2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydin kizlar migde bulantisi olan varmi aramizda? cok hassas biriyim aslinda ama hic migdem bulanmiyor cok garipsedim yada erkenmi daha acaba. bana kalsa hic bulanmasin ama cok sasiriyorum :)
Canim bunun hassaslikla alakasi yok.ben hic haassas degilim mesela ilk cocukta midem cok bulandi aama bunda cok sukur daha tik yok
Kızlar günaydın. Benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım gece bile uyanıp uyanıp altımı kontrol ettim. Bata 2 gün kala erken hamilelik testim negatifti. Kan versem çıkar mı acaba? İnş gecikme değil bebiştir :KK43:
Canim psikolojik bi gecikmede olabilir.ama ben olsam 10 kez kan testi yapmistim.bence bekleme git kan ver.
hera17 hera17 günaydınn
Bende adet olmadım kafamda deli sorular :)
Niye test yapmiyosun?nasil sabrediyosun?

Canim bunun hassaslikla alakasi yok.ben hic haassas degilim mesela ilk cocukta midem cok bulandi aama bunda cok sukur daha tik yok

Canim psikolojik bi gecikmede olabilir.ama ben olsam 10 kez kan testi yapmistim.bence bekleme git kan ver.

Henuz cuma gunu yaptım ve negatıf cıktı yanı fotograf fılanda cekmıstım altan bı kırmızılık cıkacak gıbıydı ama flashla cektıgım zaman hıc kırmızık yoktu hatat ekleyım buraya

Kizlar bide gec dollenme olabilir sizin.benim kizimda adetim 3 gun gecmisti.test yaptim.cooookk silik isiga tutunca varligi belli olan bi cizgi vardi.dikkat etmesem gormezdim o derece.o yuzden testi tekrarlamakta fayda var

Henuz cuma gunu yaptım ve negatıf cıktı yanı fotograf fılanda cekmıstım altan bı kırmızılık cıkacak gıbıydı ama flashla cektıgım zaman hıc kırmızık yoktu hatat ekleyım buraya
E benim de cok silikti hatta baya beklesikten sonra biraz belli olur gbi oldu.kim gorse bu pozitif degil derdi.bence tekrar yap elinde test varsa hemen farkediyo rengin koyulugu.3 gun gecmis bide en son yaptigindan bu tarafa

E benim de cok silikti hatta baya beklesikten sonra biraz belli olur gbi oldu.kim gorse bu pozitif degil derdi.bence tekrar yap elinde test varsa hemen farkediyo rengin koyulugu.3 gun gecmis bide en son yaptigindan bu tarafa
ama sımdı cektıgım resme baktımda hııııc hayalet bı cızgı bıle yok sadece bana altan bı cızgı cıkacakmısta cıkmamıs gıbı gelmıstı
elımde testım yok dogrusu ama adet olacagım gıbıde hıssedıyorum
keske olsa ya ne mutlu olurum ama

ama sımdı cektıgım resme baktımda hııııc hayalet bı cızgı bıle yok sadece bana altan bı cızgı cıkacakmısta cıkmamıs gıbı gelmıstı
elımde testım yok dogrusu ama adet olacagım gıbıde hıssedıyorum
keske olsa ya ne mutlu olurum ama
O zaman beklemedeyiz:KK51:

hayırlı sabahlar kızlar bat günüm dündü olmadım. sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı çok çook heycanlıyımm sabırla bekliyorum bugün kadın doktoruna randevu almıştım zaten daha bilmeden konuşmak icin şimdi bekliyorum sabırsızlıkla. belirtilerde var baya inşallah tutar hayırlısıyla

CuteMom CuteMom atmayın hemen özellikle daha çok yeniyse hem geç hem çok silik az belirleniyor çünki. ben adet olmadan önce yaptım negatif cıktı adet bir gün gecikince çizgi hafif çıktı
ay cok guzel ya cok harıka olmus.keske banada olsa
bırazdan tuvalete ıneyım bakayım gelen gıden varmı

Canım benim geç döllenme olabilir zaten çünkü ben şehir dışındaydım 14. Günü kaçırdım. 15. Ve 17. Gün çalışabildik. Geçen ay psikolojik çok belirtim vardı kasık batması bel ağrısı miğde bulantısı vs ona rağmen geçikmem olmadı uzun zamandır dakiktir. Sabredemiyorum zaten dün pazardı ve nöbetçi eczane çok uzaktı birazdan kan versem öğleden sonra alabilir miyim acaba

Canım benim geç döllenme olabilir zaten çünkü ben şehir dışındaydım 14. Günü kaçırdım. 15. Ve 17. Gün çalışabildik. Geçen ay psikolojik çok belirtim vardı kasık batması bel ağrısı miğde bulantısı vs ona rağmen geçikmem olmadı uzun zamandır dakiktir. Sabredemiyorum zaten dün pazardı ve nöbetçi eczane çok uzaktı birazdan kan versem öğleden sonra alabilir miyim acaba
kızzz sen ne sabırsızsın :KK66: bence bekle canım regl günün geçsin :KK66:

X