- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Bizde seni seviyoruz canım. Allah razı olsun. Dediğin gibi hamile kalmak öyle bir mucizeki rabbimin lütfu. Rabbim her isteyene nasip etsin. Hamilelikten sonra da her şeyin iyi gitmesi önemli. İnşallah bizde o kullarından oluruz. Sen de bu ay rahat ol. Ben kk den uzaklaştığım ay hamile kaldım. Sen de çok düşünmemek adına biraz uzaklaşman iyi gelir belki. Kendine dikkat et. Dualarda buluşalım inşallah.selam canım arkadasım bak yine buğün dayanamadım yazdım... birkaç topiğe daha yazdım neyse...sen moralini bozma tatlım, doktorlar mesleği gereği en kötü ihtimali düşünürler ona göre önlem alırlar... sanada ıstıharat yazmış rahat rahat dinlen keyfıne bak... buğünlerinizi acaba kanamam gelecek mı yada bebeğim tutanacak mı diyip negatif düşünerek değerlendirmeyin... keyfinize bakınnn... siz Rabbimin izniyle çok büyük iş başardınız hamile kaldınız... geriside gelicek inş... Tüm hamile kalan arkadaslarımı öpüyorum ve Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inş... bizlere de en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip eder inş... hepinizi çok seviyorum dualarım sizinle
inş canım uzaklaştım bende biraz çok fazla girmiyorum... buğün birkaç birsey gördüm dayanamadım yazdım ama eskisi gibi sıkı takıp etmiyorumBizde seni seviyoruz canım. Allah razı olsun. Dediğin gibi hamile kalmak öyle bir mucizeki rabbimin lütfu. Rabbim her isteyene nasip etsin. Hamilelikten sonra da her şeyin iyi gitmesi önemli. İnşallah bizde o kullarından oluruz. Sen de bu ay rahat ol. Ben kk den uzaklaştığım ay hamile kaldım. Sen de çok düşünmemek adına biraz uzaklaşman iyi gelir belki. Kendine dikkat et. Dualarda buluşalım inşallah.
Canım 1 hafta sabır. Sabrın sonu selamet olur inşallah.[/QUO
insallah hepimiz güzel haberler alırız. tabi en basta hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun cnm, inşallah herşey yolunda gider... Canını hiç sıkma, moralini bozma..Dr hafif kanaman olabilir artarsa ara beni dedi. Korkuyorum inşallah her şey hepimiz için yolunda gider. Ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum şimdi.
Bugün kesemizi gördük. Aynı dktora biz tüp bebek yaptırmak amacıyla gitmiştik 29 Aralıkta.Ben tüp bebek için adet olmayı beklerken baktım olamadım bir türlü ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı.Adet tarihime göre şua 6 . hafta bitmiş gibi duruyor fakat doktorum not almış bana gösterdi buğun. 29 Aralıkta soldan gelen çatlamış yumurtayı görmüş o.Geç döllenme olmuş yani . Şuan daha miniğiz burada yazan tarihten . kafam çok karıştı ama 1 aralık regl başlangıcı olup da 29 aralıkta çatlamış yumurtayı görmesi. Ne kadar geç yumurtlamışım. Hiç böyle olmazdı. Ama hayırlısı olmuş ne diyelim =)) Haftaya Cuma günü kalp atışlarını da görürüz inşallahİlk randevu mu? Yoksa keseyi daha önce gördünüz mü canım? İnş miniğin anne buradayım desin sana :)
6.5 haftada falan gorunuyor bebis kimisi daha da gec gorunuyor.pazartesi gidecegim ben insallah gorurum yavrumubenimde kesem 19 mm kaç haftalığım bilmiyorum( pcos var bende adet düzensizliği yani.) ama sanırım 6 hafta. doktor haftaya tekrar bakalım dedi. belli belirsiz bir karartı görüyorum ama net bir sey diyemiyorum dedi.bende korkuyorum valla geçen sene kürtaj olmustum.
5+5 günlükHayırlı olsun canım kaç günlüksün bugün?
Amin canım çok teşekkürler rabbim beterinden korusun inşallah.Çok geçmiş olsun cnm, inşallah herşey yolunda gider... Canını hiç sıkma, moralini bozma..
Moralini bozma canim.insaallah hayirli haberler alirsin.Off kizlar yaa iyije psikolojim bozuldu tek dusundugum ya bebek yoksa ya gorunmezse dusunmek istemiyorum ama aklimdan gitmiyor ya
Canim test yapmis miydin?keseyi gorecektim demissin bir de adet olacagim diye bekliyordum demissin.Kızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
Seninki sildikce geliyomus benimki şaril şaril bi cay bardagi bosaldiKızlar çok kötüyümm
bı kaç gundur adet ağrılarım var gibiydi umursamıyordum olur vs dedim ama bıraz önce çamaşırıma lekeler geldi pötür pötür kahvelı kırmızısildikçe geliyor.. 2 kaybım var bu 3 olucak yarın keseyi görmeye gidicektim yin esevinçlerim yarım kalıcak
Bugün kesemizi gördük. Aynı dktora biz tüp bebek yaptırmak amacıyla gitmiştik 29 Aralıkta.Ben tüp bebek için adet olmayı beklerken baktım olamadım bir türlü ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı.Adet tarihime göre şua 6 . hafta bitmiş gibi duruyor fakat doktorum not almış bana gösterdi buğun. 29 Aralıkta soldan gelen çatlamış yumurtayı görmüş o.Geç döllenme olmuş yani . Şuan daha miniğiz burada yazan tarihten . kafam çok karıştı ama 1 aralık regl başlangıcı olup da 29 aralıkta çatlamış yumurtayı görmesi. Ne kadar geç yumurtlamışım. Hiç böyle olmazdı. Ama hayırlısı olmuş ne diyelim =)) Haftaya Cuma günü kalp atışlarını da görürüz inşallah
canim senin gecen gece de cok sancik vardi yanlis mi hatirliyorum oyle soylemistin sanki.sonra ses cikmadi sendenKızlar çok kötüyümm
insallah görürsün bebisini, kalp atışını. bir önceki doktor benim moralimi bozmustu. ondan sonra iki doktora gittim gözükmeyebilir daha küçük 10 gün sonra falan gel dedi.6.5 haftada falan gorunuyor bebis kimisi daha da gec gorunuyor.pazartesi gidecegim ben insallah gorurum yavrumu
Canım doktora git hemen bakalim benimde agrilarim var korktum simdiKızlar çok kötüyümm