaba her hafta doktora gidiyor musunuz? Acil cevap verebilir misiniz
en son 31. haftamda doktorum bundan sonra 15 günde bir gel dedi bana ama ben 20-25 gün sonra gitmeye karar vermiştim bi aksilik olmazsa. buradaki arkadaşlardan her hafta giden de var ama sanırım riskli gebeliklerde daha sık çaığırıyorlar canım.

en son 31. haftamda doktorum bundan sonra 15 günde bir gel dedi bana ama ben 20-25 gün sonra gitmeye karar vermiştim bi aksilik olmazsa. buradaki arkadaşlardan her hafta giden de var ama sanırım riskli gebeliklerde daha sık çaığırıyorlar canım.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Benim beklenen doğum tarihi 6 Eylül ama hem devlet hem özele gittiğim için haftada bir gibi oluyor muayeneler. Biraz sık gibi oluyor yoruluyorum. Ben ilk bebeğimi kaybettim son ayda. Ve burda 32.haftadan sonra nst çekiyorlar muayene sonrası. Sen de git canım 15 güne bence. Ya da hareketlerini hissetmediğinizde acile gidin, benden tavsiye..
Bu arada bu konuyu ara ara takip ettim hep. Bir kere de bilgilerimi vermiştim ama konu sahibine özel mesaj yazma fırsatım olmadı. Öyle kaldı. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. Sevgiler

Hangi doktor o çok merak ettim vallahi döndürmeyi teklif etmiş hangi şehirdesin :) ben olsam hemen kabul ederdim valla diim geçen burda bi arkadaş video paylaşmıştı doktor hemencecik döndürdü bebeği eğer doktorun böyle bir teklifle geldiyse ve sende normal doğuma sıcak bakıyorsan bence dene canım benimki 2 kontroldür dönmüş vaziyette değiştirmezse pozisyonunu inşallah normal istiyorum ben
yurt dışında yım canım burada önce çevirmeyi deniyolarmış olmazsa sezeryana alıyorlar. evet o videoları kaç gündür izlyorım. izlerken kolay kendi karnıma bakıyorum zor geliyor. bu saatten sonra zor pozisyon değiştirir canım endişelenme. sağlıkla kal

Döndürme işleminin zararı yoksa ve normal doğum zaten istiyorsan bence şansını denemelisin. :halay:
ya işte canım benim nette okuduğum kadarıyla bebeğin ani kalp yavaşlaması olursa sezeryana alıyorlarmış. bidaha gittiğimde daha detaylı konuşacaklar. keşke o zamana kendisi dönse ya

Back
X