- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
evet canım izlemediğim video kalmadı zaten. umarım döner tşklerO işlemi geçen youtube da izlemiştim. Çok enteresan görünüyor ve zararı da yok gibi. Breech baby turning yazarsan videolar çıkıyor. İnşallah döner bebişin.
35 e kadar 4 haftada bir gittim, şimdi 2 haftaya geriledi. 37 ve 39 da gideceğim sonra doğmazsa haftalık nst takipleri yapılacak sanırım.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de daha ileri bir tarihte gideyim olmazsa. Devlette randevuları ayarlamak biraz zor ama imkansız değil
Benim de yeni döndü bebeğim. 35. Haftadayım. Çok endişeleniyordum. Son gittiğimde dönmüştü şükür. Zaten bebeklerin sadece yüzde 3-4 ü doğum tarihlerine kadar dönmemiş oluyormuşya işte canım benim nette okuduğum kadarıyla bebeğin ani kalp yavaşlaması olursa sezeryana alıyorlarmış. bidaha gittiğimde daha detaylı konuşacaklar. keşke o zamana kendisi dönse ya
:) bende şaşırdım zaten döndürmeyi teklif eden doktoru okuyunca ama yurt dışındaymışsın bunu teklif etmesi çok normal o zaman bizim burda hemen sezeryan diyorlar da :) cuma kontroldeydim tüp bebek benim ki pozisyonu güzel çatı muayenesi de iyi geçerse normal istiyorum adam direkt benimle pazarlık yapma normal doğum yaptirmam sezeryan dedi direkt çok normal istiyorsan başka doktor bul bana gelme dedi :):) çokta açık sözlüler burdakileryurt dışında yım canım burada önce çevirmeyi deniyolarmış olmazsa sezeryana alıyorlar. evet o videoları kaç gündür izlyorım. izlerken kolay kendi karnıma bakıyorum zor geliyor. bu saatten sonra zor pozisyon değiştirir canım endişelenme. sağlıkla kal
Senin yine var maşallah benim o kadar da yok 12 küsür kilo almama rağmenMaşallah canm erkek miydi senin? benim göbüşüm daha yayvan resimdeki dün çekilmiş halim hiç 7,5 aylık gibi değilmişim öyle söylüyorlar
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm kilon yok maşallah zayıf görünüyorsunIlk bebegim canim. Allah nasip ederde saglikla kucagima alirsam kizim olacak insallah
Türkiye dekii Dr lar tuhaf canım ya. hayır anlamadığım tüp bebek olunca niye illa sezeryan diyor böyle bir kural mı var. sanki tüp bebek normal gebelik değil. hepsi rahatlık ve para peşinde canım. normal düşünüp normal doğumu istemek anormal karşılanıyor. sen normalin üstünde dur canım ya. umarım herşey gönlünce olur. sağlıkla mutlu kal:) bende şaşırdım zaten döndürmeyi teklif eden doktoru okuyunca ama yurt dışındaymışsın bunu teklif etmesi çok normal o zaman bizim burda hemen sezeryan diyorlar da :) cuma kontroldeydim tüp bebek benimsenen ki pozisyonu güzel çatı muayenesi de iyi geçerse normal istiyorum adam direkt benimle pazarlık yapma normal doğum yaptirmam sezeryan dedi direkt çok normal istiyorsan başka doktor bul bana gelme dedi :):) çokta açık sözlüler burdakiler
Masallah. Baya sivriymissin sende
Evet canim yuzumde henuz birsey yok ama ellerim ve ayaklarim sismeye basladi. Sanirim tuzu biraksam iyi olacakgöbişin maşallahı var ama sen zayıf görünüyorsun canım, yüzün de hiç ödem toplamamış ne güzel. maşallah size..
evet canım hatta cumartesi bi düğüne gitmiştim, herkes senin ne işin var burada dedi, orada doğuracam sandılar herhaldeMasallah. Baya sivriymissin sende
Aslinda toplamda 16 kg aldim. 58 ile basladim simdi 74.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm kilon yok maşallah zayıf görünüyorsun
Canim o et cikintisi bende de varArkadaşlar utanarak sizlere bişey sorucam geçen gün farkettim bikini bölgemde minik minik 3 tane et çıkıntısı var hamilelikte olabiliyormuş nette baktım ama kafam karıştı çünkü birsürü çeşidi varmış anladığım kadarıyla cildiyeye görünmem gerekiyor diğer canımı sıkansa böyle şeylerde normal doğum yaptırmıyorlarmış
Sizlerinde başına geldimi acaba böyle bir durum nasıl geçti bilgi verirseniz sevinirim
Benim de öyle yoktu 2 3 hafta öncesine kadar geçen farkettim 2 tane vardı bugün 3 olmuş inşallah geçer sinir bozucu bir durum gerçekten Allahım şifa versin inşallahCanim o et cikintisi bende de varbeyaz bi renkte önce sivilce mi ki dedim ama sivilce degil bu haftasonu randevum var doktora bi sorcam benim üç hafta oldu hala geçmedi nasil geçer bilmiyorum da
Amin inşallah canim doktora gidersen bize de haber ver inşallah normal doğuma engel değildirBenim de öyle yoktu 2 3 hafta öncesine kadar geçen farkettim 2 tane vardı bugün 3 olmuş inşallah geçer sinir bozucu bir durum gerçekten Allahım şifa versin inşallah
Vayyy bir tatlı göbüş daha bugün göbüş günümüz oldu
Kendimi bazen çok iyi hissediyorum herşey yapabilecek kadar bazende mesela bugün ki gibi yerimden kalkamıyorum bacaklarımın ağrısından, her türlü insan ağırlaşıyor, gitgide günler daha zor geçiyor sankievet çok tatlı göbişin canım, çok şişmemesi daha iyi bence, insan böyle hiçbir yere sığmıyor artık.
Benim şimdilik 4 haftadan 3 haftaya düştü 32. Haftadayım bundan sonra ne olacak bakalımMerhaba her hafta doktora gidiyor musunuz? Acil cevap verebilir misiniz
Doğrudur canm benim iş arkadaşım vardı doğum zamanı bile benimki kadar değildi, bazılarının iç karnı çok daha geniş oluyor galiba, ben hep doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo gidecek diye hesap ediyorumSenin yine var maşallah benim o kadar da yok 12 küsür kilo almama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?