- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Süper süper süper :) hayırlı olsun canım.Kızlar ikizlerim geliyorrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper süper süper :) hayırlı olsun canım.Kızlar ikizlerim geliyorrrr
tebrik ederim canımm Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsinKızlar ikizlerim geliyorrrr
Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al bebişleriKızlar ikizlerim geliyorrrr
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. O da çok ağrı yapıyor.Canım bahsettiğin ağrı kasıkta mı? Ben 6 gündür sifdetli mide ağrısı yasıyorum ayakta duramıyorum resmen bükülüyor belim. İlk günler daha çoktu ama şimdi azaldı. Mide ağrısının dış gebelikle ilgisi yoktu dimi?
Bildigim kadarıyla yok... Midede agrı yanma bulantı normal canım. Gebelik hormonlarının artmasının marifeti ne yazıkki..Canım bahsettiğin ağrı kasıkta mı? Ben 6 gündür sifdetli mide ağrısı yasıyorum ayakta duramıyorum resmen bükülüyor belim. İlk günler daha çoktu ama şimdi azaldı. Mide ağrısının dış gebelikle ilgisi yoktu dimi?
Zaten idrar yolu enfeksiyonun var hiç aklıma gelmezdi onunla ilgili olacağı. Sağol canım bilgi icin. Zaten hcg ölçtürdüm tekrar artış normal. Aksi bir durum yoktur Allah ın izniyle.İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir canım. O da çok ağrı yapıyor.
Aman öyle olsun razıyım ben. Çok sağol canım.Bildigim kadarıyla yok... Midede agrı yanma bulantı normal canım. Gebelik hormonlarının artmasının marifeti ne yazıkki..
Baya olmuş bende iki gün çıkamamıştım bu gün çıktım. Ne iyi gelir doktora danışmak lazım canimKızlar ben çok fena kabizim ne yspacagim 4 gün oldu hala tık yok
Canım doktoruna bir danış baygınlık hissi bendede var ama demir eksikliği çok düşük ondan oluyor ama şekerinin düşmesiyle ilgili bir bilgim yokKızlar baygınlık hissi oluyor mu?
Baş dönmesi eşliğinde kolunuzu kaldırmaya bile gücünüzün olmadığı durumlar falan?
Dün şekerim 57ye düştü. Sürekli ani düşüş oluyor anlayamadım
Bendede yok sadece AC kalinca hafif oluyor bulantı herkeste olcak diye bisey yok canımGünaydın kizlar
bulantiniz varmi bende yokta bi sorunmu var acaba
Maşallah canm 5+1 olmuşsun bide kalp atışını duysan tam rahatlayacaksn insallahKızlar günaydın biz bugün 5+1 olduk hamdolsun. Çarşamba dr andevumuz var kesemiz büyüyodur inşallah. Dualarda buluşalım..