Evet haklısın doktorun ölçümleri bile yanıltıyor 1mm yandan ölçse hop bambaşka sonuç çıkacak, kabaca fikrimiz oluyor işte :)Canim gayey normal. Bir de su var ultrasondan ultrasona 200- 300 gr oynuyor bizzat yasadim
ben bu hafta başladım krem kullanmayaArkadaslar emzirme esnasinda gogus uclari yara olan bir cok arkadas var..bunun onune simdiden gecemezmiyiz? Krem falan kullanmaya baslasak mi acaba?
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama nst işlerin çok da yolunda olmadığını gösterdi. Kasılmalar 55-70 arasıydı ve ben bişey hissetmedim. Sanırım biraz daha kendimi dinlemem gerekecek. Doktorum serum+fitil+iğne verdi. Tüm bunların bitmesi 11i buldu. Eve gelince hemen uyudum, ama 3 kere uyandım. Dördüncü de tekrar uyku tutmadı.
Evim çok dağınık. Taşınacaktık, sıkıntı çıktı. Herşey her yerde. Yardımcım da rahatsızlandı gelemiyor. Daha doğum çantam bile hazır değil. Çok korkuyorum
Haklisin insan herseyi hazir olsun herseyini kendi yapsin istiyor ama bukadar sıkma,uzme kendini hastane cantani bugun yavas yavas hazirla koyacaklarinin listesini yap cantaya koydukca uzerini cizKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama nst işlerin çok da yolunda olmadığını gösterdi. Kasılmalar 55-70 arasıydı ve ben bişey hissetmedim. Sanırım biraz daha kendimi dinlemem gerekecek. Doktorum serum+fitil+iğne verdi. Tüm bunların bitmesi 11i buldu. Eve gelince hemen uyudum, ama 3 kere uyandım. Dördüncü de tekrar uyku tutmadı.
Evim çok dağınık. Taşınacaktık, sıkıntı çıktı. Herşey her yerde. Yardımcım da rahatsızlandı gelemiyor. Daha doğum çantam bile hazır değil. Çok korkuyorum
Günaydın benmm bebiş de hala dönmedi yan yatıyor cok net hissediyorum doktorumla konuşacağım bu konuyu zaten sezaryen düşünüyorum ama bu saydığın riskleri hiç duymamıştımGunaydin kizlar dün doktora gittim.benim ilk cocugum sezeryandi buda sezeryan olacak .Bebeğim tersmis dün internetten bakınca ters olma nedenlerini biraz korktum açıkçası.daha önce bebeği ters olupta sağlık sorunu kalp ,kas,zeka ,kalca sorunu yaşayan anneler varmi.yada bu konu ile ilgili doktorundan veya etrafından bilgi alan var mi?
BU ARADA pp polikarbonat mı cam biberon mu ondada kararsız kaldım cam agır olurdiyorum zor olurdiye düşünüyorum
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama nst işlerin çok da yolunda olmadığını gösterdi. Kasılmalar 55-70 arasıydı ve ben bişey hissetmedim. Sanırım biraz daha kendimi dinlemem gerekecek. Doktorum serum+fitil+iğne verdi. Tüm bunların bitmesi 11i buldu. Eve gelince hemen uyudum, ama 3 kere uyandım. Dördüncü de tekrar uyku tutmadı.
Gunaydin kizlar dün doktora gittim.benim ilk cocugum sezeryandi buda sezeryan olacak .Bebeğim tersmis dün internetten bakınca ters olma nedenlerini biraz korktum açıkçası.daha önce bebeği ters olupta sağlık sorunu kalp ,kas,zeka ,kalca sorunu yaşayan anneler varmi.yada bu konu ile ilgili doktorundan veya etrafından bilgi alan var mi?
Gunaydin kizlar dün doktora gittim.benim ilk cocugum sezeryandi buda sezeryan olacak .Bebeğim tersmis dün internetten bakınca ters olma nedenlerini biraz korktum açıkçası.daha önce bebeği ters olupta sağlık sorunu kalp ,kas,zeka ,kalca sorunu yaşayan anneler varmi.yada bu konu ile ilgili doktorundan veya etrafından bilgi alan var mi?
31 de girdim ben. Elimdeki cihazi duzgun kullanabildim mi ben de bilmiyorum cunku sabahlari bebis pek sakin oluyorYa söylemeyi unuttum haftaya nst yapalım dedi doktor, 32+ larda olcam burda hiç bu kadar erken olanınız var mı? İnternette baktım bu haftalarda yapılabileceği yazıyor ama kimseden duymayınca acaba dedim birşey mi var
bir de öncesinde tok gitmek gerekiyor galiba değil mi?
Ayrıca ele verdikleri o cihazı düzgün kullanabildiniz mi? Tekmeleri hissedermiyim dalıp gider miyim hepsini yakalayabilir miyim yoksa o sırada uyuyor olursa falan süreyi mi uzatacaklar acaba?
amaaan kafamda birsürü soru
valla canım ben 30.haftada girdim 32,33,34 ....diye herhafta gircekmişim.aç tok diye bişey denmedi.benim elime bi cihaz vermediler.o kendi sayıyo kalp atımınıYa söylemeyi unuttum haftaya nst yapalım dedi doktor, 32+ larda olcam burda hiç bu kadar erken olanınız var mı? İnternette baktım bu haftalarda yapılabileceği yazıyor ama kimseden duymayınca acaba dedim birşey mi var
bir de öncesinde tok gitmek gerekiyor galiba değil mi?
Ayrıca ele verdikleri o cihazı düzgün kullanabildiniz mi? Tekmeleri hissedermiyim dalıp gider miyim hepsini yakalayabilir miyim yoksa o sırada uyuyor olursa falan süreyi mi uzatacaklar acaba?
amaaan kafamda birsürü soru
Sakin olmaya kalmaya çalış bak bebeğin için dinlenmen stres olmaman lazım. Gönül ister herşey tamam olsun Bebek öyle gelsinKızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama nst işlerin çok da yolunda olmadığını gösterdi. Kasılmalar 55-70 arasıydı ve ben bişey hissetmedim. Sanırım biraz daha kendimi dinlemem gerekecek. Doktorum serum+fitil+iğne verdi. Tüm bunların bitmesi 11i buldu. Eve gelince hemen uyudum, ama 3 kere uyandım. Dördüncü de tekrar uyku tutmadı.
Ben lansinoh 2li elektrikli aldım, genelde pahalı parça gerek olmazsa diye doğum sonrasına bırakanlar var ama almayıp ilk günleri sıkıntıyla geçiren de var, ben riske edemedim, lansinoh normal akışı sağladığı, süt miktarını arttırdığı söyleniyor, inşallah memnun kalırım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?