Aradim canim simdi kahverengi ama acik gibi... progestan baslayabilirizz dedi yrn gidecegim umarim kotu bisi olmaz..Rengi ne lekenin? Doktorunu arayıp bilgilendir derim canım
Yarina kadar sakin olman lazim canim insallah kotu bisey yoktur dua et bol bol.. Rabbim hepimize saglikli hamilelikler ve saglikli bebekler versin insallah4 yada 5 haftalik cnm.Benim kesem gorunmedi hala.. ustune gördüm bildigin adet kanamasi o yuzden dr da tam tarih veremiyor. Konuştum yat dinlen yrn gormem lazim dedi ama ben cok korktum...
Merhaba canım. Benim de bugün sol kasık ağrım var. Ama öyle az değil, baya ağrıyor. Bütün gün yattım. İnş sıkıntılı birşey yoktur.Kızlar merhaba benim sol kasığımda ağrı oluyor dinlennce de geçmiyor ama çok çok ağrım yok hafif bu ağrı normal mi
Kizlar bu tek tarafli agri normal galiba.. Bir cogumuz yasiyoruz bunu umarim normadirMerhaba canım. Benim de bugün sol kasık ağrım var. Ama öyle az değil, baya ağrıyor. Bütün gün yattım. İnş sıkıntılı birşey yoktur.
Ayy ne guzel bi haber bu rabbim kucagina almayi da nasip etsin.. B hcg degerlerindeki artislar nasildi cnm benim de 3 kat artiyor daKızlar ikizlerim geliyorrrr
Ay masallah :) tek yumurta mi canim yoksa iki kese mi var benim kesem göründü bir tane acaba ikiz icin hala imkan var mi merak ettim :)Kızlar ikizlerim geliyorrrr
Bende de oldu geçen hafta. Hatta ara ara oluyor hala. Keseyi gördük, sıkıntı yok dedi doktor. O yüzden panik olma, inş sıkıntı yoktur.Aradim canim simdi kahverengi ama acik gibi... progestan baslayabilirizz dedi yrn gidecegim umarim kotu bisi olmaz..
Tek yumurta canımAy masallah :) tek yumurta mi canim yoksa iki kese mi var benim kesem göründü bir tane acaba ikiz icin hala imkan var mi merak ettim :)
Benim de 3 kat artıyor canımAyy ne guzel bi haber bu rabbim kucagina almayi da nasip etsin.. B hcg degerlerindeki artislar nasildi cnm benim de 3 kat artiyor da
Şimdi de bulantı başladı daha çok erken ama yaBen de bulantım yok diye üzulürken az önce ilk defa istifra ettim.
Dün akşamda bikaç saat rahimde ağrı batma oldu.
canım gerçekten ikiz olabilirmi ya? eşimden önce ikiz abileri varmış doğumda ölmüşler. yani onlarda o gen var ama ben hiç ihtimal vermemiştim kendimeHoşgeldiiiin :) ne güzel bi sürü Eylülannesi oluyoruz :)regle 3 gün kala değerin maşallah çok güzel canım. Ikiz olmasın :)
Aaa 43 yaşındasın ve ikizlerin oluyor bende 43 yaşındayım ikizlerim olma ihtimali çok yüksek hayırlı olsun bu aradaKızlar ikizlerim geliyorrrr
Aaa gerçekten mi çok sevindim senin adına normal yollamıştır yoksa tedaviylemi ikiz oldu canmKızlar ikizlerim geliyorrrr
Hayırlı olsun canım, çok sevindim.Kızlar ikizlerim geliyorrrr
Masallah :) Allah kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi:)Tek yumurta canım
Maşallah. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin :)Masallahh
Canım bahsettiğin ağrı kasıkta mı? Ben 6 gündür sifdetli mide ağrısı yasıyorum ayakta duramıyorum resmen bükülüyor belim. İlk günler daha çoktu ama şimdi azaldı. Mide ağrısının dış gebelikle ilgisi yoktu dimi?Doktorun ilk sordugu şey miden bulanıyormu oldu bana ama beraberinde kanamada oluyor genelde . Kanamalı ağrınız yoksa çokta endişelenmeyin çünkü genel,kısa süreli hareketlerinizi kısatlamayacak derecedeki ağrılar çok normal hatta ilerleyen haftalarda yürürken yada hareket ederken ani sızı acı hissedebiliyorsunuz. Ben daha önceden geçirdiğim için tekrar aynı şeyi yaşama riskim tüpte oluşan hasardan dolayı mümkün ama başınıza böyle bişey de gelmediyse kan degerleriniz de normal seyrediyorsa içiniz rahat olsun...
Canım en az %60 artmış olması gerekir ki seninkiler de gayet iyi... Benim öyle olmadı artı kanamayla birlikte hamile oldugumu öğrendim ve ağrılarımda baya kıvrandırıyordu. Başka bir belirti yoksa ağrı tek başına bişey ifade etmiyor malesef...
Ihtimal var o zaman canım. Hayırlısı olsuncanım gerçekten ikiz olabilirmi ya? eşimden önce ikiz abileri varmış doğumda ölmüşler. yani onlarda o gen var ama ben hiç ihtimal vermemiştim kendime