2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!

HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!
Canım ben adetime 5 gün kala hissettim çünkü acayip derecede uyuyodum.işten gelip yemek yedikten sonra uyumam bir oluyordu.goguslerim adetime on gün kala hassaslasmaya başladı.adete beş gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı bi gün sonra kan testinde hamile olduğumu öğrendim :)

Merhaba canım, bende aşırı uyku eğilimi oldu , 10 da uyanıp 3-4 arası uyuyup akşam 10 da tekrar uyuyordum bata yakın günlerde , evde karnıbahar pişirdim çok Sevdiğim sebzedir ama kokusuna dayanamadım, bi defa Başım döndü , çok affedersin cinsel isteksizlik oldu ( bu gebelik ile ilgili midir bilmiyorum ) akıntı falan hiç olmadı, göğüslerim dolgunlaştı, iştahım deli gibi açıldı son 5 gün , battan sonra o iştah gitti ama ... Böyle işte
Rabbim tez zamanda size de nasip eder inşallah

Doktora giden hamiş arkadaşlar doktor neler yazdı ? ben 15 gün önce folik asit kullanmaya başlamıştım , siz neler kullanıyorsunuz kan ilacı falan kullanmaya başlanmalı mı ?
Ben 8. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorum da eğer geç olacaksa sağlık Ocağına gittiğimde yazdırayım , benim doktor Leyla kendinden haberi yok

Canm 9ay da ben uğraştım olmadı ama bu ay hamile kaldim bu ay hiç stres yapmadım kafamdan tamamen çıkarmıştır çünkü nasıl olsa olmuyor öbür ay doktora giderim diye davrandim ve hamile kalmisim hiç bi belirtim olmadı sadece adet günü göğüs hassasiyeti okadar ben hiç anlamdim inş tez zamanda güzel haberlerini aliriz

Canım bana da iyotlu folik asit verdi. Daha göremedik keseyi çok merak ediyorum. hafif koyu sarı akıntilarim var.

saol canım 1 yıldan beri bu haberi bekliyorum çok sabırsızlanıyorum yaaa pazartesi doktora randevu aldım bakalım o ne diyecek çok dua edin ne olur benim için ve benim gibi bu haberi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları için çok zor bır süreç inşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur

inşallah hayırlısı olur canım evde test yaptın mı hiççç

dün gittim tekrar 318 çıktı :) çok şükür canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…