• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kuzum benim e2 108,5,p4 de 0.05 altı iyi transfer yapabiliriz dedi. P4ü sanırım 1.5 altı istiyorlar. Ama e2 kaç istiyorlar onu bilmiyorum🤷🏻‍♀️ Ama 👍🏼 bu işareti yaptıklarına göre değerlerinin ikiside iyi gibi🙏🏼🥰
Bu kadar detayli bilmiyordum. Ne kadar olmasi gerektiğini falan ilk defa duyuyorum. Umarim böyle gideriz bakalim 🥰🥰 sağol canım teşekkürler ederim 🥰🥰🥰

Merhaba herkese, öncelikle umarım herkes pozitif sonucu alıp bebeğine sağlıkla kavuşur. Bende adetimi bekliyorum transfer süreci için bugün yarın olucam ve estrofem başlıycam sanırım benim 2,5 yaşında kızım var o dönem dondurduğumuz embriyolarla tekrar deniycem ama herşey silinmiş aklımdan. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar da sıkılıyorum çünkü yine ilaçlar iğneler o bekleme süreci ama sonu güzel olsun sizlerle konuşmak iyi gelir diye düşündüm 😊
Canim tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif alip kizina kardeş nasip etsin 🤲🤲 burda olmak ayrıcalıktır bak haberin olsun buraya gelen kolay çıkamıyor sonra demedi deme 🤣🤣🤭🤭

Hayırlı olsun canım Transferin 🥹
Bence bu kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum.
Ben mesela hiç yatmadım ama tutupta evin altını üstüne getirmedim.
Zaten annemlerde kaldığım için yemek vs o yapıyor ama ben yanılmıyorsam ertesi gün olmasa bile bir sonraki gün ev süpürdüm ve evden çalıştığım için hep oturuyordum, arada molalarda kalkıp kısa minik yürüyüş yaptım ve merdivende inip çıktım.

Şükür Allah’ıma nasip etti, devamını getirsin 🤲🏻
amiin insallah saglıkla kucagınıza almak da nasip olsun. tavsiyeleriniz neler peki

Selma kızlar, şimdiye kadar 2 kutu gonalf kullandım 300 dozla, bugün doktorum 3.kutuyu başlattı ve cetrocide iğneye başla dedi 3 gün boyunca biraz korktum bu iğneyi görünce. Aranızda yaptıran var mı çok ağırıyot mu
Canim tedavinin ilk aşaması ganol f ile yumartalari büyütmek sona yaklaştıkça büyük yumurtalar, küçükler büyüyene kadar catlamasin diye cetrotide catlama önleyici olarak veriliyor. Hepsi de toplama ölçüsüne gelince de en son ovitrelle catlatma ignesi veriliyor. Yani tedavin olmasi gerektiği gibi ilerliyor korkma. Açıkçası iki ay önce olduğum icin bu igneleri hangisi acitiyordu yada acitiyormuydu bilmiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Son düzenleme:
Beta değerinden pek belli olmuyor canım ikiz olup olmadığı maalesef.
Benim transfer günü hariç 15. Gün 882 küsürdü bugün 18.gün 3518 çıktı
Ben tek embriyo transferi oldum, tabi bilemem şu an ne durumda keseyi yar8n göreceğiz ama
Arkadaşımız E er38 çift transfer oldu ve değerlerle aşağı yukarı bendeki gibi yükseliş sergiledi
Bugün kese görmeye gitti ama tek mi çiftmi onun bilemiyorum şu an
Tek kese görüldü canım

Canim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükür 🤲🤲 darısı başımıza inşallah 🥰🥰

Canim gözünnaydin sana çifte bayram yaşatan rabbime çok şükür 🤲🤲 darısı başımıza inşallah 🥰🥰
Amin amin inşallah 🤲🥹🫶🏻
Canım benim Allah razı olsun hepimize Rabbim bu mübarek ramazan ayının son cumasında dilerim Rabbim hepimize kolaylaştırsın kucağımıza almayı nasip etsin canlarım dilerim Rabbimden

Canım ben transfer sonrası sordum, şu an dikkat etmen gereken birşey yok ama çok aklına takılıyorsa sakatat tüketme vs dedi.
Yani normal doğal gebeliktede olduğu gibi.
Bunlar pozitif görene kadar dikkat gerektirmez pozitiften sonra hocamız sana gereken bilgileri verecek zaten dedi ama ben yinede tüketmedim.
Meşrubatıda içmedim bir kere veya iki defa birer bardak içmiştim.
Pozitifi görünce maden suyuda içtim, maden suyu sade olduğu sürece sorun değil
Teşekkür ederim canım 🙏

Canim tedavin hayırlı olsun rabbim pozitif alip kizina kardeş nasip etsin 🤲🤲 burda olmak ayrıcalıktır bak haberin olsun buraya gelen kolay çıkamıyor sonra demedi deme 🤣🤣🤭🤭
Bilmezmiyim 3,5 sene öncede buralardaydım çok güzel paylaşımlarımız oldu hatta hamileliğimizde bile herşeyi paylaşmıştık 😂

amiin insallah saglıkla kucagınıza almak da nasip olsun. tavsiyeleriniz neler peki
Amin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum 😂
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek

Amin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum 😂
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek
Bende sakatat yemedim çikolata yemedim ama canım nasıl ciğer istyr anlatamam😀😀😀😀

Back
X