2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar günaydın biz bugün 5+1 olduk hamdolsun. Çarşamba dr andevumuz var kesemiz büyüyodur inşallah. Dualarda buluşalım..
Biz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyi

Biz de yarin 5 haftalik oluyoruz insallah sat a gore.. Cuma da doktor randevum var karindan ultrasonla gorebilir miyiz acaba keseyi
Canim ben dr ye gittigimde 5+2 idik karindan cok zor gordu vajinal bakiyim dedi biz baktirmadik ama persembe mecbur vajinal baktiricam anlasilmiyo cunku

Herkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...:mad:

Günaydın kizlar
bulantiniz varmi bende yokta bi sorunmu var acaba
Benimde yok denecek kadar az. Dün istifra ettim bu sabahta 1-2 defa öğrüntü geldi o kadar. Ben 5+1im bugün sen ne kadarlıksın?

Bu arda ben hiçbişey yiyemiyorum acıkma hissim yok oldu. Zorla süt cerez meyve yiyorum. Yemek yok:KK43:

Herkese günaydın... Dip not düşüyorum göğüsler üçüncü aya gelmeden bikaç beden büyüyecek daha önceden hamileliği olanlar bilirler. Naçizane tavsiyem banyodan sonra kremlemeyi unutmayın yoksa çatır çatır çatlar benden demesi... Benim karnımda hiç yok üçüncü aydan sonra yağlıgüreşe çıkar gibi ilgilendim ama erkenden göğüslerimin iki beden büyüyeceğini hiç düşünmemiştim şimdi zebra gibiler...:mad:
Ben geceleri göğüs acıma uyanıyorum sütyene sığmıyolar. Duştan sonra kremleyim o zaman canım sağol. Sıradan nemlendirici kullanmam yeterli değilmi?

Cok sagol canim gobek catlagini biliyorumda gogusu ilk defa duydum cok sagol

Ben de 3-5gün öncesine kadar yok yok diyodum dün hafif hissettirdi kendini. Ben de olsa ya diyodum endişeleniyodum ama 6-7 haftada ortaya çıkıyomuş genelde bazilarinda da hic bulanti olmuyomuş.
Olmamasi iyi aslinda ama iste oda ayri bi guzellik hamilelikte yasamak lazim
Ama fena uykum geliyo esim yatmadan asla yatagi acmazdim 9 yil boyunca simdi saat en gec 10 dedimi ben yataktayim

slm kızlar , ilk hamileliğimde mide bulantım 2 kere oldu oda ilk 3 ay içerisindeydi sonrada hiç mide bulantısı ve mide yanması yaşamadım ( nitekim kızım kel doğdu :) şuandada hiç mide bulantım falan yok çarşamba günü bekliyor doktorum bakalım hayırlısıyla inş kalp atışlarını duyacağız. Ama benim kızım çok heyecanlı sürekli karnımla konuşuyor ismini bebeğin Eylül koydu buarada :) eylül çok acıktı eylül uyudu eylül uyandı gibi şeyler karnımı seviyor benim bebek arabamı kullanabilir diyor şimdiden baya sahiplendi bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım :) o_O:rolleyes:

Olmamasi iyi aslinda ama iste oda ayri bi guzellik hamilelikte yasamak lazim
Ama fena uykum geliyo esim yatmadan asla yatagi acmazdim 9 yil boyunca simdi saat en gec 10 dedimi ben yataktayim
Bende çok yorgunum ama uyku tutmuyo uykusuzum sürekli. Uyuyamıyorum bunda stresli olmanında etkisi var sanırım. Sizin 2.çocuk mu hangi ildesin?

Ben geceleri göğüs acıma uyanıyorum sütyene sığmıyolar. Duştan sonra kremleyim o zaman canım sağol. Sıradan nemlendirici kullanmam yeterli değilmi?
Çatlaklar için ayrı kremler var. Normal kremlerde a vit. türevleri olabiliyor hamileyken kullanılmaması gerekiyor. Ben rossmandan (Babydream für mama)bi krem almıştım fiyatı da çok uygun karnıma onu kullandım. Çok yakın bi arkadaşım zeytinyağı sütü kullandı ama oda benim gibi göğüslerine sürmemiş onunda göğüsleri çatladı. Mevzu nemlendirmek içeriğine güvendin iyi bi nemlendirici kullan canım....

Çatlaklar için ayrı kremler var. Normal kremlerde a vit. türevleri olabiliyor hamileyken kullanılmaması gerekiyor. Ben rossmandan (Babydream für mama)bi krem almıştım fiyatı da çok uygun karnıma onu kullandım. Çok yakın bi arkadaşım zeytinyağı sütü kullandı ama oda benim gibi göğüslerine sürmemiş onunda göğüsleri çatladı. Mevzu nemlendirmek içeriğine güvendin iyi bi nemlendirici kullan canım....
Eyüp sabri tuncerin nemlendiricisi var evde naturel yazıyo üstünde şimdilik onu kullanayım o zaman canım teşekkür ederim.

X