2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar benim de adet olacak gibi ağrılarım var dün gece çok ağrım ve batmam oldu. Endişlenmeme gerek var mı ?

Merhaba kızlar. Dün doktora gittik. 5+5 im şu an. Haftaya aç karnına çağırdı tahlil yapacakmış. İki gündür midem altüst. Felaket bulantım var yaşam enerjimi yok etti resmen :KK35: kızımda da böyle olmuştu 4 ay mahvolmuştum bulantıdan.

Benim adetlerim 40 günde bir oluyordu geçen hafta doktora gittik beklememiz lazm 10 gün dedi bakalm inş görürüm çok endiseleniyorum her gece ağlayarak yatiyorum acaba sağlıklı mi gebeligim diye
Gonlunu ferah tut.benim icim cok rahat adetimi ve iliskileri kayit ettim aradada negatif kan testim oldugu icin gec dollenme olduguna eminim hem kanda beta hcg ciktiginda 3 kez 2 gun arayla kan verdim duzenli artis var mi diye buda icimi rahatlatmisti.sen de bunlardan eminsen hic uzme kendini.hem suan en uzak kalman gereken sey uzuntu ve stres

Kızlar benim de adet olacak gibi ağrılarım var dün gece çok ağrım ve batmam oldu. Endişlenmeme gerek var mı ?
Aynı ağrılar 3gündür bendede var ilk hamileliğimde olmadığı icin tuhafima gidiyor ama surekli kontrol ediyorum lekelenmem falan yok normal olabildigini okidum umarim oyledir

Bende sol kasikta ara ara batma seklinde agri oluyo insallah normaldir:KK43:

Bende dün akşamdan beri başladı endiseleniyorum yarin doktoruna gitmeyi bile düşünüyorum şuan ? Dış gebelikte normal gebelikten fazla mide bulantısı ve kusma görülüyor dimi canım

Doktorun ilk sordugu şey miden bulanıyormu oldu bana ama beraberinde kanamada oluyor genelde . Kanamalı ağrınız yoksa çokta endişelenmeyin çünkü genel,kısa süreli hareketlerinizi kısatlamayacak derecedeki ağrılar çok normal hatta ilerleyen haftalarda yürürken yada hareket ederken ani sızı acı hissedebiliyorsunuz. Ben daha önceden geçirdiğim için tekrar aynı şeyi yaşama riskim tüpte oluşan hasardan dolayı mümkün ama başınıza böyle bişey de gelmediyse kan degerleriniz de normal seyrediyorsa içiniz rahat olsun...

Canim yardim eder misin 2 gun araliklarla b hcg testi yaptirdim. Degerlerim 60-184-504.. Bu uc testi de iki gun araliklara yaptirdim. Yine de dis gebelik riski var misir? Sol tarafta kasik batmasi oluyo:KK43:
Canım en az %60 artmış olması gerekir ki seninkiler de gayet iyi... Benim öyle olmadı artı kanamayla birlikte hamile oldugumu öğrendim ve ağrılarımda baya kıvrandırıyordu. Başka bir belirti yoksa ağrı tek başına bişey ifade etmiyor malesef...

Doktorun ilk sordugu şey miden bulanıyormu oldu bana ama beraberinde kanamada oluyor genelde . Kanamalı ağrınız yoksa çokta endişelenmeyin çünkü genel,kısa süreli hareketlerinizi kısatlamayacak derecedeki ağrılar çok normal hatta ilerleyen haftalarda yürürken yada hareket ederken ani sızı acı hissedebiliyorsunuz. Ben daha önceden geçirdiğim için tekrar aynı şeyi yaşama riskim tüpte oluşan hasardan dolayı mümkün ama başınıza böyle bişey de gelmediyse kan degerleriniz de normal seyrediyorsa içiniz rahat olsun...

Canım en az %60 artmış olması gerekir ki seninkiler de gayet iyi... Benim öyle olmadı artı kanamayla birlikte hamile oldugumu öğrendim ve ağrılarımda baya kıvrandırıyordu. Başka bir belirti yoksa ağrı tek başına bişey ifade etmiyor malesef...
Anladim cnm agri disinda bi belirti yok simdilik.. Buraya yazdiktan sonra agri da gecti insallah hersey yolundadir. Hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Benim adetlerim 40 günde bir oluyordu geçen hafta doktora gittik beklememiz lazm 10 gün dedi bakalm inş görürüm çok endiseleniyorum her gece ağlayarak yatiyorum acaba sağlıklı mi gebeligim diye
40 günde bir adet oluyorsun düşün 28 günlük periyodu olan birisine göre 12 gün geriden geleceksin. Benimde 33 gün tabiki doktorun hesabına göre geç oluyor. Oyüzden hiç canını sıkıp stres hormoncuklarınla bebegine zarar verme canım...:KK66:

Gonlunu ferah tut.benim icim cok rahat adetimi ve iliskileri kayit ettim aradada negatif kan testim oldugu icin gec dollenme olduguna eminim hem kanda beta hcg ciktiginda 3 kez 2 gun arayla kan verdim duzenli artis var mi diye buda icimi rahatlatmisti.sen de bunlardan eminsen hic uzme kendini.hem suan en uzak kalman gereken sey uzuntu ve stres
Benim doktorum bana bi kere beta HCG testi yaptrdi hatta o bana geç randevu vermişti ben gidip özelde verdim geç diye aman aman şekilde ağrım olmuyor mide bulantm da AC kalinca oluyor tabi sürekli uyukluyorum bunlar var bende sadece içimi rahat tutmaya çalışıyorum ben geç döllenme olduğunu biliyorum çünkü adetimin 24- 27 . günü yumurtladm doktora gttgmde yumurtan catlams sıvı gorunuyor dedi çünkü genede annelik iç güdüsü işte

40 günde bir adet oluyorsun düşün 28 günlük periyodu olan birisine göre 12 gün geriden geleceksin. Benimde 33 gün tabiki doktorun hesabına göre geç oluyor. Oyüzden hiç canını sıkıp stres hormoncuklarınla bebegine zarar verme canım...:KK66:
Elimde değil tek kalnca daha çok aklım karnımda oluyor bakalım Çarşambayı iple cekiyorum

Bana da doktor haftaya gek bebevi vorelim dedi bende sonraki hafta gelsem olur mu dedim:))) rahat olmaya caliisiykrum ama bakalim basarabilecek miyim

Canim sat ne zamandi senin kac haftaliksin yani?insallah kotu bisey yoktur bazen lekelenmeler oluyo diye okumustum yat dinlen yarin da doktorunla görüş

4 yada 5 haftalik cnm.Benim kesem gorunmedi hala.. ustune gördüm bildigin adet kanamasi o yuzden dr da tam tarih veremiyor. Konuştum yat dinlen yrn gormem lazim dedi ama ben cok korktum...

X