• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aleyküm selam 👋 hoşgeldin 🤗 maşallah 🧿 canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim bebiş sıkı sıkı tutunmuştur annesine Allah’ın izniyle sağlıklı hayırlı pozitif alman dileğiyle uzaktan bakma sende gel katıl sohbetlerimize 🤭 emin ol tüm dualarımız buradaki tüm mücadele eden herkes için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı güzel evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥰

Amin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum 😂
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek
Transfer öncesi ekmek yemeyen ben şimdi hergun ekmek yiyiyorum 😄

Kızlar nerdeyse 1 ayı devirdik burada mart ayında üzülenlerde oldu sevinenlerde dilerim negatif sonuç alanlar bir daha ki süreçlerinde hepsi sağlıklı şekilde pozitifleri görürler inşallah 🤲🥲
Darısı bizlere olsun inşallah dilerim Nisan ayı biz bekleyenler için güzel hayırlı bol pozitifli bir ay olsun dilerim rekor kırabiliriz Rabbim bu yolda mücadele eden tüm anne adaylarımızın kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲🥹❤️👼👼

Amin inşAllah, yukardada yazdığım gibi kişiye göre değişir bu durum birde tabii nasip kısmet.
Ben sakatat tüketmedim, salam sucuk, kokoreç gibi şeyler.
Meşrubat tüketmedim zaten fazla içmezdim önceleride ama son üç gündür maden suyu içiyorum
Çolak fanta tarzı şeyler toplamda belki iki bardak içmişimdir transfer sonrası.
Yememe içmemeye dikkat etmedim açıkcası, bende kilo da var ama ekmeğe yok hayır diyemiyorum 😂
Hafif yürüyüşler kesinlikle yapılması gerek kan dolaşımı için ama aktif bir hayatınız varsa fazlasından kaçınmak gerek
tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin bir de bi sorum olacaktı transfer öncesi antibiyotik kullandınız mı ve transfer sonrası bi kaç gün

Back
X