Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.

2 kına, 3 düğün, 3 farklı şehir derken geri dönüşü aft dolu bir ağız ve boğaz enfeksiyonuyla oldu. Ağız yarası insanı hayattan soğutan bir şey gerçekten. Siz bebeğin pozisyonundan bahsederken benim de içime kurt düştü. 4-5 gündür ayakları sağ üstte hissetmem gerekirken sol alt kısımda hissediyorum. Onca hareketli günden sonra başı üste gelmiş olmasına şaşırmayacağım ama öyle bir şey olursa da üzülürüm açıkçası. Neyse cuma günü kontrolüm var göreceğiz ne durumda olduğunu.
Canım senle tarihlerimiz aynı ben de sol altta hareketlenmeler hissediyorum elleridir diyorum ama yaa artık onlar da büyüdü :KK70:

Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyisindir umarim, yorucu gunler gecirmissin. Cuma gunu de insallah guzel haberlerini aliriz.

Benim basi asagida ama ellerini de gayet guclu hissediyorum artik :)

Gecmis olsun bu aradq hem yogunluk bitmis hem de aftlar icin. Karadut surubuydu galiba afta iyi gelen. Cabucak gecer insallah

canım günaydın çok sükür kontrolmüz iyi geçti suyu toparlamış fakat doğum iznine ayrıldım artık mecburen
Olsun canim dinlen evinde bol bol. Bebiste sende iyi olunda en onemlisi bu zaten. Bende evdeyim artik malum turist hic yok artik. Turist rehber'i oldugum icin dusunuyorum acaba onumuzdeki yil calisabilecek miyim? Gelen olur mu ülkemize yakın gelecekte?

Olsun canim dinlen evinde bol bol. Bebiste sende iyi olunda en onemlisi bu zaten. Bende evdeyim artik malum turist hic yok artik. Turist rehber'i oldugum icin dusunuyorum acaba onumuzdeki yil calisabilecek miyim? Gelen olur mu ülkemize yakın gelecekte?

umarım seneye işler düzelir

Benim kızda aynı seninki gibi canım. Kafası (BPD) 2 hafta önde çıkıyor. Diğer değerleri önde olurdu geçen hafta onlar haftasıyla uyumlu çıktı. Normal doğum olup olmayacağı sanırım bizim sonlara doğru netleşir. Doktorum çatın ile alakalı dedi. Hakkımızda hayırlısı artık canım. Koca kafalı kızlarımız ve biz sağlıklı olalımda.
Hımm çatı da 37.haftalarda bakılıyordu sanırım bi süre daha merakla bekleyeceğiz :) aynen öyle canım yeterki sağlıkla kavuşalım birbirimize

kızlar hepiniz sağolun duaya ihtiyacımız var bebeğim doğdu acil sezeryanla normal için herşey o kadar yolundaydı ki sancılarım bile başlamıstı ama oğlum bütün doktorlara şok geçirterek ters dönmüş sancı çekerken acilen sezeryana alındık şu an yoğun bakımda 2 buçuk doğdu dua edin bi an önce çıksın Allah'ın izniyle
Maşallah kilosu güzelmiş canım ya inşallah bir an önce toparlar da alırsın kucağına, dualarımız sizinle tatlım

Canım benimkinin de kafası 2-2,5 hafta kadar önde, bacak boyu ve göbek çapı da 2 hafta kadar önde, doktor " kafası böyle devam ederse normal doğum zor, çok da erken konuşmayalım son haftalarda kafa gelişimi de normal devam ederse mümkün de olabilir" dedi.
Hımm bu tip şeyleri önceden belirlemek pek mümkün değilmiş gerçekten herşey son dakika neler olacağına bağlı.. Baksana Candy1Candy için son anda sezeryana dönüldü.. Bakalım kuzucuklar bize nasıl görünmek isteyecekler :KK46:

Düğünlerde kınalarda size eşlik etmek için hareketlendiyse bebecik ondan öyle gelmiştir sana
Dönmemiştir enn fazla azıcık sağa sola sapar ama tam tur dönmez bence. Tanırım ben onu kefilim kendisine
Hahahahahhah :)

Gece 11 olmadan uyudum ben ve sabah 8:30 da uyandım. Son 2 ayın en uzun uykusuydu
Hep bu negatifliğim uykusuzluktanmış
Şimdi enerjim yerinde iyiyim
Uykusuzluk beni bambaşka biri yapıyormuş her gece 3 ten evvel uyuyamıyor 7 de açıyordum gözlerimi
Ne olduda dün gece uyudum onu çözebilmiş değilim
11 de randevum var
Belki beni de nst ye bağlar
Haftada 1 çağırmalı artık kontrole utanmasa 1 ay sonra diyecek yine
Ben de doğurur kucagımda getiririm artık diyeceğim
Ve son olarak bakalım bizim bebiş dönmüş mü
İçimde bir umut var her zamanki gibi
Her doktora gidişim böyle umut dolu

Back
X