Canım ben adetime 5 gün kala hissettim çünkü acayip derecede uyuyodum.işten gelip yemek yedikten sonra uyumam bir oluyordu.goguslerim adetime on gün kala hassaslasmaya başladı.adete beş gün kala test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı bi gün sonra kan testinde hamile olduğumu öğrendim :)HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!
HAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!
Canm 9ay da ben uğraştım olmadı ama bu ay hamile kaldim bu ay hiç stres yapmadım kafamdan tamamen çıkarmıştır çünkü nasıl olsa olmuyor öbür ay doktora giderim diye davrandim ve hamile kalmisim hiç bi belirtim olmadı sadece adet günü göğüs hassasiyeti okadar ben hiç anlamdim inş tez zamanda güzel haberlerini alirizHAMİŞ ANNELER !!!!!bende hamile kalmak isteyenlerdenim 1,5 yıldan beri.ovulasyon gününüzden kaç gün sonra hangi belirtileriniz başladı yazarmısınız LÜTFEN!!!!!
Canım bana da iyotlu folik asit verdi. Daha göremedik keseyi çok merak ediyorum. hafif koyu sarı akıntilarim var.Doktora giden hamiş arkadaşlar doktor neler yazdı ? ben 15 gün önce folik asit kullanmaya başlamıştım , siz neler kullanıyorsunuz kan ilacı falan kullanmaya başlanmalı mı ?
Ben 8. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorum da eğer geç olacaksa sağlık Ocağına gittiğimde yazdırayım , benim doktor Leyla kendinden haberi yok
Canım bana da iyotlu folik asit verdi. Daha göremedik keseyi çok merak ediyorum. hafif koyu sarı akıntilarim var.
Canım bana da iyotlu folik asit verdi. Daha göremedik keseyi çok merak ediyorum. hafif koyu sarı akıntilarim var.
HAYIRLI SABAHLAR :)))Hayırlı sabahlar kizlar
Bende ekim annesi olucamm cok mutluyum
Kızlar 16.86 cıktı benim beta hcg değerim hamile miyim acaba ya
saol canım 1 yıldan beri bu haberi bekliyorum çok sabırsızlanıyorum yaaa pazartesi doktora randevu aldım bakalım o ne diyecekçok dua edin ne olur benim için ve benim gibi bu haberi sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adayları için çok zor bır süreç inşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur
Canm regline daha varsa yada geç döllenmeyle böyle düşük çıkıyor inş senin için hayırlısı olsunKızlar 16.86 cıktı benim beta hcg değerim hamile miyim acaba ya
dün gittim tekrar 318 çıktı :) çok şükür canım :)hadi inşallah cnm ben 17 sine gitcem cok mu gec olur acaba
inş tatlım ben 17 sine gitcem sizlere baktım hep daha erken gidiyorsunuz :) az daha bekleyip cinsiyete gideyim bari:)))) oğlumda 11 haftalıkta cinsiyet söylemişti dr.
benim bat günü 28 cıktı cnm bir daha da ölçtürmedim doktorada gitmedim 20 gün sonra gitcem inş. acilde baktırmıştım betaya sen de kalbini ferah tut bence geç döllenmedir:)
benimki adet günü 28 çıktı cnm birdaha ölçtürmedim