2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
aa burada yazmışsın zaten :) ben alttan korkmuyorum da, bazı yerlerde sonrasında kanama yapıyor filan diye duydum. O yüzden olmasa daha iyi diyorum.
cnm benim geçen sefer bir kaybım var 14 haftalıkken kaybettim onda da doktor ilk alttan bakmıştı sonra 11. haftaya kadar lekelenmelerim oldu. o nedenle alttan muayene olayına çok soğuk bakıyorum.

zeynep4 zeynep4 benimde kanama alanı oluşmuş kesenin üst tarafında dedi senin kesenin ne tarafında?

10 gün rapor verdi. Hemen eve git yat hiç kalkma dedi.
Kesenin arkasindaymis ama alan felan kalmadi resmen bi cay bardagi kadar pembe su akti bosaldi simdi kanama az
Sendede olursa korkma
aslinda bizim gibi stresli insanlarda oluyo biliyomusun hic iyi gelmiyo stres
kac haftaliksun sen

cnm benim geçen sefer bir kaybım var 14 haftalıkken kaybettim onda da doktor ilk alttan bakmıştı sonra 11. haftaya kadar lekelenmelerim oldu. o nedenle alttan muayene olayına çok soğuk bakıyorum.

ben de karından göremezse sonra geliyim öyle bakın demeyi düşünüyorum. Umarım hiç gerek kalmaz karından hemencik görüverir.

Kesenin arkasindaymis ama alan felan kalmadi resmen bi cay bardagi kadar pembe su akti bosaldi simdi kanama az
Sendede olursa korkma
aslinda bizim gibi stresli insanlarda oluyo biliyomusun hic iyi gelmiyo stres
kac haftaliksun sen
Belkide canım ya haklısın lütfen stres olmayalım nasıl başarabiliriz bunu bol bol dua ediyorum ben Allah kabul etsin. Kesenin arkası kesenin altımı? Benim kesenin üstünde dedi. Lekelenme hafif kanama olabilir dedi endişelenme dedi. Sen de endişelenme olur mu. Ben bugün 5+3üm. Sen?

Canim 9 yil sonra bulunca nasil endiselenmem:KK42: hamile kaldifim gunden beri sevinemiyorum hayal kurmaktan korkuyorum her an bisey olur diye korktugumda basima geldi zaten napiyim elimden gelmiyo rahat olmak stresliyim tamam kabul ediyorum ama o bebek dogacaksa ben damdan bile atlasam dogar stresle ne ilgisi var diyorum sadece zor gebelik geciririm o kadar
insallah bu gunlerde gececek
bilmiyorumki canim dr arka tarahta dedi ben o ara hungur hungur agliyordum pek dinleyemedim
ben 6+0 im canim aslinda kalp icin erken ritmi var ama yavas pazartesi tekrar gidicem hayirlisi artik
bu arada vajinal bakti herkesinki vajinal 5. Haftada duyuluyo ama iste ......SABIR:KK42:

Haftam tam net degil 5. Haftanin baslarindayim sanirim gec dollenme emin degilim o yuzden.kesem 17 mm haftaya bugun bebisi gormeye gidecegim.kesede vajinal ultrasonla gorundu karindan bakmadi doktor.
benimde kesem 19 mm kaç haftalığım bilmiyorum( pcos var bende adet düzensizliği yani.) ama sanırım 6 hafta. doktor haftaya tekrar bakalım dedi. belli belirsiz bir karartı görüyorum ama net bir sey diyemiyorum dedi.bende korkuyorum valla geçen sene kürtaj olmustum.

Canim 9 yil sonra bulunca nasil endiselenmem:KK42: hamile kaldifim gunden beri sevinemiyorum hayal kurmaktan korkuyorum her an bisey olur diye korktugumda basima geldi zaten napiyim elimden gelmiyo rahat olmak stresliyim tamam kabul ediyorum ama o bebek dogacaksa ben damdan bile atlasam dogar stresle ne ilgisi var diyorum sadece zor gebelik geciririm o kadar
insallah bu gunlerde gececek
bilmiyorumki canim dr arka tarahta dedi ben o ara hungur hungur agliyordum pek dinleyemedim
ben 6+0 im canim aslinda kalp icin erken ritmi var ama yavas pazartesi tekrar gidicem hayirlisi artik
bu arada vajinal bakti herkesinki vajinal 5. Haftada duyuluyo ama iste ......SABIR:KK42:
Canım 5.haftada vajinal duyulmuyo çoğunda 6.hafta içinde duyuluyo o zaman bende üzülmeliyim duyulmadi diye ama bence erken bilmiyorum. Pazartesi daha net duyarsın inşallah canim. Stres yapmamaya çalışalım artık. Hayırlısı Allahtan.

benimde kesem 19 mm kaç haftalığım bilmiyorum( pcos var bende adet düzensizliği yani.) ama sanırım 6 hafta. doktor haftaya tekrar bakalım dedi. belli belirsiz bir karartı görüyorum ama net bir sey diyemiyorum dedi.bende korkuyorum valla geçen sene kürtaj olmustum.
Canım vajinal mi bakti kalp atışı yolk sac var mıydı?

Dr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
selam canım arkadasım bak yine buğün dayanamadım yazdım... birkaç topiğe daha yazdım neyse... :KK66: sen moralini bozma tatlım, doktorlar mesleği gereği en kötü ihtimali düşünürler ona göre önlem alırlar... sanada ıstıharat yazmış rahat rahat dinlen keyfıne bak... buğünlerinizi acaba kanamam gelecek mı yada bebeğim tutanacak mı diyip negatif düşünerek değerlendirmeyin... keyfinize bakınnn... siz Rabbimin izniyle çok büyük iş başardınız hamile kaldınız... geriside gelicek inş... Tüm hamile kalan arkadaslarımı öpüyorum ve Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inş... bizlere de en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip eder inş... hepinizi çok seviyorum dualarım sizinle :KK66:

Canim yeni geldim doktordan benim doktorum yoktu önüme ilk çıkana girdim bebeği gördü ama çok küçük kalp atışında görüyorum ama tam değil eminolmaliyiz dedi yerleşme kanaması da olabilir dusuk te olabilir dedi sonra renkli utrasyona soktu kalp atışlarını dinlemek için ona başka biri baktı oda bebek kalp atışını gördüm dedi ama küçük duyamadim dedi ilaç vermedi doktor git bir hafta sonra gel dedi eve geldim baktım yine geldi peceteye hemde daha kirmizi valla bişey anlamadım canlılık var gibi konuştular ama sanki net değil bekleyip göreceğim bana destek olan tüm güzel iyi niyetli eylül annelerine teşekkür ederim ha birde ben dedim oğlu nda kanama olmadı genelde 2 ve 3 de olur dedi acaba oyle mi?
Canım bu gün garip bir gün, bende de pembe akıntı oldu kasık Ağrı'm var hafif bel Ağrı'm. Cok sıkıntılı bir gün geçirdim kendimi cok sıktım belki ondan. Devamı gelmedi ama

X